Μήνυμα στις 15/4/2012 στις 02:18 @Θ. Κλημεντίνη
Καλά παιδιά...Η μικρή απεδείχθη όχι και τόσο μικρή τελικά.Προχωρημένη και μάλιστα που...κι και όχι παρθένα (αν και δεν το περίμενα και ξαφνιάστηκα αλλά ποιος την γα..ει ούτε την χάρη να την πηδήξω δεν της έκανα)και τα χάλασα μαζί της. Συναντιέμαι με το κοριτσάκι μου τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος το θέμα λύθηκε πλήρως όσο για τις πανελλήνιες δεν με ενδιαφέρουν καν.Θα τα διαλύσω όλα θα γράψω όσο καλύτερα μπορώ.Να είστε καλά και οι δύο,είπατε σωστά πράγματα και πραγματικά δεν ξέρω που να δώσω την αποδεκτή!
Πήγαινε στο θέμα: Παράλληλη σχέση και πανελλήνιες!
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 21:08 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα αγαπητά μέλη του ftou ύστερα από τόσο καιρό ξανά.Είχα βάλλει στόχο να ξανά συνδεθώ μετά τις πανελλήνιες αλλά μου συμβαίνουν τόσα τελευταία που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ενώ το έχω πραγματικά ανάγκη σε αυτή την φάση (να βάλλω τον κ...ο μου κάτω). Επιτρέψτε μου να μπω στο ψητό λοιπόν.Πριν ένα μήνα και λίγες βδομάδες γνώρισα κάτω από περίεργες συνθήκες (ντρέπομαι να αναφερθώ) μια κοπέλα (ωραία κοπέλα,συνομήλικη μου στην ίδια φάση με εμένα πανελλήνιες και αυτή κτλ.)Πολύ γρήγορα είδαμε ότι ταιριάζαμε και ξεκίνησε μία σχέση μεταξύ μας.Αυτό το διάστημα τα είχε με άλλον μεγαλύτερο μου δεν μου το πήγαινε λάου λάου αλλά την έπεισα να τα χαλάσει και έτσι έγινε.Να τονίσω ότι αυτή η κοπέλα είναι από άλλη περιοχή μακριά από την δική μου.Τώρα τελευταία δεν συναντιόμαστε συχνά (συγκεκριμένα είναι δύο βδομάδες που μιλάμε μόνο μεσώ skype και αυτό πραγματικά με κουράζει.Αφού πήρατε μια γεύση για το πως περίπου είναι η σχέση μου με αυτήν πάμε και στην άλλη. Χθες λοιπόν ξεκίνησα σχέση με μία άλλη κοπέλα από το σχολείο μου (δύο χρόνια μικρότερη μου).Με την οποία είχαμε βγει δύο βδομάδες πριν ήξερε περίπου τι παίζει με την άλλη επίδη (μέσο fb φυσικά που αλλού) και στην τελική δεν ήθελα να ξεκινήσω κάτι επίδη ήμουν καλά με την (συνομήλικη). Εδώ μια βδομάδα και κάτι έκανα απενεργοποίηση το fb 1)για να στρωθώ περισσότερο στο δίαβασμα, 2)και βαθιά μέσα μου γιατί ο μλκς δεν ήθελα να περνάω υποψίες στον κοντινό περίγυρο μου για την κατάσταση μου ίσως να φταίει η άνοιξη σε αυτό πραγματικά δεν ξέρω.Τέλος πάντων αφού πολύ γρήγορα έπαψα να διαρρέονται στοιχεία για το αν είμαι η όχι σε σχέση (αφού δεν υπάρχει πλέον fb)γρήγορα ήμουν και "ελεύθερος" οπότε χθες (προηγήθηκαν και άλλα δεν έγιναν έτσι ξαφνικά) κατέληξα χθες να κάνω σχέση με την άλλη (μικρή).Η οποία με γυρόφερνε και έβλεπα ότι γούσταρε από την προηγούμενη βδομάδα μην σας πω και από πιο πριν αλλά τέσπα xD.