Μήνυμα στις 14/4/2013 στις 15:45 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κάνε εσύ το πρώτο βήμα,εμένα μου φαίνεται λίγο ντροπαλός...Πλησίασε τον από κοντά,όχι μόνο από fb.Πες του ένα γεια,σκέψου κάτι για να ανοίξετε συζήτηση,όταν τον δεις έξω...Μετά θα δεις αν ενδιαφέρεται και αν ναι,τα άλλα θα έρθουν μόνα τους... Και όχι πολλά στο facebook... Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Μια κρυο μια ζεστη
Μήνυμα στις 13/4/2013 στις 14:02 @Κλάψιμο
Δεν νομίζω να μπορούμε να σε βοηθήσουμε.. Θα είναι καλύτερο να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο για να σου πει τι να κάνεις! Πήγαινε στο θέμα: φοβάμαι Να κοιμηθώ
Μήνυμα στις 12/4/2013 στις 15:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπάρχει σταθερός τρόπος...Είναι ανάλογα με το γούστο κάθε κοπέλας... Αν της αρέσεις θα θέλει να κάνει κάτι μαζί σου,θα σε πλησιάσει,αν δεν της αρέσεις θα απομακρυνθεί(εδώ μιλάμε,εφόσον είναι άγνωστη) Για να δίχνεις πιο ωραίος,φτιάξε λίγο τα μαλλιά,ντύσου ωραία,σύγχρονο στυλ,βάλε κανένα ωραία άρωμα και το κυριότερο να μην είσαι σφιγμένος,να είσαι χαλαρός!! Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Γκόμενες
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 21:30 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι,αξίζει!Θα της δώσεις να καταλάβει πως δεν είναι η μόνη σε αυτό τον κόσμο και πως δεν γυρίζει η Γη γύρω της! Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 20:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είσαι καλά,τώρα μπαίνεις στην εφηβεία,δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα,θα μεγαλώσει και άλλο,είσαι ακόμα μικρός...Δεν υπάρχει σταθερή ηλικία για το πότε μεγαλώνει...Μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και τα 21!Αλλά μην φοβάσαι,ακόμα δεν μπήκες καλά στην εφηβεία,τι σε ενδιαφέρει το μέγεθος,θα ολοκληρώσεις από τέτοια ηλικία; Φρόντισε να ξυρίζεις τις τρίχες σου για λόγους αισθητικής και καθαριότητας(στο πέος μόνο,όχι στα χέρια!Στα πόδια δεν είναι αναγκαστικό,αλλά αν θες τα ξυρίζεις,καλύτερα αποτρίχωση) Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 20:03 @Θ. Κλημεντίνη
Η φιλική αγάπη που είχε για εσένα,κοντεύει να τελειώσει,παίζει μαζί σου,το μόνο που θέλει,είναι να είσαι δίπλα της μόνο και μόνο για να την κάνεις να νιώθει κάποια...Δεν ξέρω αν τα εννοεί αυτά που λέει πως σε θέλει στην ζωή της,αλλά πρέπει να προχωρήσεις...Ακριβώς το ίδιο μου είχε συμβεί και εμένα,έφαγα δυο Χ από την ίδια και έλεγε πως δεν θέλει να απομακρυνθώ γιατί με θέλει στην ζωή της και άλλα τέτοια...Το έχαψα για 1 μήνα,αλλά κατάλαβα πως το κάνει για να νιώθει αυτή ωραία και πως είναι κάποια,έκανε παρέα με άλλα αγόρια όταν ήμουν μπροστά για να με κάνει να ζηλέψω και πως δεν θα είναι ποτέ δικιά μου... Εγώ απομακρύνθηκα,ήρθα πιο κοντά με μια από την τάξη μου,την ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκε και αυτή,αλλά δυστυχώς είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες...Της άλλης δεν της έδωσα καθόλου σημασία...Και τώρα ζηλεύει!Ζηλεύει που περνάω καλά με άλλη,νόμιζε πως θα είμαι το σκυλάκι της για μια ζωή,ήμουν για 2 χρόνια...Δεν χαμογελούσα εξαιτίας της,στερήθηκα πολλά εξαιτίας της,έχασα τους φίλους μου επειδή μου έδινε ψεύτικες ελπίδες και καθόμουν με αυτήν δεν έβγαινα έξω με τους φίλους μου...Μου έκανε την ζωή κόλαση...Μην κάνεις την χαζομάρα και καθίσεις μαζί της,θα γίνεις όπως ήμουν εγώ...Δεν σου λέω να την ξεγράψεις εντελώς,θα της μιλάς,αλλά βάλε καινούριο στόχο στην ζωή σου βάλε στόχο να την ξεχάσεις ερωτικά,ΜΟΝΟ ΦΙΛΗ σου πρέπει να είναι...Ότι και να κάνεις δεν μπορεί να είναι με εσένα,παίζει μαζί σου και με τα συναισθήματα σου,είναι άκαρδη.. Αυτό πρέπει να κάνεις και εσύ,να βγεις έξω,να γνωρίσεις καινούρια κορίτσια...Και αν σου αρέσει κάποια και ως χαρακτήρας και ως εμφάνιση,προσπάθησε να έρθετε κοντά και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.. Ελπίζω να βοήθησα!Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Mπέρδεμα με φίλη
