Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 16:55 @Διάφορα
Σήγουρα δεν ενοεί κατι για το βραδινο.Πρέπει να ειναι μια εκφραση η οποια θα πρεπει να στην εξηγησει καποιος που ειναι αγγλος-αμερικανος, η καποιος που να εχει ζησει χρονια καπου τελος παντον που μιλαν Αγγλικα.Ετσι τουλαχιστον νομιζω εγω.Η ισως να το ενοει μεταφορικα και να θελει να πει οτι αυτος ηταν αγενης ενω αυτη συμπεριφερθηκε ενταξι (οσο ηταν μαζι).
Πήγαινε στο θέμα: Μπορείτε να μου μεταφράσετε μία πρόταση??
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 13:24 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:http://www.ftou.gr/forum/forum_rules.aspΠήγαινε στο θέμα: που θα βρω τι επιτρεπετε στο φορουμ
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 16:55 @Sex
Αν η κοπέλα είναι οκ.Ενοώ ειναι καθαρη την ξερεις.Δεν παθαινεις τιποτα.Ενταξι αμα τυχει και πας σε που...α ενοείτε δεν το κανεις.Συμασια εχει οτι δεν παθένεις τιποτα αμα το κανεις στην κοπελα σου-σε καποια που γνωριζεις.Η γευση τώρα είναι περίεργη αλλά δεν ξερνάς κιολας.Μερικες φορες αφήνει μια έσθηση στο στόμα ξινη αλλα όχι ακριβως και καπως σαν να προκαλεί (σαν να έχεις καταπιει λαδι) αλλα δεν βασανιζεσαι κιολας.Δεν το λες ενοχλιτικο.Δεν εχω ιδέα αν αυτο προσφερει κατι θετικο στον οργανισμο τα συστατικα του(ασχετο).Παντος αν δεν έχεις ορεξη δεν ειναι αναγκη να το κανεις ,παρε τον χρονο σου και οποτε και με οποια σου βγει.Παντος είναι πολοι που δεν το κανουν τουλαχιστον εχω γνωρισει δυο ατομα τα οποια ουτε καταδιανια δε θα το δοκοιμαζαν απο τι μου ειχαν πει βεβαια και οι δυο δεν ειχαν εμπυριες τοτε και ισως να φταει αυτο διοτι πανω στην φαση σου βγαινει τα βλεπεις αλιως. A παλι καλα που είπες κατι για κυκλο sophie19.Ενοείται δεν θα σου τυχει ποτε αλλα δεν ξερεις μπορει να πεσεις σε μια ανενημερωτη!Ενοείται οτι αν μια κοπέλα έχει περιοδο και μια στο εκατομυριο το κανετε τοτε αν γλυψεις απο κατω θα εχεις μεγαλο κυνδινο να παθεις κατι ας ειναι καθαρη η κοπελα.Διοτι αυτο ειναι "βρωμικο" πλεον εμμα που πρεπει να αποβληθει για να μην κανει το ιδιο και κανει ζημια ακομα και στην ιδια την γυναικα.Αλλα σου ξαναλεω δεν υπαρχει περιπτωση να πας με καπια η οποια να εχει περιοδο το αποφευγουν και οι ιδιες και φροντιζουν να μην γινεται τιποτα αυτο το διαστημα του μηνα. (Με αφορμη το ποστ της sophie19 πιο κατω,απλα να μην γεμιζω ποστσ) Πήγαινε στο θέμα: Οργασμους γυναικας?
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 11:54 @Κλάψιμο
Θα σου φυγει απλα η ολη ιστορια με το οτι μπορει να εισε εγκυος σε ανχωσε.Αυτο ειναι ολλο.Απλα σκεψου οτι δεν υπαρχει τετια πυθανοτητα να εχεις μεινει κατω απο αυτες τις συνθηκες.Α και κατι που δεν σου εχει συμβει αλλα συμβαινει επισης απο το ανχος, ειναι να κοβεται η περιοδος σε πολλα κοριτσια στις πανελληνιες συμβαινει αυτο.Και απλα στο λεω αυτο για να προσπαθησεις να ανγωνεσαι οσο τον δυνατον λιγοτερο διοτι με το ανχος ο οργανισμος ενως ανθρωπου πιο γενικα δεν λειτουργει σωστα! Πήγαινε στο θέμα: φουσκωμα
Μήνυμα στις 29/7/2011 στις 08:45 @Κλάψιμο
Αγχώνεσαι?Το ανχος είναι κα αυτός ένας παραγοντας και μαλιστα πολυ συνιθισμενος.Οταν το στομαχι φουσκωνει λογο ανχους δεν το λεμε φουσκωμα,αλλα πριξημο.Φουσκωμα παει κυριως στο φαι. Πήγαινε στο θέμα: φουσκωμα
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 21:48 @Θ. Κλημεντίνη
Πες του αρκει να τα εξιγίσεις οπως πολυ ωραία μας τα εξηγησες εδω.Μην νομιζει οτι θελει να τον ξεφωρτωθεις.Πες του οτι σου ακουγιεται καπως. That's all.Απλα να είσε γλυκια.Μην τον παρεις ξαφνικα και να του πεις σουεχω κανει μια λιστα απο λεξεις που δεν μου αρεσουν.Πες το με πλαγιο τροπο.Κατι θα βρεις για να τον κανεις να το καταλαβει. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να με λέει ‘μωρό μου‘
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 14:12 @Διάφορα
Ελπίζω να μην το Πιστεύεις και να το λες ειρωνικα αυτο... Πήγαινε στο θέμα: Ναρκωτικά & Καλλιτέχνες
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 14:07 @Sex
Γιατί δεν πας στην κεντρικη ιστοσελιδα στο store και να αγοράσεις κατευίαν απο κει?Να στα φέρουν και στο σπίτι όποια ώρα θες εσύ.Το μόνο αρνητικο είναι τα έξοδα αποστολης.
Πήγαινε στο θέμα: προιοντα durex
Μήνυμα στις 28/7/2011 στις 11:34 @Διάφορα
Νομίζω με ένα απλό search στο Google,δε θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις καταστήματα του εξωτερικού η του εσωτερικού που θα πουλάν επώνυμα ρούχα.Kαι άν έχεις paypal συμφαίρει νομίζω να τα αγοράσεις μέσο internet απευθίας απο τις καιντρικες ιστοσελιδες των βιοτεχνιών.
Πήγαινε στο θέμα: επωνυμα ρουχα |