Ήρθε η ώρα του προβλήματος λοιπόν με την συνομήλικη μιλάμε τώρα μέσο skype και κινητό και δεν έχω ιδέα πότε θα συναντηθούμε αλλά δείχνει ότι δεν θέλει να με χάσει (ούτε εγώ βέβαια γιατί 1ο έχει συμβεί κάτι που μας δένει της έχω σταθεί και μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές και 2ο θα είναι καταστροφή για αυτήν από τι καταλαβαίνω γιατί θα την επηρεάσει στο σχολείο πράγμα που δεν θέλω να συμβεί γιατί πέρα το τι τρέχει μεταξύ μας είμαστε και πολύ καλοί φίλοι.Η μικρή τώρα ξέρει ότι είχα σχέση με αυτήν αλλά αυτό που γνωρίζει πλέον είναι ότι έχω χαθεί δεν μιλάω...λόγο πανελληνίων ότι διαβάζουμε η απόσταση κτλ. επιβεβαιώθηκε αυτό κιόλας χθες που μου το ανέφερε.Λοιπόν με την συνομήλικη θα συναντηθώ ξανά τώρα το Πάσχα και και μετά μετά τις πανελλήνιες και θα πάμε διακοπές μαζί (ο λόγος είναι ότι δεν πηγαίνει αρκετά στο σχολείο καλά,οι γονείς τις την πιέζουν και θέλει να στρωθεί γιατί μπόρεί να πάει πολύ καλα... δεν μου έχει δώσει δικαίωμα για να πιστέψω κάτι άλλο εξάλλου τις περισσότερες φορές αυτή επικοινωνεί μαζί μου και μου λέει πόσο θέλει να περάσει ο καιρός να με συναντήσει)Γενικά πάμε καλά αλλά αυτή η απόσταση με κουράζει.Για αυτό ξεκίνησα αυτό το με την μικρή.Και λέω μέσα μου.Υπομονή κάνε ότι κάνε ότι κάνεις με την μικρή όσο κρατήσει και μετά θα έχεις όλο το χρόνο να περάσεις το υπόλοιπο με αυτή που θες και έτσι θα κάνω.Αλλά από χθες το βράδυ που μίλησα με την μεγάλη skype σιχάθηκα τον εαυτό μου πού ήμουν τόσο υποκριτής και που έκανα και κάνω τέτοιο πράγμα σε κάποιον που αγαπάω ακόμα και από το τηλέφωνο και σήμερα και πριν λίγο s:).Με έχει φάει το άγχος μην μαθευτεί τίποτα κυρίως στην μεγάλη.Με την μικρή δεν έχουμε ολοκληρώσει (υποθέτω ότι είναι παρθένα) αλλά δεν είναι αυτό που με καίει, θέλω απλά να έχω αυτή την περίοδο κάποια να φασώνομαι και άμα τύχει κάτι παραπάνω έτυχε.Η πλάκα είναι ότι έτσι όπως σας τα είπα θα καταλάβατε ότι κοροϊδεύω την μικρή μέχρι να να συναντήσω την άλλη, αλλά πιστέψτε με δεν είναι έτσι.Θέλω και τις δυο και ανχόνομαι και για τις δύο σκέφτομαι συνέχεια πώς να το χειριστώ καλύτερα και ανησυχώ για το πώς θα τα συνδυάσω όλα και διάβασμα (εννοώ με συγκέντρωση) και να είμαι άνετος έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο για κάθε ενδεχόμενο.Η μεγάλη είναι πανέμορφη φοβερή σε όλα και προσέχει τον εαυτό της και άνετος τύπος είναι και γενικά είναι σαν να είναι ο αυτός μου σε θηλυκό εννοώντας ξέρει τι να κάνει για να μου κρατάει πάντα το ενδιαφέρον αναλλοίωτο (όταν είμαστε μαζί και στο skype αλλά δεν είναι καλύτερο).Η μικρή είναι καύ...α με όλη την σημασία της λέξεως και αυτές τις δύο μέρες έχω διαπιστώσει ότι ξέρει να φασώνεται καλά και πραγματικά με καυ...νει χωρίς πολύ προσπάθεια,είναι κοριτσάκι γλυκό χαριτωμένο αλλά βγάζει και κάτι άλλο που ξεφεύγει από αυτό που με τρελαίνει.Συμπέρασμα τις θέλω και τις δύο και δεν μπορώ ούτε θέλω να μπω στην διαδικασία να διαλέξω.