Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 19:12 @Διασκέδαση
A ρε bluebird τετοια πραγματα πρεπει αν τα απετουμε τι παει να πει εκλεισα!!!Μια εξιπηρετηση ελεος!!!!!!!!! ![]() Φανταζομαι θα ηταν καμια χαζη(μην εκφραστο αλιως) Πήγαινε στο θέμα: Ιστοριες:Φαρσες,τρομου,γελιου,περιεργα
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 19:05 @Sex
Tι να σου πω πιστεβω πως απο την στιγμη που ολλα σου πηγαν καλα δεν εχεις κανενα λογο να νιωθεις ασχημα εξαλου πολλες μην πω και οι περισοτερες το βρισκουν ωρεο.Καλυτερα κατσε σκεψου αν οντος νιωθεις ασχημα το οτι δηλαδι κατι δεν σου αρεσει και προσπαθησε να χαλαρωσεις. Αλιως αμα νομιζεις οτι δεν εχεις κανα προβλημα και κατι αλλο φτεει μιλα με καποιον ειδικο γιατι εδω, περα απο την ψυχολογια δεν νομιζω να μαθεις κατι αλλο.Η ακου την γνωμη καποιου που εχει κανει περιτομη και ξερει τι να σου απαντισει! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα μετα απο περιτομη
Μήνυμα στις 13/10/2009 στις 21:27 @Θ. Κλημεντίνη
Χαιρομαι που σου πανε ολλα καλα!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: <3
Μήνυμα στις 13/10/2009 στις 21:21 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Aκου να δεις κοιτα δεν ξερω πως θα σου φαινοταν σαν ιδεα αλλα εγω προσφατα γραφτικα σε ενα γυμναστυριο(ασχολιομουν απο παλιοτερα με αθλητισμο αλλα τωρα λογο χρονου γραφτικα εκει) .Εχω υψος 1.76 και ειμε 59 κιλα.Εγω θελω να φτασω τα 67 κιλα για γιατι χρειαζομαι λοιπος για μυικη μαζα.Οταν λεω λυπος ενοω καλο λυπος και οχι απλα να τροω οτι να ναι για να παρω κοιλα.Μην τα πολυλογω μου εδωσαν ενα προγραμα που εχει πει πει αν τροω πρωινο,προγευμα , μεσημεριανο ,απογευματινο και βραδυνο καποια συγκεκριμενα φαγητα.Αυτο απο τι βλεπω εχει μεγαλη επιτυχια γιατι παει ενας μηνας απο τοτε που το εχω αρχισει και εχω παρει εναμησι κιλο.Βεβαια ενταξι ξεφεβγω εκτως λιγο καμια φορα γιατι τροω και με φιλους εξω αλλα το ακολουθω.Θα σου προτεινα να πας σε γυμναστιριο η σε καποιον διετολογο και θα σου φτειαξει μια διατροφη για να σε βοηθησει να κανεις αυτο που θελεις φτανει να την ακολουθεις οσο μπορεις πιο καλα.Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα???
Μήνυμα στις 12/10/2009 στις 22:13 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε bluebird μπορει να ηταν και ετσι οπως λες αλλα αμα διαβασες καλα δεν λεει οτι εχει χασει πολλα κιλα και δεν εσθανεται καλα και περα απο αυτο νομιζω οτι ειναι σε μεγαλη υλικια για να το φερνει σιγα σιγα θα μπορουσε με πιο απλους τροπους να την εκανε να φυγει οπως να χαναται συναιχεια (ενοωντας να κανει να την βλεπει μηνες κτλ).
Πήγαινε στο θέμα: υπομονη?
