Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 00:41 @Διάφορα
Ολοι τα περασαμε αυτα και δεν θα εισε ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευτεος. Και αμα σε αποριψει(που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση)Δεν το βαζεις κατω οπως λεω παντα υπαρχουν και στο μελλον ευκεριες!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις για σχεση
Μήνυμα στις 3/10/2009 στις 00:36 @Διάφορα
Tιποτα το τρομερο θα της μιλισεις και θα τις εκφραζεις ειτε με εμεσο ειτε με αμεσο τροπο τα σιναισθηματα σου για αυτην (ποσσο πιο απλα?)Και θα δεις θα αρχιζει να ανταποκρινεται.Δεν αναλυεται πιο πολυ. Θα λες πραγματα δικα σου οχι αυτα που ειδες εδω η προκειτε να δεις και μην κατσεις να αυτοσχεδιασει θα σου ερθουν εκεινη την στιγμη ως διαμαγειας!Πιστεψεμε. Τα καλυετρα πραγματα ειναια υτα που βγαινουν απο μεσα μας και τα ενοουμε!!! Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις για σχεση
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 23:39 @Διάφορα
Τιποτα θα εχεις εμπιστοσινη στον ευατο σου για αυτο που εισε εξαλου δεν θες να σε ερωτευτει σαν κατι που δεν εισε.Πιστεψεμε ανχωνεσαι για το τιποτα.Κανεις δεν θα σου πει τι να τις πεις θα της πεις οτι σου βγαινει.Θα της μιλας οπως μιλας σε εναν φιλο σου στην αρχη και μετα αυτοσχεδιαζοντας!Δοκοιμασε αυτα ποθ σου ειπα αρχιζοντας φιλικα και σιγα σιγα θα δεις θα υπαρξει η ανεση και θα δεις οι θα αρχιζει να ανταποκρινεται ηδη σου εχει διξει σιμαδια και τα εκμεταλευτηκες(να καθησετε μαζι ενοω).Δεν ειναι κατι ιδιετερο χαλαρωσε .ΝΑ ΕΙΣΕ Ο ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ αλιως το χανεις το παιχνιδι.
Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις για σχεση
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 23:05 @Διάφορα
Koιτα εγω την πλησιαζω φιλικα αλλα καθε φορα της δειχνω και κατι παραπανω σχετικα με το τι νιωθω για αυτην (αν εξερεσουμε την τελευτεα προσπαεια που εκανα και δεν τα πηγα καλα).Αλλα μην μεινεις στην φιλια και προπαντον μειν αργησεις πολυ.Κοιτα σιγα σιγα οταν δεις και υπαρχει μαι ανεση προς και τις δυο πλεβρες φερτη το σιγα σιγα μια και εισε ντροπαλος.Και εγω εδω που τα λεμε οταν μαρεσει καποια πολυ ντρεπομαι αλλα μετα ξεθαρεβω.Και ενταξι δεν θα της πεις θελεις να τα φτειξουμε η θελεις να γινεις το κοριτσι μου.Θα τις πεις κατι σαν αυτο -Βλεπω τεριαζουμε πολυ θα ηθελες να προχωρισουμε,,να ερθουμε πιο κοντα,,. Κατι τετοια αλλα αυτα που θα πεις να ειναι δικα σου και οχι αυτα που σου λεω.Τα κλασικα απλα να αποφιγεις που τα λενε πολυ και φενεται οτι τα κανονιζεις. Ο συμαχος σου θα ειναι να εισε ο ανετος δηλαδη ο εαυτος σου. Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις για σχεση
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 22:40 @Sex
Ρε δεν θα σε αναγκασει ποτε κανεις (εκτως αμα ειναι κακος και δεν ξερει πως να φερεται σε μια γυναικα) να του κανεις κατι.Για αυτο να διαλεξεται καποιον που να ειναι καλος για να σας μεινει αξεχαστη η πρωτη σας φορα.(να εχετε ο ενας για τον αλλον συνεσθηματα)Εγω ειμε μικρος δεν ξερω πολλα οσσα θα ηξερε ενας μεγαλυτερος μου αλλα νομιζω και ενας μεγαλυτερος αυτο θα σας ελεγε. Be cool! ![]() Aμα βρειτε τον καταλληλο δεν πρεπει να εχεται κανεναν λογο αν φοβαστε γιατι θα σας φερθει οπως αρμωζει σε μια κυρια που δεν εχει εμπυριες. ![]() Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!!
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 22:33 @Sex
Οχι ρε κοιτα να δεις εγω ειμε 16 χρονον δεν εχω κανει σχεσει με τοσο μεγαλη.Αλλα και μεγαλος να ημουν δεν θα με πειραζε πολυ απλα γιατι θα την αγαπαω .Θελω αν πω οτι το τελευτεο που θα κοιταξουμε ειναι το αν εισε παρθενα.Ισα ισα θα το παρουμε σαν τιμη μας να παρουμε κποιας την παρθενια.Μην ανυσιχεις πιστεβω πως αυτο θα πρεπει να το ξεχασεις. ![]() Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!!
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 11:35 @Sex
Ρε παιδια ο καθενας αυτο που εχει αυτο θα εγμεταλευτει ςστε αν στηλει το κοριτσι του στον 7ο ουρανο .Οποιες και να ρωτισεται δεν τους εδιαφερει.Αμα υπαρχει αγαπη ολλα στον αλλον τα βλεπεις πολυ ωρεα.Μην σας απασχολουν τετοια.Αυτο που σας λεω εχει ξαναυπωθει εκατομιρια φορες παντου .Οποτε υπαρχει καποια λογικη.
Πήγαινε στο θέμα: Καποιες αποριες
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 11:11 @Sex
Με εκανε να νιοθω αμηχανα παρολο που δεν ευτεγε κανεις απο τους δυο μας.Βασικα και οι δυο φτεγαμε χαχαχα!
Πήγαινε στο θέμα: αερας μεσα τις
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 10:32 @Sex
Kill_Zoner οχι ρε φιλε δεν του ηταν μικρο απο τι μου ελεγε γιατι στην τετραημερη ειμασταν ιδιο δωματιο και μιλαγαμε για τετοια θεματα και ελεγε οτι τον εχει 17cm.Ρωτησα την friend να δω αν απλα μου ειχε πει ψεματα δεν μου ειπε ποσο τον ειχε αλλα μου ειπε -ε,, ενταξει καλος ηταν. Θελω να πω οτι μιλωντας μεταξυ μας σαν friend μπορει να ειπε και ψεματα ποιος ξερει.Η απλα να μην ειχε τεχνικη. Παντος ρολο δνε παιζει το μεγεθως παιζει και το παχος παιζει και η τεχνικη πολλα παιζουν. Ο καθενας με οτι εχει προσπαθει να χρησιμοποιει οσο πιο καλα μπορει.Αμα επαιζε ρολο το μεγεθος ολλες με τους μαυρους θα πηγαιναν. Πήγαινε στο θέμα: Είναι μικρο?
Μήνυμα στις 2/10/2009 στις 10:20 @Sex
Koιτα προσωπικα δεν θα σε κοροιδεβα αμα ησουν παρθενα σε τετοια ηλικια απλα θα μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Πιστεβω πως μια γυναικα θα πρεπει να ειναι ουτε πολυ ψηλη ουτε πολυ κοντη γυρο στο 1.63-1.74 και λιγο οχι πολυ γεματουλα.Δεν ενοω παχουλη απλα να εχει πιασηματα.(ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ) ![]() Πήγαινε στο θέμα: η γνωμη των αντρων!!! |