Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 21:16 @Sex
ναι φιλε να της κανεις κοπλιμέντα , πχ τι ωραια χείλη που έχεις και θα την φιλάς ....
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 19:17 @Sex
να τον γλείφεις στην βαλανο ! βασικα δες και καμια τσοντα αν δεν εχεις ξανακανει στοματικο , α και μην ανυσηχης οτι και να του κανεις θα του αρεσει
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 19:15 @Sex
ρε φιλε δεν ειναι δυσκολο ;) την κοπελα την πιανεις απο την μεση η της χαϊδεύεις το πρόσωπο η τα μαλλια και την φιλας ,αν θελεις να την αναψεις πιο πολυ φιλα την και στο λαιμο και σιγα σιγα πηγενε στο στομα δεν εχει τιποτα δυσκολο ;)
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 19:03 @Θ. Κλημεντίνη
αν εχουν ρακετες - μπαλα η ακομα και αντυλιακο θα πας να της το ζητησεις και οταν τελιωσεςι με αυτο θα της το δωσεις πισω και θα της πεις πχ ( α δεν σου ειπα το ονομα μου..... , χαρηκα και ευχαριστω για το ... και καθομαι εκει αν θελεις τιποτα πες το μου ) τιποτα τετοιο και οποτε θα την βλεπεις θα της μιλάς σαν φιλη και μετα θα της πεις ελα να κατουμε μαζι κτλ
Πήγαινε στο θέμα: Παραλία & Κορίτσια
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 18:57 @Sex
οταν βαλεις το προφυλακτικο θα κατεβει το πετσακη μεχρη εκει που παει και μετα στο σεξ θα κατεβεί ολο
Πήγαινε στο θέμα: sex με προφυλακτικο
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 13:13 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙΕΡΓΕΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕΞΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ! ΒΑΝ ΓΟΥΑΙΛΝΤΕΡ: ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ HANGOVER HANGOVER 2 EXTREME MOVIE ΖΟΧΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ βασικα δες και εσυ εδω εχει παρα πολλες Πήγαινε στο θέμα: κωμωδιες
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 13:00 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:ναι τελως παντων αν δεν περνας στο ενα σε βοηθαει το αλλο να περασεις αν εχεις στο αλλο καλαΠήγαινε στο θέμα: Φυσικη/Χημεια
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 20:59 @Διάφορα
περνας φιλε μου αλλα πρεπει να βγαζεις μεσο ορο 9
Πήγαινε στο θέμα: Φυσικη/Χημεια |