Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 04:40 @Sex
1)με τιποτα αυτο παλικαρι.... 2)Περιμενα ενα φιλο μου που γαμουσε μια γκομενα μεσα στ δωματιο του και την εχει μολις 10cm...ενα θα σου πω φιλε...η κοπελα δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της....Αμα ξες να την χρησιμοποιεις με τον καταλληλο τροπο τοτε μην σκεφτεσε το μηκος... Πήγαινε στο θέμα: τραβώντας
Μήνυμα στις 31/8/2010 στις 04:35 @Sex
Ναι συγνωμη μπερδευτικα...ευχαριστω Doctora..
Πήγαινε στο θέμα: χείλια και άλλα
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 04:35 @Sex
Αμα δεν ειναι κατι ιατρικο να εισαι σιγουρη οτι αυτο ειναι το μονο πραμα που θα πειραξει σε εναν αντρα...και πολυ περισσοτερο στο αγορι σου το οποιο θα κατανοει τα ελλατωματα σου.Εξαλου δεν εχεις και 3ο ποδι...κατι πολυ απλο ειναι.
Πήγαινε στο θέμα: χείλια και άλλα
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 17:48 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε φιλε κοιταξε...προσωπικα κανε την κινηση σου πριν την κανει καποιος αλλος πιο γρηγορα απο εσενα και βρεθει αυτος μαζυ της στο εξοχικο και οχι εσυ....Αμα οχι και σου πει σε βλεπω φιλικα πες της οκ και συνεχιστε να κανετε παρεα.Δεν νομιζω να μην σε θελει για φιλο της εφοσον θα σε βλεπει φιλικα.!!!Σκεψου.
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου!! τι να κανω???
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 17:32 @Κλάψιμο
Ειμαι τυχερος σε αυτο το θεμα διοτι και εγω ειμαι μελος μια παρεας 7 ατομων οι οποια ειναι πολυ δεμενη και ποτε δεν εχει πουλησει κανενας κανεναν σε δυσκολες στιγμες.Παντα διπλα μου τους ειχα παντα διπλα τους ειμουνα και ετσι θα ειναι για παντα.Ειναι πραγματικοι μου αδερφοι και τους αγαπαω.Εχω σταθει πολυ τυχερος.!
Πήγαινε στο θέμα: δεν υπαρχουν πια αληθινοι φιλοι
Μήνυμα στις 21/7/2010 στις 17:28 @Sex
Σε λιγοτερο απο 10 σεk μου εχει γινει πιρκαβλος...Ετοιμος για δραση!
Πήγαινε στο θέμα: κυρίως για τα αγόρια |