Μήνυμα στις 24/9/2009 στις 20:58 @Sex
Πολυ καλα τα λες!!!
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα εγινα αυτο που φοβομουν!
Μήνυμα στις 24/9/2009 στις 15:30 @Sex
Mπορει αν εχεις και δικιο σα ευχαρισω ολους σας ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τελικα εγινα αυτο που φοβομουν!
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 21:28 @Sex
Oxι ειμε σηγουρος μαρεσει ο τροπος που σκευτετα, ο τροπος ποθ μιλαει,το γελιο της ,τα ναζια που μου εκανε,η φατσουλα της οταν ηταν λιγο τσαντισμενη τα ματια τις ολλαααα. δεν ξερω ειμε πραγματικα κολημενος που δεν το συνηθιζω.Στις αρχες ελεγα δεν θα σκασω κιολας αλλα να που την πατησα ενω ποτε μα ποτε δεν ημουν ετσι και στις σχεσεις μου εγω τις περισσοτερες φορες τις χαλαγα.Αλλα το χρονικο διαστημα που στενοχωριομουν ηταν πολυ μικρο.Βεβαια εχω φαει και εγω χιλοπιτα αλλα ποτε δεν ριχτηκα τοσο οσσο να μου χαλασει την διαθεσει.Αλλα πρωτη φορα ερωτεφτηκα μικροτερη και ... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τελικα εγινα αυτο που φοβομουν!
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 20:31 @Sex
Φιλλε ειδη το εχω αρχισει αυτο γιατι πολυ απλα το εκανα και την ρωτησα και μου ειπε πως σου ηρθε αυτο και εφυγε.
Πήγαινε στο θέμα: Τελικα εγινα αυτο που φοβομουν!
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 19:48 @Sex
Λοιπον παιδια οπως ειχα αναφερθει σε παλαιοτερο πμ ετυχε να με προσεγγισει ενα κοριτσι 2 χρονια μικροτερο που ποτε δεν ειχα προσεξει και μην τα πολυλογο με τον τροπο της με εκανε να την ερωτευτω!Στην αρχη τα πραγματα ηταν καλα αυτη ανοιγε κουβεντα απο το msn και προσπαθουσε να μαθει πραγματα για μενα με καθε τροπο.Αργοτερα οταν εβλεπα πως το πηγενε για σχεση πρωσπαθησα κανοντας το πρωτο βημα να την προσεγγισω απο το σχολειο!Της μιλαγα αλλα ντρεποταν αφανταστα και δεν ηθελε να της μιλαω στο σχολειο.Αργοτερα της προτεινα να βγουμε και μου ελεγε ταχα οτι εχει πιεσμενο προγραμμα!Στο σχολειο εμ αποφεβγει τςρα μεχρι και lock sto msn μου εκανε! Εδω ειναι το ερωτημα μου! ΓΙΑΤΙ ειναι μικρη το καταλαβαινω και θαρρος δεν εχει να μου το πει αλλα αξιζω εξηγησεις.Την ρωτησα εγω ο ιδιος αμα τρεχει κατι και μου λεει πως σου ηρθε και τετια.Στο σχολειο ακομα και τωρα βλεπω οτι με κοιταει αλλα αμα την κοιταξω και πας προς το μερος της φεβγει!Τεσπα ηδη ειπα πολλα .Απλα γιατι εγω που μπορω να πω εχω κανει σχεση και με μεγαλυτερες και μπορω να εχς οποια θελω γιατι να μην μπορω να κανω κατι με μια 2 χρονια μικροτερη! ![]() ![]() Οποιαδηποτε αποψη πανω στο θεμα και μια σημβουλη και καποιου πιο εμπυρου θα με βοηθουσε πολυ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Πήγαινε στο θέμα: Τελικα εγινα αυτο που φοβομουν!
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 19:32 @Μηχανήματα
Φιλε Bluejak σε ευχαριστω πολυ πραγματικα με βοηθησε η πρωτη επιλογη και οντως με εχει κανει block! ![]() ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ... Πήγαινε στο θέμα: Παιδια βοηθεια! ~about msn~
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 16:41 @Μηχανήματα
Παιδια θα με βοηθουσατε πολυ αμα καποιoς ηξερε πως μπορω να μαθω αμα καποιος με εχει κανει block στο msn.Παιδια οτι μπορειτε γιατι ειναι πολυ σοβαρη για μενα η κατασταση!
Πήγαινε στο θέμα: Παιδια βοηθεια! ~about msn~
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 07:48 @Sex
Μια περιπτωση θα στο πω γιατι εχει συμβει σε εμενα .Μπορει να τραβαει μαλ... πριν κανεται κατι που κανουν οι περισσοτεροι απο εμας για να αντεχουμε πιο πολυ .Και για να ειναι ετοιμος ο αλλος χρειαζεται καποιο χρονο αναλογα τον αντρα και ισως να ειναι αυτο μια αιτια! Παντος για την περιτομη δεν εχει καμια απολυτος σχεση!Οσσο μπορω βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Το αγόρι μου δεν τελειώνει
Μήνυμα στις 23/9/2009 στις 07:43 @Sex
Με το θελει να περνατε καλα μονο ενοει δυο πραγματα! α)Να λεει στους γιλους του οτι απλα τα εχει μαζι σου και σε κανει οτι θελει! β)Μπορει ακι απλα να θελει να κανεται ερωτα οποτε θελει αυτος!Αν εισε μεγαλη! Με αλλα λογια δεν σε βλεπει σοβαρα! Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερς τ να κανω....
Μήνυμα στις 22/9/2009 στις 18:00 @Sex
Αυτο με τα αγγουρια δεν πιστεβω να το πειρες στα σοβαρα .Απλα σου λεω πωσ αμα πραγματικα θα ηθελες να το κανεις τροποι υπαρχουν πολοι και δεν χρειαζεται σκεψη.Ακου την Marmo που εχει αποψη στο θεμα πιστεβω πως στα ειπε πολυ καλα!
Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να σπασω την παρθενια μου?????? |