Μήνυμα στις 17/11/2007 στις 00:40 @Διάφορα
συμφωνω με τον ουτοπικο στοχα.τα λαθη μας κανουν καλυτερους κ τα σωστα μας πανε μπροστα!ολα οσα εχουμε ζησει κ συνεχιζουμε να ζουμε χρειαζονται! σε καταλαβαινω απολυτως ξανθουλα μου...ειλικρινα απολυτως...αν κ δεν ξερω πολλα για το θεμα σ απ οτι καταλαβα ειμαστε ομοιπαθεις!το προβλημα σ το εχω κ εγω εδω κ 3 χρονια!!οντως,ο χρονος σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι ο καλυτερος γιατρος,απλα πρεπει να υπαρχει υπομονη κ αντοχη...ολα γινονται αρκει να ξερουμε μεσα μας οτι θα τα καταφερουμε,η αρχη ειναι δυσκολη....τωρα ποιος το χει καταφερει δε ξερω... Πήγαινε στο θέμα: ti zwi m midenizw,aptin arxi 3anarxizw..
Μήνυμα στις 17/11/2007 στις 00:25 @Διάφορα
ξανθουλα αυτο ειναι ενα απ τα αγαπημενα μου τραγουδια....καθε φορα που το ακουω η που μου ρχεται στο μυαλο θυμαμαι παλιες καταστασεις κ νιωθω ενα ριγος....ειναι απιστευτο τραγουδι!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ti exete na peite;8a 3exastei avto;;;
Μήνυμα στις 17/11/2007 στις 00:22 @Κλάψιμο
εκφραστικο,μελαγχολικο,απλα πολυ ωραιο....
Πήγαινε στο θέμα: Περί Έρωτα
Μήνυμα στις 17/11/2007 στις 00:18 @Διάφορα
λοιπον,εγω στον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με τη μουσικη (παιζω φλαουτο κ πιανο),μπορει αμα εχω εμπνευση να γραψω κ κανενα τραγουδι,καποτε επαιζα basket,αλλα το σταματησα λογω χρονου κ τωρα παιζω οποτε προλαβαινω με φιλους!επισης μη ξεχναμε τις βολτες κ το σινεμα!!αυτα για μενα!!
Πήγαινε στο θέμα: Ti kanete ston eleu8ero sas xrono?
Μήνυμα στις 14/11/2007 στις 14:54 @Κλάψιμο
....ipomonetiki,exemithi k euaisthiti....
Πήγαινε στο θέμα: perigrafw ton eavto mou-...
Μήνυμα στις 13/11/2007 στις 21:48 @Κλάψιμο
γεια σας!ειμαι νεα στο site κ γράφτηκα διαβάζοντας αυτό το θέμα!!ήθελα να σας πω κ εγώ τις εμπειρίες μου απο την νέα ''μόδα'' emo.στο σχολείο μου στην Κέρκυρα παρατηρείται μεγάλη έξαρση αυτής της τάσης...κομμένο μαλλι που καλύπτει το ένα μάτι,μαύρα βαμμένα νύχια κ μάτια,μαύρα κ γενικά σκουρόχρωμα ρούχα κ το πιο σημαντικό,το σλοκγαν τους:life is sucks.συμφωνώ ότι η ζωη ειναι δυσκολη,παιρνάμε δυσκολα κ η μοιρα μας παιζει διαφορα παιχνιδια,τις περισσοτερες φορες ασχημα,αλλα οτι δε μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους...οι emo λοιπον,απαισιοδοξα ατομα,με χαμηλη αυτοπεποιθηση,αυτοεκτιμηση κ αυτοσεβασμο,το μονο που σκεφτονται ειναι πως θα φαινονται καταθληπτικοι στον εξω κοσμο,αντι να προσπαθουν με λιγη προσπαθεια να φτιαξουν τη ζωη τους κ να φυγουν απ το ψυχολογικο τους ''αδιεξοδο''.το θεμα ειναι οτι στην ηλικια που βρισκονται τα ατομα αυτα δεν μπορουν να εχουν πια τοσα πολλα προβληματα που να πεφτουν σε καταθλιψη κ να παρασυρρουν ατομα μικρης ηλικιας...
Πήγαινε στο θέμα: Τι είναι emo; |