Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 20:53 @Θ. Κλημεντίνη
Κανένας?
Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει,την θέλω,έχει σχέση...
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 18:07 @Θ. Κλημεντίνη
Θέλω την βοήθεια σας... Λοιπόν... Είμαι ερωτευμένος με μια που έχει σχέση με έναν άλλον...Και αυτή είναι ερωτευμένη μαζί μου και μου το έχει πει και η ίδια...Μαλώσαμε πριν λίγο καιρό και τα ξαναβρήκαμε τις τελευταίες μέρες,αυτές είναι οι μέρες που μάθαμε και οι 2 όλη την αλήθεια,πριν ήμασταν κολλητοί φίλοι... Φήμες λένε πως αυτή έκανε π*πα στον δικό της...Αλλά σήμερα μου είπε πως δεν έχει κάνει τίποτα και μου φάνηκε να το εννοεί,αλλά από την άλλη το λένε πάρα πολλά άτομα...Δεν με νοιάζει αυτό,ξέρω πως είναι μπερδεμένη και δεν ήξερε τι έκανε,ήταν και μεθυσμένη... Μου λέει πολλές φορές,πως δεν είναι ευτυχισμένη με αυτόν και πως εγώ την κάνω ευτυχισμένη πιο πολύ από αυτόν... Θέλω να της μιλήσω,θέλω να είμαι μαζί της...Αλλά δεν ξέρω φοβάμαι μήπως με αρνηθεί και δεν θέλω να την χάσω(θα την χάσω αν με αρνηθεί)...Αυτή μου λέει πως δεν αντέχει να είναι μακρυά μου,δεν θέλει να με χάσει,αλλά θα μπορούσε να τον χωρίσει τον άλλον και να είναι μαζί μου... Παιδιά είμαι μπερδεμένος...HELP!!! Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει,την θέλω,έχει σχέση...
Μήνυμα στις 28/3/2013 στις 18:08 @Διάφορα
Το SWAG τι χαζομάρα είναι πάλι;
Πήγαινε στο θέμα: αλλαγή στύλ
Μήνυμα στις 27/3/2013 στις 17:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Άσε την φίλε,το κορίτσι απλώς δεν κάνει...Είδες,πως δεν σε πήρε καθόλου σοβαρά,γέλασε και μετά σε έκανε ρεζίλι σε όλον το κόσμο χωρίς να της κάνεις τίποτα..Προσπάθησε να την ξεπεράσεις,βγένωντας έξω,γνώρισε καινούρια κορίτσια...Συγνώμη που θα στο πω αλλά δεν σε βλέπει ερωτικά,σε βλέπει μόνο φιλικά.... Αν υπάρχει καμιά που σου αρέσει,προσπάθησε να έρθεις κοντά μαζί της και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.. Πήγαινε στο θέμα: γεια σασ και θελω να με ακουσετε
Μήνυμα στις 26/3/2013 στις 20:29 @Sex
Έχω ένα προβληματάκι,δεν ξέρω πως το βλέπετε αλλά εμένα δεν μου αρέσει... Παρόλο που έχω,πολύ γυμνασμένο σώμα(κοιλιακούς,στήθος κλπ)αλλά έχω πολλές τρίχες στην κοιλιά(όχι μαύρες ακόμα) και κάτω από τον ομφαλό,αλλά και στο στήθος ανάμεσα... Εμένα με πειράζουν και είναι κορίτσια που θέλουν να δουν το σώμα μου ![]() ![]() Λέτε να τις πειράζουν; Τι μπορώ να κάνω για να εξαφανιστούν,φοβάμαι να τις πάρω με ξυραφάκι,γιατί λένε πως γίνονται πιο σκληρές ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες στο σώμα
Μήνυμα στις 24/3/2013 στις 10:17 @Θ. Κλημεντίνη
Γιατί οι περισσότερες "δημοφιλείς" έτσι είναι... Τέλος πάντων αν κάνω λάθος συγνώμη... Πήγαινε στο θέμα: Την έχω πατήσει!!!!!!!
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 18:24 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι σίγουρος πως κατά 99% το κορίτσι είναι,συγνώμη κιόλας, τσούλα ας το πω καλύτερα δεν θέλει σοβαρές σχέσεις... Προσπάθησε να την ξεπεράσεις,βρίσκοντας μια η οποία είναι όμορφη και να έχει καλό χαρακτήρα... Είναι δύσκολο,αλλά αυτό είναι το σωστότερο... Τώρα,αν επιμένεις, πες της κανένα γεια στο δρόμο ή ρώτα την κάτι ότι να'ναι και σιγά σιγά θα έρθετε πιο κοντά.. Πήγαινε στο θέμα: Την έχω πατήσει!!!!!!!
Μήνυμα στις 23/3/2013 στις 15:16 @Διάφορα
Δεν,νομίζεις πως είσαι ακόμα μικρός; Αν όχι,άρχισε με τρέξιμο 30 λεπτά κάθε μέρα...Μετά μπες σε βάρη πρώτα με λίγα κιλά 10-15 και πολλές επαναλήψεις και συνεχίζεις το τρέξιμο...Μετά μπορείς να γραφτείς σε κανένα γυμναστήριο και εκεί ξέρουν καλύτερα.. Όσο για την διατροφή,δεν πρέπει να τρως από έξω,κυρίως τηγανητές πατάτες,δεν πρέπει να πίνεις αναψυκτικά ή Monster/Red Bull και αυτές τις χαζομάρες...Καλό είναι να τρως 1 φρούτο την ημέρα,κυρίως μπανάνα και μήλο... Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστική και σώμα
Μήνυμα στις 22/3/2013 στις 10:03 @Sex
Όχι,από όσο ξέρω δεν σταματάει η ανάπτυξη σου...! Πάρτε προφυλάξεις και αφού θα είναι η πρώτη φορά μην μπείτε κατευθείαν στο ψητό... Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 14:03 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά,έχω τρελαθεί,δεν ξέρω τι να κάνω... Αυτή μου είχε πει πως δεν νιώθει το ίδιο για αυτόν,όπως ένιωθες πέρυσι όταν τον ερωτεύτηκε...Όταν μιλάμε,μου έχει πει πολλές φορές,πως δεν θέλει να τον ξαναδεί ή πως της έχει σπάσει τα νεύρα ή πως δεν θέλει να του ξαναμιλήσει κ.α. αλλά πάντα την επόμενη μέρα είναι μαζί του... Τι μπορεί να έχει συμβεί;;Γιατί το κάνει αυτό... Αν το δει κανένα κορίτσι το μήνυμα να μου απαντήσει σε αυτό: Θα σας άρεσε,αυτός που τάχα μου σας αγαπάει να σας έλεγε πουτάνα ή τσούλα,τι θα κάνατε; Από την άλλη,μου έχει πει πως με θέλει και θα το μου έδειχνε αν δε ήταν ο άλλος,αλλά φοβάμαι,να πάω να της πω τι νιώθω... Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε ο ένας τον άλλον,αλλά έχει σχέση |