Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 12:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε φιλε αμα ειναι τοπ οπως λες προετοιμασου και δεξου την προταση της!Με καποα εμενα προσωπικα δεν μου εχουν παρι π#$@α αλλα καλο θα ηταν αμα δεν ισε σιγουρος το τι εχει να φορας!Παντος μην της λες σε λιγο και σε λιγο γιατι θα χασεις μια γαμω τις ευκεριες και προσωχη μην σε καταλαβουν!Με αλλα λογια ναι καντε κατι αλλα με καποτα! Πήγαινε στο θέμα: Λιγη βοηθεια..
Μήνυμα στις 17/9/2009 στις 18:34 @Θ. Κλημεντίνη
Μου απαντησε ενα ξερω δεν το θυμαμαι θα στο πω απο το msn και ντροπαλη ντροπαλη εφυγε .ΜΣΝ δεν μπηκε ακομα . Καλυτερα να το παιξω λιγο αδιαφορος γιατι δεν παει αλλο και θα δω αμα ενδιαφερεται!Ειμε εμφανισημος εχω κανει σχεσεις στο παρελθον με μεγαλυτερες αλλα τι κανω λαθος εδω ρε παιδια!Ενα γθναικειο μυαλο να μου πει τι σκευτεται!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τελικα?
Μήνυμα στις 17/9/2009 στις 14:53 @Θ. Κλημεντίνη
Mαλλον μου σθμβαινει κατι αναλογο! ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: αδιαφορεια
Μήνυμα στις 16/9/2009 στις 21:54 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον πολυ σωστα ειμε 16 και αυτη 14.Κοιταχτε δεν υπαρχει καμια μα καμια περιπτωση να την πιεσω να κανουμε κατι που δεν θελει.Την επησα απο το MSN να ερθει λιγο πιο νωρις στο σχολειο να μιλησουμε λιγο και μπορω να πω οτι δεκτηκε ενταξι δεν θα της την πεσω κατευθειαν απλα θα αρχισω τα κλασικα (μου δινεις το τηλεφωνο σου?) και αναλογα πως θα παει θα σας πω,πιθανων να εμφανιστουν και αλλες αποριες χαχαχα ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τελικα?
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 22:54 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Bασικα οχι οτι ξερω κατι παραπανω αλλα καλο θα ηταν να το αφησεις κανα δυο μηνες μην της πεις τπτ μπορει να παρεξηγηθει,καλυτερα περιμενε αυτο το διαστημα εξαλου αφοθ το λες δεν μιαλει μετα καλυτερα λογια για την σχεσει της οποτε μπορει να διαληθει! ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ και ειμε μαζι σου αλλα λιγο πομονη.Πήγαινε στο θέμα: Έρωτας
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια θα ειμε σηντομος(που λεει ο λογος) πριν 5-6 μερες δεν θυμαμε γνςρισα μια κοπελα 2 χρονια μικροτερη μου!Μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφη...Το κακο ειναι οτι ενω ειμουν πολυ σηγουρος πως θελει να κανω κατι μαζι της ,ξαφνικα κατι αλλαξε στο σχολειο οποτε την βλεπω ντρεπεται τοσο πολυ που αλλαζει δρομο.Ενω ξερω οτι με κοιταει και οτι θελει να κανει κατι μαζι μου.Το προβλημα δεν ειναι να την πλησιασω αλλα να κανω την κοινιση η οχι?Εγω την βρισκω ωραια αλλα πολθ μικρη και δεν νομιζω να ειναι ετοιμη για αυτα που θελω? η καλυτερα ασ παω στην κατηγορια μου και να αφησω την μικρη? Συνχωρεστεμε που τα λεω περδεμενα αλλα μην νομιζεται πως εγω ξερω τι μου γινεται. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τελικα?
Μήνυμα στις 15/9/2009 στις 12:48 @Sex
Δεν ειμαστε βλαμμενοι απλα μας αρεσει το αποαγορεβμενο παντος δοκοιμασα αυτο ποθ ειπε ο Bluejak και με μια αστραπηαια μαχη εμ τον εαθτο μου το πνιγω καπως...Αλιμονο να ηταν κακο επιδη καποιος γελαει!
Πήγαινε στο θέμα: Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος
Μήνυμα στις 14/9/2009 στις 22:38 @Sex
Εδω θα συμφωνησω με McAntonio!!!Αμα μπεις στο μυαλο μιας γυναικας την εχεις κερδισει τα πουτ...κια κοιταν το μεγεθως!ΤΕΧΝΙΚΗ ΦΙΛΕ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η!!!
Πήγαινε στο θέμα: στον αντρα τι μετραει;;
Μήνυμα στις 14/9/2009 στις 15:00 @Sex
Ευχαριστω ρε φιλε θα το δοκοιμασω.
Πήγαινε στο θέμα: Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος
Μήνυμα στις 13/9/2009 στις 17:00 @Sex
Kαλα δεν εχεις ακουσει γαμος χωρις κλαματα και κηδεια χωρις γελαι δεν γινεται?Κοιτα απλα μου εχει συμβει αλλα δεν το κανω κατα εξακολουθιση απλα περισσοτερο ναι αυτο που ειπεσ γελαω οπου δεν πρεπει και ειναι εκνεβριστικο!
Πήγαινε στο θέμα: Χαζοχαρουμενος ή ανωρημος |