Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 12:08 @Sex
Ρε αυτο τον χρονο παρατηρειται αποτι λενε η μεγαλυτερη αυξηση του πεους.Σηγουρα μεχρι τα 21 σου που μεγαλωνει θα εχει φτασει τουλατον 13-17 μπορει και πανω . Ποτε δεν ξερεις μεχρι ποτε θα μεγαλωνει. Χαλαρωσε και σταματα για λιγο καιρο το μετρημα και στο τελος του χρονου θα δεις.Εισε μικρος ακομα. Πήγαινε στο θέμα: problimaaaa
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 12:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εξαρταται. Διαρκω 15-17 λεπτα.Μεχρι και 4 απανοτες με διαλυμα 2-3 λεπτων. Στην αρχη τελειωνω πολυ γρηγορα μπορει και 7-10 λεπτα. Απο την δευτερη και μετα κραταω πιο πολυ. Τα λεππτα που σου λεω δεν τ αεχω μετρισει ολλα με το ρολοι στο περιπου. Παντος οσσες πιο πολλες φορες το κανεις το πιο πολυ θα αντεχεις την επομενη. Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 00:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι μεχρι το τελος του χρονου θα εχει μεγαλωσει τουλαχιστον 2-3 cmεισαι στον χρονω που ο μεσος ωρος μεγαλωνει αποτομα.!Παντος τραβα την δουλεια σου θα κανεις και αυτη την δικια της. Πήγαινε στο θέμα: problimaaaa
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 00:19 @Sex
Στο σχολειο ενωρα καταλυψης!!!Τρελο τσιμπουκ..στην τουαλετα χωρις να τα εχω με την κοπελα. Πήγαινε στο θέμα: ναι η οχι?
Μήνυμα στις 8/12/2009 στις 00:16 @Sex
χααχαχαχα .!Ωρεος ειναιο φοβος.Πανω σε τετια στιγμη,ΛΟΛ
Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 7/12/2009 στις 16:25 @Sex
Εγω εχω δυο φαντασιωσεις που ευχομαι καποια μερα να πραγματοποιηθουν. Η πρωτη και η καλητερη ειναι να ειμε εγω και η κοπελα σε ενα ψιλο κτηριο ισος καπου στο εξωτερικο .Να ειμαστε και οι δυο ορθιοι μπροστα στην τζαμαρια να βλεπουμε κατω τα φωτα και τα παντα χωρις καποιος να μπορει να μας δει.Να κραταω τα χερια της κοπελας ψιλα να την εχω κολισει στην τζαμαρια με μετοπω προς τα εξω (με πλατη σε μενα)και μετα να την αρχισω!Και νομιζω πως η θεα και γενικα ολο το σκινικο θα με ξετρελενε πολυ.Συνοδεβομενο με μια απαλη μουσικη.Α και ισως να βρεχει εξω.Να γινεται χαμος εξω και εμεις μεσα να περναμε καλα! Η δευτερη τωρα ειναι να ειμε καπου που να χιονιζει με δυο η και τρεις κοπελες πρωτοιμο σπιτιμου.Να εχουμε βαλει να δουμε καποια τενια τρομου (μην ρωτατε γιατι δεν ξερω )χωρις ηχο.Απαλα το ραδιο για ατμοσφερα και μετα αφου χαλαρωσω ξαφνικα να μου την πεσουν και οι τρεις.Κοματακι δυσκολο αλλα ειναι φαντασιωση πως να το κανουμε εστω με δυο οχι τρεις. ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Στάσεις και Φαντασιώσεις
Μήνυμα στις 5/12/2009 στις 22:20 @Sex
Ελεος ρε μην ψαρωνεις ειδικα αμα πας σε μπουρδελ...καταρχας απο την στιγμη που θα πας η κοπελα θα σε κανει να νιωσεις ανετα (τις περρισοτερες φορες εκτως αμα τυχη που εινια πολυ σπανιο να πεσεις σε χαζη).Ακομα και να της πεφτει μικρο σκεψου οτι για αυτο την πληρωνεις και αυτη ειναι η δουλεια της οποτε της αρεσει δεν της αρεσει θα τον φαει και θα πει και ενα τραγουδι ![]() Πήγαινε στο θέμα: problimaaaa
Μήνυμα στις 5/12/2009 στις 22:12 @Sex
Καταρχας (γιατρος δεν ειμε οχι ακομα τουλαχιστον οποτε μην υπολογιζεις την γνωμη μου πολυ το παρατσουκλι ειναι για πλακα) Λοιππον ειπες οτι αυτο εμφανιζεται σε στυση σωστα? Ειναι σκληρο και πιθανον απο την στιγμη που βρισκεσαι σε στθση νομιζω πως θα ειναι καπια ιδιομορφια του μυ ο οποιος οταν σφυγγει(ερχεται σε στυση) περνει αυτην την μορφη στο συγκεκριμενο σημειο. Οταν αρχιζει το πεος να ερχεται στην αρχικη του θεση το εξωγκομα χανεται χαλαρωνει ενοω οταν τελειωσε την στυση σου στο διαστημα αυτο? Αμα ναι το πιο πιθανο να ειναια αυτο που σου ειπα. Θα σου προτεινα να πας ο φιλος παραπανω σε εναν δερματολογο η ουρολογο που εχουν εμπειρια σε τετια θεματα για να εισαι σηγουρος. Παντος δεν πρεπει να ειναι σοβαρο μπορει να μην ειναι και τιποτα διοτι ειπες οτι υπαρχει τοσα χρονια .Τονιζω να πας σε εναν γιατρο για να ισε ισυχος και σηγουρος. Πήγαινε στο θέμα: μικρό εξόγκωμα στη βάση του πέους-απορία
Μήνυμα στις 4/12/2009 στις 19:49 @Sex
Omg Ρε ελεος καλα κανει η κοπελα .Παντος εγω πιστεβω πως αμα το συζητισεις με φιλες σου αυτες θα εσθανονται μειονεκτηκα απεναντισου γιατι θα θαβμασουν την σταθεροτητα και την αντοχη σου τοσο καιρο.Ακομα και να μην στο λενε ειμε σηγουρος πως μεσα τους αυτο σκεφτονται. Και αν δεν ειναι ετσι εσυ ετσι πρπεπει να αντιμετοπιζεις τον οποιοδηποτε που σου ασκει κριτικη πανω σε αυτο το θεμα γιατι δεν σε μειωνει σε τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 4/12/2009 στις 12:08 @Sex
Κλεισε να ισε σηγουρη και σου ευχομαι τ ακαλυτερα!!!
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικος ερωτας |