Μήνυμα στις 12/10/2009 στις 20:15 @Θ. Κλημεντίνη
Aυτο που συμπαιρενουμε ολοι λοιπον (τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω) ειναι οτι ανασφαλιες υπαρχουν και απο τα δυο φιλα και ουσιαστικα πρεπει να μαθουμε να τις διωχνουμε γιατι περα απο καποιες συμαντικες διαφορες στα δυο φιλα υπαρχουν και πολλες ομοιοτητες .Οποτε απο την στιγμη που εχουμε τις "ανασφαλιες" κοινο αδικος κοπος να ανχονομαστε. Να σε καλα ρε carla2 που μου εδωσες μια ιδεα για το πως σκευτεστε! Πήγαινε στο θέμα: υπομονη?
Μήνυμα στις 12/10/2009 στις 19:47 @Θ. Κλημεντίνη
xαχαχα!Εχετε και εσει ελατοματα μην τα ριχνεις ολα πανωμας! ![]() Πήγαινε στο θέμα: υπομονη?
Μήνυμα στις 12/10/2009 στις 19:23 @Θ. Κλημεντίνη
Τιποτα αυτο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι δεν εισε μονοι γιατι ολοι μας εχουμε προβηματα απλα σε αλλον ειναι πιο σοβαρα και σε αλους λιγοτερο.Αποτι καταλαβα ο φιλος σου εχει ανασφαλειες το οτικαποια στιγμη θα τον αφισεις θα σε σημβουλεβα να του πεις ολλα οσα ειπες και εδω.Οτι τον αγαπας και θα τον αγαπας οτι και να γινει.Και οτι εκτιμας τον χρονο που σου δινει και αναγνωριζεις οτι σε αγαπαει. Απλα να του "ΤΟΝΙΣΕΙΣ" να παψει να σκεφτεται ετσι για σενα γιατι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τον αφισεις για ενα τετιο θεμα και οτι αντιλαμβανεσαι την αγαπη που σου δινει ανεξαρτητα αν δεν το καταλαβαινει και νομιζει το αντιθετο.(Να του το λες συνεχεια γιατι κακος απο μερος του εχει πολλες ανασφαλειες οπως ολοι μας σαν αντρες και θελουμε να τα ακουμε πολλες φορες γαι να τα εμπεδονουμε). Το αντρας δεν παει απολυτα σε μενα γιατι ειμε μικρος ακομα (16 χρονων) αλλα ενοω σαν ιδιο φιλο εχουμε τετοια ελατοματα . ![]() Πήγαινε στο θέμα: υπομονη?
Μήνυμα στις 12/10/2009 στις 16:52 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε ο φιλο σου εχει πολυ μεγαλη συνεσθηματικη φορτιση για να αυτοαποκαλειτε αρρωστος.Κοιτα σηγουρα το γεγονος οτι ειναι στρατιωτικος απετει αφοσιωση στην δουλεια και του ασκει φοβερη πιεση.Εχει να κανει πραγματα που του ειναι παρα μα παρα ποκυ απαρετητα για να παει μπροστα. Δεν λεω οτι εσυ δεν εισε απαρετιτη για αυτον(εισε και με το παραπανω)αλιως θα σε ειχε παρατισει απο καιρο.Ο φιλο σου παρολο που εχει τοσα πολλα να κανει πρεπει να χαιρεσαι που αυτο το λιγο χρονο που εχει τον μοιραζεται μαζι σου. Το μονο που θεορω σωστο να κανεις ειναι να του πεις να μην στρεσαρεται (πραγμα που δεν γινεται)απλα να τα κανει ολλα λιγο πιο χαλαρα.Και εσυ να τον στιριζεις γιατι σε αγαπαει απλα δεν το καταλαβαινεις. Πήγαινε στο θέμα: υπομονη?
Μήνυμα στις 11/10/2009 στις 12:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Mια χαρα ισε προχωρα και μην εχεις τετοιες ανυσηχιες!Το τελευτεο που θα κοιταξει ειναι το μεγεθος της π... σου το οποιο ειναι σε φυσιολογικο μεγεθος.Μιας και ειναι παρθενα θα της αρεσει κιολας αρκη να ισε προσεχτικος (ειδικα στην αρχη). Πήγαινε στο θέμα: Μια απορεια... |