Μήνυμα στις 16/10/2009 στις 23:23 @Διασκέδαση
Πολυ ωρεο αυτο με τον σερφελη και το ταξι !!!
Πήγαινε στο θέμα: Asteia Videakia
Μήνυμα στις 16/10/2009 στις 14:44 @Θ. Κλημεντίνη
OMG RE Bluejak.Διαβαζω τοσοι ωρα και προσπαθω να καταλαβω που το πας. χαχαχα Να σε καλα με εκανες και γελασα!Στο θεμα μας. Carla ενοειτε πω δεν θα πας να του απρεις μπλουζακι και τιποτα τετοιο. Δεν χρειαζεται να ασχολεισε με καποιον ο οποιος εχει σου εχει απλωσει χερι.Μονο αμα σου ειχε φερθει οπως αρμωζει σε μια κυρια αξιζε να εχει απετισεις τωρα απλα αποφυγετον. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 22:42 @Θ. Κλημεντίνη
Αλλα απο τι στιγμη που φτανει σε σημειο να απλωσει χερι σε γυναικα δεν εξηγηται καθολου καλα!Παρατατον (τωρα το διαβασα αυτο ) ειχα μεινει στο οτι πως θα του το πεις.Συνχωρεστεμαι ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 22:38 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι δεν ενοω αυτο ενοω οτι δεν θα θελει να τον στεναχωρισει! Ενταξι σε ησαγωγικα το "αγαπαει".Δεν θελει να τον κανει να νιωθει ασχημα. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 22:36 @Διάφορα
Eλα μωρε λιγα να παρεις ακομα και θα εισε μια χαρα!!!
Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα???
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
Για να μην θες να τον πληγωσεις σημενει οτι τον αγαπας.Οποτε καλυτερα να του εξηγηθεις στα ισσα που θα στεναχωριθει μεν αλλα θα καταλαβει παρα να το κουραζεις και να τον κοροιδεβεις κανοντας τον να εσθανεται βλακας σχετικα με το γιατι τον αφησες!
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 16:22 @Διάφορα
Να σου πω μαρακι(αμα μου επιτρεπεις να σου μιαλω ετσι).Ενταξι μια στο τοσσο θα φας και ενα σουβλακι αλημονο.Απλα με μετρο ξερω εγω μια φορα την βδομαδα.Αυτο λεω και εγω οταν λεω καμια φορα βγαινω και εκτως, γιατι αμα βγεις να φας με φιλους σιγα μην κατσεις να φας διετικα! ![]() Εγω παντος το βρισκω ωρεα μια γυναικα να ειναι λιγο γεματαουλα.Οχι χοντρη ομως ουτε πολυ λεπτη. Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα???
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 13:51 @Διάφορα
Ρε τι λες...Τρωγοντας φαγητα που παχαινουν περνεις κακο λοιπος.
Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα???
Μήνυμα στις 15/10/2009 στις 13:50 @Διάφορα
Eπιδη το ονειροσου επικεντρωνεται σε ποντικια μπες σε μια ιστοσελιδα που ειχε δοσει η MarmO κανε αναζιτηση τι σημενει αυτο. http://www.astrologer.gr/index.php <---------
Πήγαινε στο θέμα: oneiro
Μήνυμα στις 14/10/2009 στις 21:58 @Διάφορα
Xαχαχα και εγω τροω μπισκοτοκρεμα για μωρα μου αρεσει παραπολυ! ![]() Μονο γαλα σε σκονη δεν εχω πιει ακομα χαχαχα ![]() Πήγαινε στο θέμα: πως να βαλω κιλα??? |