Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 22:40 @Μηχανήματα
Ρε παιδια γινεται ετσι στα ξαφνικα να μπει ο υπολογιστης σε αναμονη την ωρα που κανεις μια εργασια?Γιατι ετσι στα ξαφνικ α μπηκε και φρικαρα τελειως. Πήγαινε στο θέμα: Το pc σε αναμονή ξαφνικά
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 22:38 @Sex
Πως μπορω να κανω μια γυναικα να καταλαβει οτι θελω μονο να την γαμ..σω χωρις να της το πω.Γιατι πρωτων ειμαστε στο ιδιο σχολειο.Και δευτερον δεν θελω να ο ζητησω γιατι θα μαθευτει και στην κοπελα μου.Και την αγαπω πολυ και δεν θελω να την χασω. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 21:28 @Sex
Tιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 20:17 @Sex
Eιπαμαι δεν ειπα οτι θα παω και με την κολιτη της. Τεσπα αλλο να πεις οτι εισε εξω γνωριζεις κοπελα και κανεις κατι μαζι της και αλλο σε μια μαθητρια η οποια μπορει και να μην ξερει καν τι ειναι αυτο. Ρε παιδια συμβουλες οχι απλα πραγματα που μπορει να τα σκευτει αγορι<οποιοσδηποτε. χρειαζομαι το Γυναικειο μυαλο εδω. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 17:15 @Sex
Ενοω καποια κινηση .Καποιος συγκεκριμενος τροπος που να της μιλας κατι τετιο. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 17:10 @Sex
Πως δηλαδη σε περιπτωσει που θα σας αρεσε καποιος σωματικα,θα μπορουσατε ακομα και χωρις σχεσει να κανατε μια ξεπετα (συνχωρεστεμε κιολας).Ενοω πως θα μπορουσε να ηταν ο τροπος που να σας παιρνουσε αυτο το μυνημα.Πιου τουλαχιστον θα το σκευτοσασταν ακομα και αν δεν ειστε τετοιος τυπος.Γιατι εσθανομαι πως πολοι εχουν αυτην την απορια.
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να το κανεις χωρις σχεση!!!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 17:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτοπεπιθιση μονο.Αμα νιωθεις χαλια ετσι θα νιωθουν και οι αλλοι για εσενα.Αντιθεα αμα νιωθεις ωρεος και χωρις ανασφαλιες δινεις εντυπωσει ενως πολυ cool αντρα.Πήγαινε στο θέμα: Prob
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 17:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω νομιζω πως τα παιδια γινονται πολυ πιο ευκολα αποτι νομιζουν πολοι αλλα δεν ειμε απολυ σηγουρος για αυτο.Δεν ξερω αμα το προεκσπερματικο υγρο μπορει να αφισει καποια εγγυο αλλα σηγουρα υπαρχουν πολλες πυθανοτητες.Καλο ειναι να το κανεις με προφυλακτικο ακομα και αν η κοπελα ειναι σηγουρει οτι δεν θα μεινει.Ρε συ νταρκφιερα δεν νομιζω να υπαρχει κανα προλημα με το σπερμα και εγω αποτι θυμαμαι οταν αρχισα την επαφη δεν εχυνα οπως εχεινα τωρα.Πήγαινε στο θέμα: απορια!
Μήνυμα στις 18/12/2009 στις 16:50 @Sex
Τιποτα σκεψου και τα αρνητικα των σχεσεων για να νιωσεις καλυτερα. Γνωρισε κοσμο οπως ειπε ο ντανι και μεσο αυτον θα γνωρισεις και αυτην που θα την καιρδισεις.Θελω να πω οτι οσο πιο πολυ σε απασχολει αυτο τοσο πιο πολυ θα χανεις.Οι γνωριμιες ειναι το καλυτερο μεσο αυτον αποκει που δεν θα το περιμενεις θα βρεθεις να σε κυνιγαν 10 και εσυ να σκευτεσαι πια να πρωτοδιαλεξεις(υπερεβαλα λιγο αλλα ετσι ειναι).Αμμα κατι το κυνιγας δεν ερχεται αμα παψεις να το κυνηγας θα του κακοφανει και θα κολισει.Ολλα ερχονται εκει που δεν το περιμενεις φιλε μου. Πήγαινε στο θέμα: δεν αντέχω άλλο μονος! |