Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κοινωνικός είναι εκείνος που κάνει παρέα σ' αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν τη χρειάζονται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

να ολοκληρωσω η οχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54577 από ReD_dRaGoN στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, 9:19μμ

ReD_dRaGoN

banned
μέλος από: 27/9/2009
λοιπον θελω την γνωμη σας...είμαι 15 μισο. εχω προχωρισει πολυ, εχω κανει και backdoor ....θελω πολυ να ολοκληρωσω με ενα συγκεκριμενο ατομο το οποιο ομως δεν ειμαστε μαζι κυριως λογο αποστασης και απλα βρισκομαστε. αυτος εχει πολλες εμπειριες αλλα δεν με απασχολει ιδιαιτερα. ειναι πολυ καλος μαζι μου και ξερω πως θα μου φερθει σωστα. ειμαι σιγουρη οτι το θελω και ξερω πως ειμαι ετοιμη..αυτο που με ανησυχεί ειναι οτι δεν ξερω ποτε θα τον ξαναδω και οτι οπως σας ειπα δεν ειμαστε σε σχεση....τι λετε να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54578 από anwnymos στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 12:30πμ

anwnymos

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2009
συγγνώμη κοπελιά,αλλά είσαι 15 και έχεις κάνει πολλά όπως λες,ειδικά αυτό το "πίσω πόρτα" είναι ΠΟΛΥ για κορίτσι της ηλικίας σου...άμα νιώθεις ότι θα περάσεις ξεχωριστά και νιώθεις έτοιμη για κάτι τέτοιο,κάντο, είναι καλύτερο από το "πίσω πόρτα" απ'όλες τις απόψεις να ξέρεις....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54579 από carla2 στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 1:48πμ

carla2

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2009
Αν εσύ είσαι απόλυτα σίγουρη πως θέλεις να πας μαζί του, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνεις.
Τώρα για να σου πω την αλήθεια, το δίλημμα πιο είναι δεν κατάλαβα.
Ρωτάς αν πρέπει να πας μαζί του ή όχι γιατί φοβάσαι μην δεθείς μαζί του μετά από αυτό, ή από την άποψη πως δεν πρέπει να κάνεις κάτι με κάποιον που δεν έχεις σχέση μαζί του;
Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε για εμένα δεν έχεις λόγο να μην πας. Στο κάτω κάτω, θα έχεις να θυμάσαι μια όμορφη βραδιά από αυτόν. Και πίστεψε με αν δεν το κάνεις τελικά, θα σε τρώει για καιρό μέσα σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #54582 από MaRmO στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 2:03μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008

Αποδεκτή απάντηση

ε αφου εκανες κ Backdoor που λες το οποιο ειναι πολυ χειροτερο απο το κανονικο για την ηλικια σου κ το λεω γιατι και γω συνομηλικη σου ειμαι και εχω κανει ερωτα αλλα ποτε μα ποτε δεν θα δεχομουν να κανω αυτο που εκανες εσυ...οποτε...και δεν το κανεις μωρε?ειναι πολυ καλυτερο φανταζομαι απο αυτο που εχεις ηδη κανει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54583 από lovelygirl στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 2:57μμ

lovelygirl

Εικονίδιο
μέλος από: 21/8/2009
kt asxeto...ti einai to backdoor???:S:S:SS
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54584 από anwnymos στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 3:10μμ

anwnymos

Εικονίδιο
μέλος από: 26/9/2009
εννοεί ότι την πήραν από πίσω,ξέρεις απο πού....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54585 από Doctoras στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 4:14μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Εγω σου λεω προχωρα αφου εξηγητε καλα ο τυπος αλλα προσεχε αυτο το backdoor.Σαν φιλος στο λεω γιατι θα εχεις προβληματα στο μελλον.Να το κανεις γιατι μας αρεσει πολυ να μπαινουμε απο την πισω πορτα .Ομως οχι συχνα γιατι στα 40-50σου θα φορας πανες.Ηταν μια απλη αναφορα παντος να πας με τον φιλο σου και να περασετε καλα!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54595 από ReD_dRaGoN στις 28 Σεπτεμβρίου 2009, 6:13μμ

ReD_dRaGoN

banned
μέλος από: 27/9/2009
ευχαριστώ όλους σας παιδιά. ναι θα το προσέχω αυτό το backdoor...όταν έγινε είναι τελείως αυθόρμητο.αυτό που με κρατάει πίσω είναι ότι δεν είμαστε μαζί.....αλλα δεν νομίζω πρέπει να με ανησυχεί. θα περάσω καλά και οποτε τον ξαναδώ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54674 από anwnymh στις 02 Οκτωβρίου 2009, 1:29πμ

anwnymh

Εικονίδιο
μέλος από: 2/10/2009
γεια σας κ απο μενα παιδια! βασικα ηθελα την γνωμη σας για τις κοπελες που ειναι ακομη παρθενες. πως θα το θεωρουσε καποιος αν η κοπελα του ειναι ακομα παρθενα στα 18, 19 ,20 ,21(αναλογως)?
θα την κοροϊδευουν ή θα σκεφτουν οτι ειναι προσγειωμενη κ.τ.λ?
κ μεχρι ποσο καιρο μπορει καποιος να περιμενει να ολοκληρωσει με την κοπελα του αν αυτη ειναι περθενα?(το μαξιμουμ εννοω!)
παρακαλω απαντηστε γτ χρειαζομαι πολυ την γνωμη σας!
ευχαριστω!!!:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login