Μήνυμα στις 6/7/2014 στις 12:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά το μέγεθος σου, θα μεγαλώσει κι άλλο. Φαντασιώσεις πάνω-κάτω όλα τα αγόρια έχουμε. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να γαμήσω κάπου δημόσια. Επίσης θα γαμούσα αδερφή η μάνα φίλου μου. Και αυτό που είπε ο πίθηκος από πάνω είναι σκιερή καύλα.Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις-Μεγεθος
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 14:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σε κάποια εξειδικευμένα κατάστημα και site υπάρχουν προφυλακτικά με ποικίλα μεγέθη. Θα σου πρότεινα κάποια με πλάτος 53-54 mm. Διαφορετικά μεγέθη έχει η μάρκα mysize και αν δεν κάνω λάθος έχει και 53 mm. Κάνε κανένα google search.Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 02:06 @Sex
Μα δεν μπήκα νωρίς στην εφηβεία. Στα 13 θεωρείται νωρίς;
Πήγαινε στο θέμα: Ανάπτυξη
Μήνυμα στις 22/5/2014 στις 13:25 @Sex
Γειά σας, είμαι 16 και νομίζω ότι έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη μου. Δεν εχω ψηλώσει πολύ εδω και καιρό και ούτε το πέος μου έχει μεγαλώσει. Λέτε να τελείωσα; Ή έχω και άλλο;
Πήγαινε στο θέμα: Ανάπτυξη
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 14:58 @Sex
Άμα το θες δοκίμασέ το φίλε. Είναι μια εμπειρία και αυτή. Τρόπο εννοώ ότι ο καθένας αυνανίζεται διαφορετικά, με άλλους ρυθμούς, διαφορετικό χέρι κλπ. Πήγαινε στο θέμα: μαλακία με το κολλητό μου
Μήνυμα στις 17/5/2014 στις 13:29 @Sex
Αν το θέλεις κάντο. Μην ακους αυτά που λένε. Δεν είναι καθόλου γκέι και έχει πλάκα. Ταυτόχρονα συγκρίνεις μέγεθος και βλέπεις και τον τρόπο που αυνανίζεται ο άλλος.
Πήγαινε στο θέμα: μαλακία με το κολλητό μου
Μήνυμα στις 6/5/2014 στις 17:21 @Sex
Είμαι 16 και τον έχω 19 εκατοστά μήκος και 15 πάχος. Και μάλλον δεν θα μεγαλωσει άλλο. Τώρα εσένα είναι το πάχος μεγαλύτερο από το μήκος; Περίεργο Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 5/5/2014 στις 20:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε τον έχεις μεγάλο, αν λες αλήθεια. Έχεις αναπτυχθεί πολύ για την ηλικία σου. giannis05, κανένα πρόβλημα, είναι μικρός ακόμα και δεν έχει αναπτυχθεί. Θα περάσει καιρός και θα μεγαλώσει. Ο καθένας μεγαλώνει με το δικό του ρυθμό.Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 17:52 @Sex
Όχι είναι απλά ένας μύθος. Απλά υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις με τα χέρια που υποτίθεται μεγαλώνουν τους μύες στο πέος.
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση για τον αυνανισμό
Μήνυμα στις 17/4/2014 στις 23:29 @Sex
Λοιπόν. Αρχικά αφού νοιώθετε και οι δύο έτοιμοι και είστε σε μια ηλικία που είναι κατάλληλη (προσωπική μου άποψη), πιστεύω θα το απολαύσετε. Αφού είναι έμπειρος αυτός και ξέρει τι να κάνει, δεν είναι ανάγκη να έχεις άγχος γιατί χάνεται η απόλαυση. Βέβαια πρέπει εσύ να βάλεις κάποια όρια από την αρχή. Αν όμως θες να δείξεις ότι ξέρεις τι κάνεις, άκου: Πρώτον θα τον αφήσεις να πάρει το χρόνο του. Αφού είσαι παρθένα δώστε προσοχή στα προκαταρκτικά. Κάνετε ότι αρέσει και στους δυό σας για αρκετή ώρα, ώστε να υγρανθείς πολύ και να μην πονάς στη συνέχεια. Μην βιαστείτε να μπείτε στο ψητό. Μόνο όταν είστε και οι δύο αρκετά ερεθισμένοι αρχίστε. Θα μπορούσες να αρχίσεις με στοματικό, αλλά δεν ξέρω κιόλας αν σου αρέσει. Αυτού θα του αρέσει σίγουρα, πίστεψε με σε όλους τους άντρες αρέσει. Μπορείς επίσης να τον κάνεις να "ασχοληθεί" με την κλειτορίδα σου. θα φτάσεις σε οργασμό στο άψε-σβήσε. Τώρα από στάσεις συνιστώ κλασσικό ιεραποστολικό. Είναι το καλύτερο για πρώτη φορά και είναι απολαυστικό και για τους δύο. Βέβαια θα ανακαλύψετε και τους δικούς σας ρυθμούς όσο περνάει η ώρα. Αυτά από εμένα. Καλά να περάσετε και πάντα με προφυλάξεις.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ. |