Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 00:48 @Sex
Μηκρουλα εισε ακομα περιμενε λιγο!Αλλα αμα νιωθεις ετοιμη κανε οτι θες.
Πήγαινε στο θέμα: na t kano?
Μήνυμα στις 9/9/2009 στις 00:44 @Sex
Iσως επιδη αυτο το συναισθημα τον κανει να νιωθει ετσι μην το κανεται θεμα!Εσυ δηλαδη τι φοβασαι οτι μπορει να εχει.
Πήγαινε στο θέμα: Δάκρυα από...ερωτική διέγερση!
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 15:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομιζω να εχεις κανα προβλημα.Ισως φτεει τα εξης !*Ποση ωρα εκανε να τελιωσει ο φιλος η οι φιλοι σου αναλογα με ποσους εχεις παει? Μια γυναικα κανει να τελειωσει 19-20 λεπτα ενω ενας αντρας 5-7 μπορει και παραπανω αναλογα σε ποιον θα πεσεις.Εσυ πιστεβεις πως φιλο σου περασε αθτο το χρονικο διαστημα? Η ολλα εγιναν πολυ γρηγορα.Σε περιπτωση που φτεει αυτο πες να σου κανει τα πρωκατακτικα μην μπει κατευθειαν στο ψητο. Πήγαινε στο θέμα: πρωτη ερωτηση sos
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 11:53 @Sex
Ωρεος!!!: p Σου ζητω και παλι συγνωμη και αποδω!
Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 8/9/2009 στις 11:49 @Sex
Ενταξει εσυ εχει δικιο επιδη εμενα δεν μου εχει σθμβη μου φανηκε καπως! Τελος παντον ας κανουμε σαν να μην εχει συμβει τπτ και ζηταω και εγω συγνωμη σε περιπτωση που προσβαλλα κανεναν!!!Ακομα και σε εσενα Prixti!!! Σε θεματα που δεν ξερουμε καλο ειναι αν μην απανταμε! Λαθος μου gangsterony7 100000000000συγνωμη! Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 21:18 @Sex
Δεν μαλωσε κανεις την γνωμη του λεει ο καθενας απλα εχει προβληματα εκφρασης!
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 13:47 @Sex
Ο καλυτερος τροπος ειναι με ψαλιδι! Και να τις κουρεβεις μεχρι ενα σημειο που νομιζεις οτι ειναι καλο.Ποτε μην βαλεις ξυραφι γιατι μετα θα εχεις προβλημα.Οι τριχες θα βγαινουν πιο σκληρες και δυνατες.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 13:40 @Sex
Πες τα ρε κοπελα μου (εξαλου απλα την γνωμη μασ ειπαμε)ας κανουν οτι θελουν!Το μονο πυ ξερω θα ξαναπω οτι εχω ακουσει οταν καποιο αγορι ζηλευει ενα αλλο για τον ενα και τον αλλο τροπο εχει μια ταση να τον κοιταει απλα για να συγκριθει μαζι του.Δεν φτειχνεται μαζι του κιολας.
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete?
Μήνυμα στις 6/9/2009 στις 03:53 @Sex
Και αμα εχει μπορεις να μου πεις σε τι και μετα απαλ σκασε μου μπαν αλλα θελω να μαθω!
Πήγαινε στο θέμα: Eseis to pa8enete? |