Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 03:48 @Sex
Nαι αγαπητε ΑDMIN αλλα δεν μπορει να απογορεψει στον αλλον να πει την γνωμη του!Και αμα το βρισκεταια υτο εσεις φυσιολογικο κανενα προβλημα καντε οτι θελεται παντος δικιο δεν εχει.
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 18:45 @Sex
Nαι φιλε εμενα κανεις βάφανκουλλο εγω βάφανκουλλο και αμα δεν θες να ασχολεισε τι απαντας ρε γελειε!Γιατι πεφτεις τοσο χαμηλα αφου εσυ τα 3ερεις ολλα!Μικρε ξερωλακο...το εχουμε γα.... αρκετα νομιζω!
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 17:39 @Ftou.gr admin
WEBMASTER θα σοθ πω κατι εγω ειπα απλα την γνωμη μου σε εναν για κατι που ρωταγε! Αμα ψαξεις στα πμ μου θα καταλαβεις ..Δεν σου το λεω για να σκασεις μπαν σε κανεναν απο τους δυο μας αλλα το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι παρασυρθηκα λιγο και ζητο συγνωμη!
Πήγαινε στο θέμα: Μπαζισμός και μακαντονισμός
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 17:12 @Sex
Καλα καλα !!! Και ομως σε πληροφορω με τις μαλακιες ποθ του ειπες τον καθισιχαζεις και δεν τον κανεις να προβληματιστει ετσι ωστε να διορθωθει μαλακα!!!Και στα παπαρια μου για την δυσλεξια στο σχολειο μια χαρα τα παω .
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 17:07 @Sex
Nαι ρε δεν πρεπει να φοβασαι δεν ειναι και τπτ αμα δουλεβει κανονικα!!! :p Oντος το γαμ...με λιγο το θεματακι
Πήγαινε στο θέμα: Γέρνει προς τα κάτω το πέος μου
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 12:57 @Sex
Ναι ρε φιλε δεν εισαι πολυ στις καυλεσου λογικα ! Αλιως ηλικρινα δεν ξερω τι αλλο να ειναι ...
Πήγαινε στο θέμα: Γέρνει προς τα κάτω το πέος μου
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 12:54 @Sex
Λογικα ρε φιλε καλο θα ειναι δεν προσδιορισεσ και ποσο ειναι ι παλαμη σου!
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 12:45 @Sex
Ναι αγαπητε φιλε μου πριχτη!Εμενα προσωπικα δεν μου εχει συμβη ποτε και το φορουμ ειναι για να λες την γνωμη σου!Δεν το επαιξα οτι τα ξερω ολλα αλλα συνιθως παιδια σαν και αυτα μεγαλωννοντας γινονται η BI BOYS η απλα gay!Κανεις δεν τον βρισκει φυσιολογικο να καυλωνει καποιοσς με το ιδιο φιλο μονο να παιρνει ματι σε περιπτωσει που το ζιλευει τπτ αλλο!Και αμα τα ηξερα ολλα οπως λες δεν εγραφα να μοθ δωσουν γνωμες για ενα προβλημα ποθ εχω!Σε αυτο το site ο καθενας λεει την γνωμη του και οχι να προσπαθει να την πει στον αλλον !(prixtι) Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 5/9/2009 στις 12:32 @Sex
1)Aμα δεν θες μα πονεσει αστην να ειναι αυτη απο πανω! 2)7 εκατοστα ειναι για να σπασει ο παρθενικος ημενας σε μερικες χοραει και πανω απο 7 εκατοστα στις λεγομενες πηγαδομ...ες! 3)Στα βθζακια ,να της ψυθηριζεις στο αυτι και σε μερικες αρεσει το γλυψιμο στον κο... Πιστεβω να βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: αποριες για την πρωτη φορα |