Μήνυμα στις 23/2/2014 στις 23:36 @Sex
Φίλε μου το μέγεθος σου είναι πολύ καλό. Και επίσης τα πέντε λεπτά δεν θεωρούνται και πολύ. Στα φυσιολογικά πλαίσια είναι κατά τη γνώμη μου. Οπότε μην ανησυχείς ότι χύνεις αργά. Όλα καλά.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 11:35 @Sex
Φίλε μου δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε κάποιους είναι κρεμαστά, σε κάποιους όχι. Βέβαια εξαρτάται και από την ηλικία σου, γιατί όσο πιο πολύ μεγαλώνεις τόσο πιο πολύ κρεμανε. Αλλά άμα είναι φυσιολογικού μεγέθους και κάνουν και τη δουλειά τους δεν τρέχει τίποτα. Και όχι δεν ειναι αντιαισθητικό.
Πήγαινε στο θέμα: Κρεμαστα μπαλακια..@@
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 17:04 @Sex
Για την ηλικία σου πολύ καλά και σε μήκος και σε πάχος.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 2/2/2014 στις 19:09 @Sex
Ακριβώς αυτό που είπε ο Dieftharmenos. Μην σε απασχολεί το μέγεθος σε τέτοια ηλικία. Θα έπρεπε να είσαι περήφανος. Ξέρεις πόσοι ενήλικες ονειρεύονται να είχαν πέος σαν το δικό σου; Απλά ασε να περάσει καιρός και όλα θα πανε καλα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κρύψω
Μήνυμα στις 1/2/2014 στις 22:18 @Sex
Καλά ρε φίλε μην υπερβάλλεις. Όχι και κατάρα. Είσαι μικρός ακόμα και το μέλλον θα δείξει. Η πραγματική κατάρα θα είναι να μην μπορείς να κάνεις σεξ. Συνήθως πέη άνω των 20 εκατοστών εμφανίζουν προβλήματα στύσης. Και επίσης πολλές γυναίκες πονάνε στο σεξ με πέη κοντά στο 20. Είσαι μικρός τώρα και μην σκέφτεσαι αυτά. Τώρα απλά απόλαυσε την προσοχή από τα κορίτσια. Και επίσης μπορείς και να κάνεις φιγούρα και στους φίλους σου ότι την έχεις μεγάλη. Χαχαχα
Μήνυμα στις 1/2/2014 στις 22:03 @Sex
Εγώ είμαι 16 χρονών και έχω αναπτυχθεί. Αν εσύ είσαι μόνο 14 και τον έχεις 18.5 τότε φίλε μου είσαι πολύ προικισμένος και μεγαλώνοντας ίσως φτάσεις και τα 22 εκατοστά. Γεννήθηκες τυχερός.
Μήνυμα στις 1/2/2014 στις 21:54 @Sex
Άκου τι γίνεται. Υπάρχουν δύο κατηγρίες αντρών. Η πρώτη είναι αυτοί που το πέος τους είναι φυσιολογικού μεγέθους χωρις στύση και όταν βρίσκονται σε στύση παίρνουν αρκετά εκατοστά και μερικές φορές διπλασιάζεται το μεγέθους τους. (πχ 10 εκατοστά χωρίς στύση και 19-20 σε στύση). Η δεύτερη κατηγορία είναι αυτοί που το πέος τους είναι ήδη αρκετά μεγάλο και μεγαλώνει λίγα μόνο εκατοστά (πχ στην περίπτωσή σου που κερδίζεις 3.5 εκατοστά). Τώρα προσωπικά εγώ είμαι 12 εκατοστά χωρίς στύση και 19 με στύση, οπότε πιστεύω πως είμαι στην πρώτη κατηγορία. Όσο για τους φίλους σου που λένε ότι είναι 19 εκατοστά χωρίς στύση λενε ψέμματα 100%. Δεν ειναι δυνατό κατι τετοιο. Το λενε για να κάνουν φιγούρα. Το φυσιολογικό μέγεθος ενός πέους ενήλικα χωρίς στύση είναι 8-9 εκατοστά και σε στύση 15-16. Αυτά.
Μήνυμα στις 1/2/2014 στις 21:41 @Sex
Φίλε μου τι να σου πω. 15 εκατοστά χωρίς στύση είναι πολύ μεγάλο. Φυσικό είναι να φαίνεται. Δεν νομίζω ότι γίνεται κατι γι αυτό. Ξέρω ότι είναι ντροπιαστικό αλλα πολύ απλά άστο να φαίνεται.
Μήνυμα στις 1/2/2014 στις 20:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό. Αρχικά μπορείς μέσα από το εσωρουχό σου να φοράς σλιπάκι. Επίσης να προτιμάς πιο φαρδιά παντελόνια και οχι τόσο στενά στην περιοχή του πέους. Έπειτα μπορείς να φοράς μπλούζες πιο μακρυές για να κρύβουν τον καβάλο σου. Αυτά δουλεύουν εγγυημένα. Τώρα αν είναι τόσο τεράστιο που δεν κρύβεται με τίποτα, δεν ξέρω τι να σου πω.Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κρύψω
Μήνυμα στις 5/1/2014 στις 22:25 @Sex
Αλλά δεν θα πειράζει τις κοπέλες? Δεν θα θεωρούν ένα πέος με φλέβες αντιαισθητικό?
Πήγαινε στο θέμα: Φλέβες και πέος |