Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 22:24 @Θ. Κλημεντίνη
Ελα ρε τι ειναι η αρνηση εδω σου λεω την εφαγα απο μηκροτερη.Σιγα θα περασει λιγος καιρος (οχι πολυς)και θα κανεις την κινηση σου ντροπαλη ξεντροπαλη θα σου απαντισει.Αν ναι χαλαρα αν οχι δεν το βαζεις κατω τοσες υπαρχουν εξαλου μικροι ιστε ακομα θα υπαρξουν και στο μελλον ευκεριες.Οσο για το οτι ειναι ντροπαλη ετσι ειναι τα περισοτερα κοριτσια δευτερα γυμνασιου εσυ με τον καιρο που θα μιλας καντην να νιωση οσο πιο ανετα γινεται δεν χρειαζεται να παιξεις ιδιετερο ρολο!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να της το πω
Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 21:09 @Θ. Κλημεντίνη
Αμα απλα την ξερεις και ειναι και μικροτερη αποτι καταλαβενω γιατι προσφατα βρεθηκα σε αναλογη θεσει μην βιαστης μιλατης σαν φιλος για 1-2 βδομαδες ισσα ισσα να υπαρχη ανεση μεταξισας και μετα ρικτεις το.Εγω βιαστηκα (σου λεω 3 μερα αφου την γνωρησα)και τπτ. Συμπερασμα πας γρηγορα ξενερωνουν.Αργεις παλυ ξενερωνουν.Θελει κατι το ενδιαμεσο.Αυτο ισχυει με τις μικροτερες με τις μεγαλυτερες ειναι πιο ευκολα!!! Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να της το πω
Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 21:05 @Θ. Κλημεντίνη
χαχαχα αστα να πανε ..ειμε στο δρομο το να την ξεχασω και παω μια χαρα.Εχω βαλει πλορη για αλλα μεγααααλλα πραγματα ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω τελικα?
Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 21:03 @Θ. Κλημεντίνη
Μαρεσει να με φοναζει με το χαιδεφτικο μου (λακη). Αλλα επισεις μαρεσει οταν με ειχε πει μια που τα ειχα που σε παιδαρε ...η (αντρακι μου εσυ). Βεβαια αυτα αρεσουν σε εμενα δεν ξερω για τους αλλους. Προσωπικα μου αρεσει κατι που να με κανει να νιωθω σαν να εχω το πανω χερι περα απο το χαιδευτικο ομως!Ελπιζω να φοηθησα αμα σκεφτω η ακουσω κατι αλλο θα σου πω. Πήγαινε στο θέμα: Πώς σας αρέσει να σας φωνάζουν;
Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 14:33 @Sex
Barbiegirl απλα ξεχασετο δεν ειναι καθολου ξενερωτικο και αμα καποια σου πει τπτ απλα θα ζιλεβει !!!Εγ προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλη κλειτοριδα
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 16:21 @Θ. Κλημεντίνη
Στο ειπα απο την αρχη αλλα μην σκας προσφατα βρεθηκα σε τετια θεση αλλα το παλεβω...Ηταν και μικροτερη αλλα δεν καταλεβενω τι εγινε και με απερηψε.Αλλα πρεπει να KEEP WALKING!!!Τοσοι και τοσες υπαρχουν.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με θέλει
Μήνυμα στις 28/9/2009 στις 16:14 @Sex
Εγω σου λεω προχωρα αφου εξηγητε καλα ο τυπος αλλα προσεχε αυτο το backdoor.Σαν φιλος στο λεω γιατι θα εχεις προβληματα στο μελλον.Να το κανεις γιατι μας αρεσει πολυ να μπαινουμε απο την πισω πορτα .Ομως οχι συχνα γιατι στα 40-50σου θα φορας πανες.Ηταν μια απλη αναφορα παντος να πας με τον φιλο σου και να περασετε καλα!!!
Πήγαινε στο θέμα: να ολοκληρωσω η οχι?
Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 15:48 @Sex
Toυλαχιστων τα 40 cm.OMG ρε φιλε μια χαρα εισε μπορει να σου περασει και τα 20 cm κανεις δεν ξερει.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος(μεγεθος-παχος)
Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 01:28 @Θ. Κλημεντίνη
Akoυ να δεις!Εγω εχω βρεθει στην θεση του αντρεα σου πολλες φορες!Αλλα σε ενα κοριτσι το οποιο δεν μου αρεσε και τοσο ενω ηξερα οτι με γουσταρε την εγραφα.Οταν ομως την ειδα να μιλαει συνεχια με εναν φιλο μου με εκανε να θελω να την κανω δικια μου και την εκανα(ανεξαρτητα αμα κρατησε λιγες μερες το STORY μας! Για δοκοιμασε το...Αλλα να του το δειχνεις κατηγορηματικα οτι δηθεν επαψες να ενδιαφερεσαι και απλα πιασε εναν απο τουσ φιλους του και μιλα του...Βεβαια εξαρτατε και τυπος ειναι ο ανδρεας αλλα για δοκοιμασετο δεν χανεις τπτ.Πιστεβω θα τον κανεις να ζιλεψει.
Πήγαινε στο θέμα: BOHTHEIAAAAAAAA
Μήνυμα στις 27/9/2009 στις 01:07 @Sex
Ακου να ξυριζεσαι καλυτερα δεν με ενδιαφερει πως το πρωτημουν οι γκομενες παντος εγω δεν μπορω να με βλεπω με τριχες .Ειμε ολοι μερα με ενα ξυραφακι στα χερια χαχαχα! Μεταξυμας πιστεβω πως ξυρισμενο τον προτοιμουν! Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα πεους sos |