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 19:48 @Θ. Κλημεντίνη
Πολύ μπέρδεμα το κείμενο,δεν κατάλαβα πολλά,έχεις και πολλά ορθογραφικά.. Από ότι κατάλαβα,παίζει μαζί σου... Χειρότερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία,προχώρα στην ζωή σου, άστην αυτήν,περασμένα ξεχασμένα,ο χρόνος τα γιατρεύει όλα...Βρες μια καλή κοπέλα με καλό χαρακτήρα και κάνε μια σοβαρή σχέση... Και το μόνο που θα κάνεις με αυτήν είναι να την διαγράψεις από fb(μπλοκ),msn,twitter,κινητό και ότι άλλα έχεις και αν έρθει να σου ζητήσει συγνώμη,απλά μην της μιλήσεις...Πες της ΤΕΛΟΣ,αυτό ήταν,ότι έγινε έγινε,τελειώσαμε... Μην καθίσεις μαζί της ήδη έκανες το λάθος και την συγχώρεσες...Δεν αξίζει άλλο,της πρόσφερες ουσιαστικά τα πάντα(μπορεί και να είχε πεθάνει από την πείνα αν δεν ήσουν εσύ)και αυτή έπαιξε και όχι μια,2 φορές έπαιξε μαζί σου... ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ,ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ! Και αυτό που σκέφτεσαι να την ισοπεδώσεις μην το κάνεις,θα σου βγει το κακό όνομα,θα φανείς λίγος στις υπόλοιπες αν μαθευτεί... Καλή τύχη!! Πήγαινε στο θέμα: εκδικηση διαφορες αποψης
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 19:38 @Flame
Είμαστε ένα τίποτα,ασήμαντοι,περνάμε από αυτή τη Γη λες και δεν υπήρξαμε ποτέ,ο χρόνος είναι διαφορετικός από ότι τον ζούμε εμείς...Πραγματικά ο χρόνος περνάει όταν κοιμόμαστε είναι σαν να κλείνεις τα μάτια σου και μετά από δευτερόλεπτα να έχουν περάσει 9-10 ώρες... Όλοι μας έχουμε σκεφτεί,γιατί ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο,ΓΙΑΤΙ? Ποιος είναι ο σκοπός,ποιο το νόημα,ποια η ουσία... Το μεγάλο ερώτημα είναι:τι γίνεται μετά τον θάνατο?που πάμε?υπάρχει και μετά ζωή?Υπήρχε πριν γεννηθούμε?που ήμασταν? Αυτές οι ερωτήσεις δεν θα απαντηθούν ποτέ... Κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει Θεός ή όχι... Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει,γιατί αλλιώς μετά τον θάνατο θα κοιμόμαστε,θα πεθάνουμε και θα κοιμόμαστε... Είναι πολύ περίπλοκο,αν το σκεφτεί κάποιος,θα του έρθουν πολλά στο μυαλό...Πως είναι δυνατόν το πνεύμα μας να μην πεθαίνει και το σώμα να πεθαίνει?? Συμφωνώ με έναν πιο πάνω που είπε πως αν τα ξέραμε όλα,θα ήταν πολύ βαρετά... Ένα άλλο μεγάλο ερώτημα είναι:είμαστε μόνοι μας σε ολόκληρο το σύμπαν?Χωρίς τελειωμό σύμπαν,είμαστε μόνοι μας? Αν υπάρχουν άλλα ζωντανά είδη με την ίδια νοημοσύνη με εμάς,πως θα είναι? ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ... Απλώς δεν γίνετε να ταξιδέψεις τόσο μακρυά,φανταστείτε,βρήκαν πλανήτη 70% ίδιο με την Γη και θέλουν 22 εκατομμύρια έτη φωτός για να πάνε...22 εκατομμύρια ολόκληρα χρόνια με την ταχύτητα του φωτός... Μακάρι να υπάρχει Θεός,αλλιώς θα κοιμόμαστε αιωνιότητες... Το συμπέρασμα είναι πως είμαστε ένα τίποτα που περνάει σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να κάνει τίποτα σημαντικό,το μόνο που κάνουμε τον καταστρέφουμε και αυτόν... Αυτά από εμένα,συγνώμη για την μεγάλη απάντηση.. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πεθαινουμε..Και μετα?
Μήνυμα στις 11/4/2013 στις 14:47 @Sex
Όταν οι γυναίκες ή τα κορίτσια στην εφηβεία έχουν περίοδο,αλλάζει η συμπεριφορά τους,συμπεριφέρονται διαφορετικά,από ότι τις άλλες μέρες... Γιατί γίνετε αυτό;; Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος και συμπεριφορά
Μήνυμα στις 7/4/2013 στις 01:21 @Διασκέδαση
Πολλοί φοράνε,αλλά δεν αισθάνεσαι τόσο ωραία με εσώρουχο καθώς δεν μπορείς είσαι τόσο ελεύθερος...Οι περισσότεροι το κάνουν για μαγκιά να δείχνουν το λάστιχο και καλά... Εγώ κάνω χωρίς εσώρουχο,έχει από μόνο του το μαγιό και είναι πιο ωραίο.. Πήγαινε στο θέμα: μαγιω |