Τι κάνω όμως με το θέμα συγκέντρωσης στο διάβασμα?Χρόνω έχω διαβάζω και μάλιστα αρκετά απλά τώρα τελευταία από το Σάββατο-Κυριακή ενώ καθόμουν κανονικά και διάβαζα όλο τον χρόνο να τον τρώω σε ασκήσεις κτλ και ότι έχει θεωρία να μην το μαθαίνω λόγο συγκέντρωσης.Φοβάμαι ότι αν συμβεί αυτό και αυτήν την βδομάδα θα τον πιω (συγνώμη για την έκφραση) άγρια στις πανελλήνιες. Μια ανακεφαλαίωση τώρα που παραμάθατε τι συμβαίνει (αν δεν κουραστήκατε) για το τι ζητάω από εσάς είναι: 1)Φυσικά την γνώμης σας για αυτό που κάνω και τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου.(διαφορετικά δεν θα τα έλεγα όλα με τόσες λεπτομέρειες). 2)Πως συγκεντρώνεστε (όσοι συγκεντρώνεστε) και διαβάζεται έχοντας πολλά στο μυαλό σας?Εννοώ πώς τα κάνετε στην άκρη αυτόν τον χρόνο που διαβάζεται και δεν σας επηρεάζουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Παράλληλη σχέση και πανελλήνιες!
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 08:22 @Κλάψιμο
Και η Αποδεκτή που κολλάει?Τότε πήγαινε στον γιατρό όποτε μπορέσεις αν νομίζεις ότι είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς. Πήγαινε στο θέμα: Πονος εξωτερικα του αυτιου!
Μήνυμα στις 5/12/2011 στις 22:34 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Εσωτερικό σπυράκι ίσως?Περίμενε καμιά βδομάδα και αν δεν περάσει τότε τράβα σε ο.ρ.λ.α!Πήγαινε στο θέμα: Πονος εξωτερικα του αυτιου!
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 18:39 @Θ. Κλημεντίνη
To βασικό βήμα το έκανες είδη.Πρότεινε της να βγείτε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα!Όλα καλά θα πάνε θετική ήταν η απάντηση.
Πήγαινε στο θέμα: της ειπα οτι μου αρεσει
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 14:09 @Ftou.gr admin
Είσαι ωραίος:=]Φιλαράκι.Φοβερός αυτοέλεγχος!
Πήγαινε στο θέμα: bannnnnnnnnnnnnnn
Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 21:35 @Θ. Κλημεντίνη
Για ποιο λόγο αν επιτρέπεται σταματήσατε να κάνετε σεξ?Είναι θέμα δικό σου του άντρα σου.Οργανικό/λειτουργικό ενός από τους δυο σας ή συναισθηματικό.
Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρισω
Μήνυμα στις 1/12/2011 στις 15:01 @Διασκέδαση
Αυτό είναι fake...Δεν πεθαίνει. Υπάρχει ένα που είχα δει παλιά σε dvd όπου ο Αϊ Βασίλης πέθαινε από μια σατανική αρκούδα που του έκανε voodoo η κάτι τέτοιο. Και ένα άλλο που έδειχνε το junior tv με κάτι ποντίκια που τα έφαγε μια γάτα στην αρχή.Πολύ θολά όμως τα θυμάμαι. Πήγαινε στο θέμα: Κινούμενα σχέδια
Μήνυμα στις 29/11/2011 στις 21:11 @Μηχανήματα
Windows 7 Ultimate x64
Πήγαινε στο θέμα: Τι operating system έχετε;
Μήνυμα στις 29/11/2011 στις 09:13 @Sex
Όταν διάβασα μονοτονία και έλλειψη το μυαλό μου πήγε στα μαθηματικά... s:
Πήγαινε στο θέμα: μονοτονια και ελειψη παθους στο σεξ |