Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 12:33 @Διάφορα
Σορρυ αλλα μολις ειδα οτι υπαρχει αναλογο θεμα...Αν δεν σας πειραζει περιμενω τις ιδεες σας κι εδω...Αν σας πειραζει delete το ποστ μου....Και παλι καλημερα
Πήγαινε στο θέμα: Θριλερ
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 12:31 @Διάφορα
Καλημερα...Χθες ειδα τυχαια στην τηλεροαση ενα θριλερ.... "Στην ερημο του σκοτους" αν το εχετε ακουστα...Μεγαλη πατατα...Τελος παντων...Εχετε να μου προτεινεται κανενα θριλερ που να αξιζει να το δω...Ειτε ψυχολογικο ειτε splatter..Αν δεν σας πειραζει οχι copy paste απο αλλα φορουμ γιατι τα εχω ψαξει ολα και ολα λενε τα ιδια...Ευχαριστωωω :)
Πήγαινε στο θέμα: Θριλερ
Μήνυμα στις 30/5/2011 στις 02:00 @Sex
Την πρωτη φορα λογικα απο το αγχος...Σχεδον ολοι οι αντρες το παθαινουν...Οσο για την δευτερη φορα (εφοσον εχεις τελειωσει) ειναι λογικο...Σκεψουν μετα τον αυνανισμο να προσπαθησεις για δευτερη φορα να αυνανιστεις...
Πήγαινε στο θέμα: προφυλ και στυση
Μήνυμα στις 12/7/2009 στις 07:24 @Sex
Ρε παιδια...Μην ασχολειστε με αυτο το θεμα...Σιγα πια...Εγω ξερω οτι το σημειο ερεθισης της γυναικας ειναι περιπου στα 6εκατοστα...Μην αγχωνεστε με αυτο το θεμα...Τελος παντων... Σε χαλαρωση : 7 με 11 εκ. και διαμετρο 3εκ. Σε στυση : 12 με 20 εκ. και διαμετρο κατι λιγοτερο απο 4 εκ. Οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο το βιβλιο : Εφηβεια,ερωτας και σεξουαλικοτητα...!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: help me gia na matho gia to sex! 14xronos |