Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 13:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Kαλυτερα μιλατου αρχικα και καλα οτι ειναι μικρος ακομα και δεν ξερεις την σεξουαλικη σου ταυτοτητα και τετια μηπως και τον προβληματισεις λιγο.Αμα δεις και επιμενει ρωτα τον πως του ηρθε αυτη η ιδεα εισαι σηγουρος και μετα ψαξε να βρεις μια hardgay τσοντα που να περιλαμβανει αυτα που θελει να του κανει που να το σοκαρουν!Αν επιμενει απλα αρνησου να τον πας αμα δεν εσθανεσαι καλα και πες του οτι δεν ειναι σωστο.Προσπαθησε λιγο να τον φερεις σε επαφη με καμια γκομενα μηπως ντρεπεται και δεν νιωθει ανετα μαζι τους για αυτο σκευτεται γαι το ιδιο φιλο τετοια πραγματα.Ελπιζω αν σου εδωσα λιγη βοηθεια δεν μπορω αν σκευτω κατι αλλο περι αυτου του θεματος!Πήγαινε στο θέμα: agori 8elei na gli4ei peos agoriou!!!
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 09:05 @Sex
Εγω τη χουφτα την γεμιζω ανετα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ποση ειναι συνηθως η ποσοτητα???
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 21:14 @Sex
Toτε ισος να ειναι η δευτερη εκδοχη τι αν σου πω δεν μου εχει συμβει!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay???
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 20:45 @Sex
Συμφωνα με παλιες εμπειριες στο ftou δεν συμενει πως εχεις κατι η εισε gay απλα βλεπωντας τους η πιθανον να ζηλεβεις κατι απο αυτους η και να τους φανταζεσαι να κανουν κατι σε καποια κ.ο.κ...Αμα ησουν gay λογικα δεν θα σε προβληματιζε !!!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay???
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 20:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Χαλαρωσε ειναι διαφορετικα στον καθενα το προβλημα θα ηταν αμα δεν μπορουσες καν να τραβιξεις !Πήγαινε στο θέμα: προβλημα??? δεν ξερω...
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 20:39 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι ειναι απολυτα φυσιολογικο και θα σου φυγει η ντροπη οταν θα περασει ο καιρος και θα καταλαβεις απο μονος σου οτι δεν υπαρχει κανενας λογος να ντρεπεσαι γιατι δεν εχεις να κρυψεις κατι που θα διαφερει απο τους αλλους.Και αμα ντρεπεσε σε γυναικα και αυτο φυσιολογικο και θα σου περασει μετα την πρωτη σου φορα!Πήγαινε στο θέμα: Δεν πρεπει, αλλα γινεται!!!
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 20:28 @Sex
Διαφονω αλλα τι να σου πω!Υπαρχει και ειναι η κορυφωση της γθναικας και δεν φτανει ευκολα πηγαινε και σε ιατρικα site και διαπιστωσε!Δεν τα λεω ετσι!
Πήγαινε στο θέμα: Είδη οργασμού!
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 19:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπαρχει ο κολπικος και ο κλειτοριδικός .Κολπικος ειναι ο οργασμος που εχουν οι περισσοτερες γυναικες.Και οι δυο συσχετιζονται με τον ερεθισμο της κλειτοριδας μονο που στον κλειτοριδικο νομιζω ερεθιζεται η γυναικα πιο πολη σε μια αλλη περιοχη παρα στον κολπο(δεν το γνωζω βαθυτατα για αυτο δεν σου λεω κατι παραπανω).Καπου διαβασα οτι η γυναικα μεχρι να βρει αυτον που την ικανοπιει καλα φτανει μονο σε κλειτοριδικο αλλα ισωσ να μην ισχυει.Και επισης λεει οτι υπαρχει περιπτωση μια γθναικα να να μην φτασει και ποτε σε κολπικο.Με αλλα λογια ο κολπικος ειναι το καλυτερο σταδιο οργασμου που μμπορει αν φτασει μια γυναικα και ειανι πολυ σπανιο ΑΛΛΑ οχι ακατορθοτο.Δεν συμενει οτι πρεπει να φοβασε θα σου συμβουν και οι δυο!Ελπιζω αν βοηθησα ...Πήγαινε στο θέμα: Είδη οργασμού!
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 19:05 @Θ. Κλημεντίνη
Ενα συμπερασμα πρωτη φορα γουσταρω μικροτερη!!! Και καταλαβα οτι αυτες ειναι απο τις πιο ντροπαλες και δυσκολες αλλα που θα μου παει...Οι μεγαλυτερες ειναι πιο ανετες ξερουν τι θες!!! Σας ευχαριστω για τις απαντησησας...ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ αλλα δεν θα σκασω κιολας! Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τελικα?
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 16:21 @Sex
Ναι ρε φιλε απο το να τρεχεις ολη σου την ζωη για μια φαση καλυτερα καποτα!Βρε μια που να εισε σηγουρος.Αντε και σε ανωτερα χαχαχα .ωρεος ρε μεγαλε!!!
Πήγαινε στο θέμα: Λιγη βοηθεια.. |