Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 15:26 @Μηχανήματα
Προφανος εχει καει η μια ραμ σου πηγενε σε εναν τεχνικο η ανοιξε μονος σου το κουτι και δες...
Πήγαινε στο θέμα: Αναγνωριση ram
Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 08:46 @Sex
Σε ρωτισε γιατι προφανος θελει να δει τις πιθανοτητες να εισαι εγγυος... Γιατι μπορει προσπερματικα υγρα να γονιμοποιησαν κατι τετοιο... Παντως δεν ειναι απολυτα συγουρο.. παρε το τεστ δεν εχεις τιποτα να χασεις.
Πήγαινε στο θέμα: καθιστεριση
Μήνυμα στις 21/10/2011 στις 09:03 @Μηχανήματα
Το 4story ειναι ωραιο παιχνιδι παντως και εχει πολλες ομοιοτητες με το WoW εγω θα στο προτινα φιλε phew
Πήγαινε στο θέμα: ελληνικα παιχνιδια
Μήνυμα στις 21/10/2011 στις 09:00 @Μηχανήματα
Μπορεις να το κανεις 180 κηβικα αμα στα χαρτια μινει 50 αλλα να ξερεις οτι αμα το καταλαβουν οι μπατσοι τοτε την εχεις κατσει πολη ασχημα το λεω αυτο γιατι το μηχανακη φενετε και απο τον ηχο τα κηβικα του η αμα γινει καποιο ατυχημα και στο παρει η τροχαια αυτη σινιθος τα ελενχουν αυτα και σε πιανουν τοτε θα σου κανουν μηνηση και πεζει να φας πολλη προστιμο οχι εσυ αλλα οι γονεις σου για αυτο προσεχε γιατι η ταχητητα δεν ειναι κατι απλο αλλα κατι επυκινδινο... Επειδι και εγω ειμαι 16 και εχω ενα 50αρι πριν τρις μερες με πιασανε χωρις διπλωμα και αναμενετε δικαστιριο και τωρα αναγκαζομαι να βγαλω διπλωμα για να με αθωωσουν στο δικαστιριο (Θα το εβγαζα ουτος η αλλιως)
Πήγαινε στο θέμα: τζιλερα
Μήνυμα στις 21/10/2011 στις 08:48 @Θ. Κλημεντίνη
Webmaster χωρις να θελω ναμαι εναντιον σου αυτες της παροιμιες δεν της πουλανε οι παπαδες αλλα ο κοσμος και δεν ειναι οτι ο θεος γελαει ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ... επισης ο ορος ελευθερη βουληση θελει να σου πει οτι και καλα "Εγω ο ιησους χριστος δεν σε υποχρεονω για τιποτα κανεις οτι θες εισαι ελευθερος"
Πήγαινε στο θέμα: Θυμίστε μου μια παροιμία!
Μήνυμα στις 21/10/2011 στις 08:43 @Θ. Κλημεντίνη
Εφοσον την θες και αυτην κρατα αυτην εφοσον περνατε καλα και θυμισου την παριμια "κρατα τα λιγα μη χασεις τα πολλα" θαναι ελεηνο να την χωρισεις και την επομενη μερα να σε δει με αλλη ειναι και η πρωτη της σχεση κριμα... αποκει και περα εσυ επιλεγεις εγω σου εδοσα την συμβουλη μου..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πια θέλω...
Μήνυμα στις 21/10/2011 στις 08:38 @Κλάψιμο
Και εμας ρωτας? Το καλο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφτεις ξανα τον γιατρο σου και να του πεις πως ο βηχας ειναι επιμονος να σου δοσει καποιο φαρμακο... Πιθανον να ειναι κρυομα και εγω το εχω παθει αλλα εγω σινιθος παθενω σιναχι οπου κραταει ως και 2-3 μηνες... Παντως ξαναλεω οταν το ειχα εγω επερνα ενα φαρμακο και σταματαγε ο βηχας για καποιες ωρες παρολα αυτα δεν περνουσε αλλα εφυγε με το κερο μονος του..
Πήγαινε στο θέμα: Εχω βηχα
Μήνυμα στις 20/10/2011 στις 19:04 @Μηχανήματα
Οχι το WoW δεν ειναι ελληνικο αλλα το Darkfall εχει φτιαχτει απο ελληνες... Φιλε μου σου προτινω Shaiya.
Πήγαινε στο θέμα: ελληνικα παιχνιδια |