Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 22:45 @Sex
Tιποτα ρε συ πανω στην στιγμη δεν ξερω την συγκρινεις με το σωμα της αλλη η δεν ξερ πως μου φενεται και εμενα μικρη αλλα ειναι μια χαρα.Θελω να σου πω οτι ειμαστε περιπου το ιδο σε μεγεθος και η αληθια ειναι οτι μερικες φορες μου συμβαινει το ιδιο!ΛΟΛ
Πήγαινε στο θέμα: To εννοεί??
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 22:06 @Sex
Αυτο που σου ειπε ο βετερανος! Μαλλον δεν ενοεις αμα χωραει ενοεις αμα θα νιωθει .Και ναι λοιπον ακομα και με δυο εκατατοστα θα νιωθει.
Πήγαινε στο θέμα: παχος
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 22:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Kαταρχας δεν παιζει ρολο το αν τραβηξες στο μεγεθος μονο σστην σκληροτητα και στην καυλ.. που θα ειχες.Και βεβαια δεν ρωτιουνται τετια και επρεπε να της ελεγε οτι και αυτη λιγη σου επεφτε αλλα καλη.Τεσπα δμην ψαρωνεις το μεγεθος ειναι μια χαρα οποτε ξεκολα! Την αλλη φορα σκεσκησ... την και τρελενονταςτην σα προκατακτηκα. Πήγαινε στο θέμα: To εννοεί??
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 14:30 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα απο αυτα πουλες φενεται οτι σε γουσταρει και μαλλον ειναι ντροπαλος.Εντυπωση μου κανει οτι εσυ η ιδια του ειπες οτι του αρεσεις και δεν κανει τιποτα.Αυτο μου δινει την εντυπωση ενως παιδιου οχι να ντρεπετε ιδιετερα απλα να ειναιι μπερδεμενος και ισως να μην ξερει τι θελει η πως νιωθει για σενα.Ντροπαλος δεν ειναι απο την στιγμη που μιλαει ανετα ακομα και φιλαει αλλα κοριτσια απλα ισως ντρεπετε λιγο με εσενα επιδη δεν ειναι σηγουρος.Θα σου προτεινα να τον κανεις να ζηλεψει μιλοντας με εναν κολιτο του και αν δεν αρχιζει να σου μιλαει η μια αλλαγη εστω στην συμπεριφορατου καλυτερα ξεχνατον. Πήγαινε στο θέμα: trela erwteumeni..
Μήνυμα στις 3/12/2009 στις 14:24 @Sex
Κοιτα θα σου πω ποσο πρεπει να ειναι για να χωρα σε προφιλακτικο . Για να χωρα σε ενα προφυλακτικο πρπει να ειναι 2 τουλαχιστον μπορει και 2,5.Οσο για το ποσο πρεπει να ειναι για να χωραει δεν μπορει να σου απαντισει νομιζω κανεις γιατι καθε μου.. ειναι διαφορετικο. Αλλη μπορει να ικανοπιειτε με ενα πεος παχους 2 εκατοστα και αλλα μπορει να χρειαζετε 4,5 ακομα ακομα και 6 ακατοστα για να εσθανετε κατι η ακομα και να χωραει .Ειναιαναλογα την γυναικα.Α και μαλλον δεν ενοεις να χωραει ενοεις να ειναι στενα οταν μπαινει γιατι ολοι χωρανε το θεμα ειναι πως χορανε! Πήγαινε στο θέμα: παχος
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 22:32 @Sex
Ξερει τι θελει και ποτε το θελει!Τονιζω
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 22:29 @Sex
Σορυ κιολας αμα δεν εισε γκει και απλα νιωθεις ανετα και σου αρεσει να τα φορας η γνωμη τον αλλον ειναι περριτη.Ο καθενας κανει οτι κανει για να νιωθει ανετα και οχι αυτο που τον αναγκαζουν οι αλλη.Οσο περιεργο και να τους φενεται.Και εγω παρολο που κοιμαμε χωρις μπιτζαμες μου αρεσει να φοραω καλτσες την ωρα που κοιμαμε και αυτο το βρισκουν τρελο αντε βγαλε ακρη.Κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις καλυτερα!!!!! Πήγαινε στο θέμα: thong-tanga
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 22:23 @Sex
Δεν εχεις κανενα ογο να ντρεπεσαι ισα ισα θα του αρεσει σαν ιδεα οτι θα επιλεξεις αυτον (ασ πουμε για την πρωτη σου φορα).Επισης θα σε περασει για μια γυναικα που ηταν προσεχτικη στις σχεσεις τις και οτι ξερει τι θελει! Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 17:55 @Sex
Εγω λεω να αρχισεις να σκευτεσαι σοβαρα το ενδεχομενο με την καμερα ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Καθημερινός αυνανισμός..
Μήνυμα στις 2/12/2009 στις 17:53 @Διάφορα
Το ειχα συζητησει με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι κανουν ατομα που εχουν πραγματικα αναγκη και οχι ετσι οποιος να ναι γιατι ειναι επικυνδινοοπως ειπε και ο φιλος παραπανω για το σμαλτο. Θελω να σου πω επισης οτι τα δοντια δεν ειναι λευκα απο την φυση τους τα δοντια εχουν αυτο το κιτρινο χρωμα απλα σε αλους φενεται πολυ και σε αλους πιο λιγο αναλογα ποσο τα φροντιζει ο καθενας . Παντος ολολευκα δοντια δεν υπαρχουν μονο με ιατρικες μεθοδους. Πήγαινε στο θέμα: λεύκανση δοντιών |