Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 23:41 @Sex
Nαι εχω και αποφευγω να με βλεπουν γυμνο! Αυτο το κανω και αξυριστος βασικα.
Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 19:52 @Sex
Ναι ειναι χαλαρωσε εχω και εγω !
Πήγαινε στο θέμα: Θύλακες τριχών στη βάση του πέους
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 19:35 @Sex
Λοιπον παιδια μου ηρθε ξαφνικα αυτο στο μυαλο. Υπαρχει κανενα κολπο,μυστικο πειτετο οπως θελετε για να αντεχεις πολυ ωρα την ωρα που δυησδιεις.Περα απο το να σκετεσε κατι αλλο για να φεβγει το μυαλο σου.θελω να σκευτομαι τι κανω και να βλεπω χωρις να τελειωσω μεσα σε 10 λεπτα (ουτε αν χρειαστει αν τραβηξω μαλ...ια πριν.(αγορια κυριως) Ευχαριστω εκ των πρωτερων! Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 19:29 @Sex
Δεν θυμαμαι να εχω κανει καλυτερο απο την πρωτη μου φορα. Τελειωσα γρηγορα και ομως το εφχαριστηθηκα.Εγω την πρωτη μου φορα ενιωσα συγκηνιση και μια εντονη αγαπη για την κοπελα οσο δεν ειχα ξανανιωσει.Μια ταση αν την ρουφηξω ολοκληρη. Αλλη φορα και παλη που ηθελα να κρατηθω να αντεξω πολυ ειχα και ανχος αμα θα της αρεσει παλυ ενιωθα κατι αναλογο οταν τελειωσα αλλα μεχρι να τελειωσω ηταν πολυ βασανιστικο και παθενα κατι αλλο που με εκοβε και ετσι εσθανθηκα οτι δεν της αρεσε και γαμ...κε η ψυχολογια μου (ακομα νομιζω οτι φανικα μαλ..ασ). Σαν την πρωτη μου φορα δεν εχω ξανανιωσει. Πήγαινε στο θέμα: pws einai tosex..
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 19:18 @Sex
Δεν επεσε ξυλο να τις φαει καποιος βριζομασταν και δυο τρεις φορες επσεσαν κατι σπροξιες αυτο ελυπε να βαραγα κιολας ενω ειχα κανει εγω την μαλακια.Απλο πολυτισμενο ξυλο.χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω την φιλη του φιλου μου
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 17:23 @Sex
Φιλε μου τα κοριτσια δεν απαντουν γιατι θα θεωρουν αστεια αυτην την ερωτησει.Ακομα και 15 και 13 να σου ηταν θα το θεωρουσαν κανονικο. Το 17 θεωρηται ενα αρκετα μεγαλο μεγεθος και με το παραπανω. Χαλαρωσε και ξεχνατο. Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 17:18 @Sex
Εγω φιλε μου παλιοτερα ειχα βρεθει στην ιδια θεση. Δεν ηταν κολιτος φιλος μου τοτε απλα εκανα παρεα μαζι του. Και ενω βγαιναμε ολοι μαζι σαν παρεα εβλεπα οτι η κοπελα γουσταρε και τα φτειαξαμε ενω τα ειχε με το "φιλο" μου.Για τρεις μερες τα ειχε παραλληλα με και με τους δυο μετα χωρισαν.Ο φιλος μου νομιζε οτι εγω εφτεγα και οτι ειχα βαλει λογια και πλακωθηκαμε.Μετα απο καιρο και αφου μλησαμε ξεκαθαρισαμε πως εχουν τα πραγματα (του ειπα οτι γουσταρε η ε... δεν γινοταν να μην γινει τιποτα) και τωρα ειμαστε οχι μονο φιλοι αλλα και κολιτοι. Τεσπα ενα θα σου πω δεν αξιζει για μια κοπελα να χαλασεις μια φιλια οποτε μην το κανεις.Γιατι ακομα και να χωρισουν θα νομιζει πως εσυ ευτεγες αμα εισε ο αμεσος επομενος 'γκομενος'. Εγω ημουν τυχερος που τοτε ημουν μικρος και το κακο ξεχνιεται και πας παρακατω.Αμα κανω κατι αναλογο τωρα που ειμε 16 χρονων θα εχω χασει για παντα καποιον ο οποιος δεν θα ξαναδωσει ευκερια οπως τοτε. Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω την φιλη του φιλου μου
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 17:03 @Sex
Κοπελα μου ενα θα σου πω.Η αποψη μου ειναι να μην ολοκληρωσεις γιατι α)Δεν θα το ευχαριστιθεις εφοσον το κανεις μονο και μονο για να τον κρατησεις. β)Δεν εσθανεσαι πιο απλα ετοιμη. Αν νομιζεις παντος πως το θες και νιωθεις ετοιμη καντο. Μονο αν εισε γιατι αμα εχεις αφμιβολιες θα το μετανιωσεις. Πήγαινε στο θέμα: Σκεφτομαι ν ολκλρσω γ ν τν κανω ν γυρισει
Μήνυμα στις 28/12/2009 στις 17:00 @Sex
Koιτα να σου μικρινει σγουρα οχι.Παντος το λαπτοπ εκπεμπει ραδιενεργια σωστα?(οχι μονο το λαπτοπ ολλα).Οποτε καλο θα ηταν να μην το βαζεις κοντα στην περιοχη οχι γιατι θα σου μικρηνει αλλα εκτιθεται σε ραδιενεργια η οποια μπορει να προκαλεσει πολλα. Ενταξι ειναι λιγο υπερβολικο αλλα μην το ρισκαρεις. Πήγαινε στο θέμα: μια μικρή απορία |