Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 19:04 @Κλάψιμο
Αυτο που θα ηθελα ηταν να ζουσα στην εποχη του λεωνιδα και μαλιστα να ειμουν ενας απο τους 300!!! Και αυτο που επισης θαθελα ειναι να ζουσα στο βυζαντιο και ναμουν αυτοκρατορας και γενικα να ζουσα τετοιες εποχες αρχαιες πιστευω θα ηταν ποιο ωραια!!! Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 19/10/2011 στις 18:48 @Διασκέδαση
Παιδες μια ερωτηση θελω να μου πειτε μερικα θριλερ τρομακτικα π.χ οπως "Μη φοβασαι το σκοταδι" Ευχαριστω..
Πήγαινε στο θέμα: Θριλερ
Μήνυμα στις 16/10/2011 στις 09:54 @Διάφορα
Το 666 ειναι του σατανα... μα τωρα αυτο με το τηλεφωνω αλλη μια μαλακ*α του λαου θαναι... Εμενα μου μυρασαν ενα φυλαδιο που ελεγε οτι ξερει το μελλον ο Μπανχαμπου καπως ετσι τον ελεγαν και κατι τετοιες ανοησιες...
Πήγαινε στο θέμα: ο ατυχος αριθμος
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 23:30 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδες μια κοπελα μου ζηταει να φασοθω μαζι της ενταξει στην φατσα ομορφουλα ειναι και εχει ωραιο σωμα μπορω να πω αρκετα ωραιο αλλα να το κανω? Και αν το κανω τι να κανω για να την αναψω ΦΟΥΛ?
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 18:25 @Διασκέδαση
Ο Τιτλος τα λεει ολα αναζητω αστυνομικες ταινειες προτινετεμου μερικες που ειναι ωρεες... ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Αστυνομικεσ ταινειες
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 12:17 @Θ. Κλημεντίνη
Μονος σου ταπονεις τον εαφτο σου εφοσον λες οτι λογο της παραπληροφορησης τα λεω εγω αυτα αρα και εσυ μια απτα ιδια εισαι αμα δεν ειναι τα δικα μου σωστα γιατι ναναι τα δικα σου? Απλη λογικη... Εγω δεν το νομιζω το νιοθω ψυχικα κατι που εσυ δεν εχεις νιοσει ποτε σου... Ας κλειση η συζιτισει πριν φαμε κανα μπαν... Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με μια κοπελα
Μήνυμα στις 10/10/2011 στις 08:48 @Θ. Κλημεντίνη
Εννοειτε πως θα ψιφισω ανιστον... Και η ζολι ομως ειναι γυναικαρα να λεμε και μερικες αληθειες! Πήγαινε στο θέμα: Τζένιφερ Άνιστον - Αντζελίνα Ζολί
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 16:45 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω προσωπικα οχι δεν θα την αφηνα και αν δεν μου το ελεγε και το μαθενα θα μαλονα μαζι της... Οι λογοι ειναι οτι θα παρασυρθει απο τα ποτα και βλεπω να της την πεφτει κανεις με αποτελεσμα ποιος ξερει τι θα κανει πανω στην ζαλι! Οσο για τα ρουχα εννοειτε πως δεν αρμοζουν σε μια 14χρονη τακουνια και μινι και τετοια αλλα δεν ειναι θεμα ηλικιας ΓΙΑΤΙ τα φορας κυρια μου? Για να προκαλεις τους αλλους? Εφοσον εχει αγορι δεν χριαζετε να ειναι προκλητικη να διασκεδαση παει ΑΠλη λογικη...
Πήγαινε στο θέμα: Περι club...
Μήνυμα στις 8/10/2011 στις 21:14 @Διάφορα
Αποσα ξερω και διαβασα οι Urban Exploration ειναι μια ομαδα σαν εξερευνιτες πηγαινουν σε εγκαταλελημενα σπιτια σε υπονομους σε ορυχεια ερηπεια τα παντα! Εξερευνουν τον χωρο και τραβανε φωτογραφιες της οποιες μετα της ανεβαζουν στο Ιντερνετ... Και δεν ξερω αποσο καταλαβα μπορει να γινει οποιοςδηποτε αλλα διαβασα οτι υππαρχει κυνδινος για την ζωη σου επειτα τα μερη που επισκεπτεσε περιεχουν διαφορα τοξικα στον αερα...
Πήγαινε στο θέμα: Urban exploration
Μήνυμα στις 8/10/2011 στις 21:03 @Διάφορα
Καταρχας χαλαρωσε μεχρι τα 18 σου θαχεις αλλαξει 1002 γνωμες.... Επισης αμα το θες τοσο πολη πρεπει να γινεις αποφοιτος λυκειου δηλαδη να παρεις το πτυχειο σου... Μετα θα μπεις σε καποια σχολη υποκριτικης-δραματικης καπως ετσι ψαξτο το θεμα... Αλλα να ξερεις οτι δυσκολα θα βρεις δουλια ως ηθοποιος ως απιθανο.
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω Να Γίνω Ηθοποιός |