Μήνυμα στις 11/9/2013 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Το θέμα έχει τελειώσει..Απλώς ήταν ένας ενθουσιασμός της στιγμής..
Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω,αλλά θέλει άλλον(HELP!!)
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 22:42 @Θ. Κλημεντίνη
Κανένας;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν θα με ξανά συγχωρήσει..ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 5/9/2013 στις 01:03 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Πριν λίγες μέρες,(3) μάλωσα με την κοπέλα που αγαπάω και πιστεύω και αυτή με θέλει...Δεν ήμασταν ποτέ μαζί,όταν πήγαινε να γίνει δική μου,έκανα μαλακία πάντα και το χαλούσα όλο..Μου τα συγχώρεσε όλα..Εκείνη την μέρα,χαιρετηθήκαμε 2 φορές και εκείνη την μέρα ήθελα να της ζητήσω για σχέση,καθώς πριν 10 μέρες χώρισε μετά από 7 μήνες..Την περίμενα 7 μήνες..Αυτή είχε καταλάβει τι θέλω από αυτήν..Αλλά,εγώ δεν έκανα τίποτα,μου χαμογέλασε,ήθελε να κάνω εγώ την 1η κίνηση αλλά εγώ,συνέχισα να περπατάω,απογοητεύτηκε..Επίσης ήταν άλλα 2 παιδιά μαζί μας(εμείς ήμασταν 3) που κράζουν πολύ("φίλοι μου"),αλλά μετά σκέφτηκα"στα αρχίδια μου τι θα πουν οι άλλοι,δικιά μου είναι η ζωή"αλλά ήταν αργά,δεν ήθελε να με βλέπει..Της τα εξήγησα όλα,δεν θέλει πλέον τίποτα από εμένα,μου λέει μόνο φίλοι..Προσπάθησα όσο μπορώ,δεν τα κατάφερα,έχω κάνει πολλές μαλακίες,πολλά λάθη,αλλά την αγαπάω...Σας παρακαλώ παιδιά βοηθήστε με.. Πήγαινε στο θέμα: Δεν θα με ξανά συγχωρήσει..ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 1/9/2013 στις 11:49 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι ερωτευμένος με μια κοπέλα,από τον δεκέμβριο..Αυτή με ήθελε από την αρχή της περασμένης χρονιάς,αλλά επειδή είμαι πολύ ντροπαλός,φοβήθηκα να της ζητήσω για σχέση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων..Τον Ιανουάριο τα έφτιαξε με ένα άλλο παιδί και πριν 10 μέρες χώρισαν(δεν έχουν ολοκληρώσει)..Αυτή μου έχει πει πως είναι ερωτευμένη μαζί μου...Αλλά,από τότε που μου είπε πως χώρισαν(πριν 4 μέρες) μου φέρετε παράξενα..μια ζέστη,μια κρύο...Ρώτησα την κολλητή της αν με βλέπει φιλικά πλέον(αυτή που θέλω) και μου είπε πως δεν ξέρει...Είναι η μοναδική μου ευκαιρία,περίμενα τόσο καιρό... Τι να κάνω ρε guys?Είμαι πολύ μπερδεμένος..Όλες οι απαντήσεις θα βοηθήσουν.. Πήγαινε στο θέμα: Την θέλω,(95% με θέλει),χώρισε..
Μήνυμα στις 29/8/2013 στις 22:11 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Είναι ακόμα ένα κοριτσάκι όπως όλες τις πιο πολλές,που δεν ξέρει τι θέλει..Καλύτερα να προσπαθήσεις να την ξεχάσεις...Πες κανέναν φίλο σου να σου γνωρίσει καμιά κοπέλα,βγες έξω να γνωρίσεις άλλα κορίτσια..Δεν είναι εύκολο καθόλου..Αλλά θα δεις πως με τον καιρό θα την ξεχάσεις...Είναι το καλύτερο για εσένα..Αν θες όμως,να κάτσει να ασχοληθείς μαζί της..Κάντην να σε θέλει πιο πολύ..Να σου πω πως..Όσο φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάει...Αυτό κάνε,μην ασχολείσαι πολύ μαζί της...Τώρα σε θεωρεί δεδομένο,για αυτό παίζει αυτό το παιχνίδι...Κάντην να ζηλέψει,μην ασχολείσαι μαζί της,παίξτο τάχα ότι την βλέπεις μόνο φιλικά,μην της μιλάς εσύ πρώτο σε facebook,sms κλπ...Και θα δεις πως μετά από λίγες μέρες,θα αλλάξει η συμπεριφορά της.. Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος-γκομενες-ολα στραβα
Μήνυμα στις 28/8/2013 στις 21:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δίκιο έχει ο φίλος σου...Απόλυτα φυσιολογικό είναι..Δεν το έχω δοκιμάσει..Αλλά κάποια μέρα θα το κάνω..Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 22:37 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ναι,καλύτερα να πας σε έναν διατροφολόγο,για να κρίνει αν είσαι καλά ή όχι τώρα..Και αν δεν είσαι θα του πεις το πρόβλημα σου,θα σου δώσει πρόγραμμα διατροφής και λογικά και ασκήσεων που θα κάνεις για να μην μαζευτεί όλη η μάζα στην κοιλιά...Αν τρως μόνη σου και δεν κάνεις τίποτα,λογικά θα κάνεις κοιλίτσα..Για αυτό καλύτερα πάνε στον ειδικό..Πήγαινε στο θέμα: σωματικό βάρος
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 22:35 @Sex
Καρκίνο στα μάτια έβγαλα..Δεν κατάλαβα Χρηστό..Γράψτο πιο καθαρά,μπας και μπορούμε να βοηθήσουμε..
Πήγαινε στο θέμα: aunanismos
Μήνυμα στις 23/8/2013 στις 10:43 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρεις,οι περισσότερες έχουν διαφορετικά γούστα..Μια μπορεί να σε θεωρεί τον πιο όμορφο που έχει γνωρίσει,ενώ η άλλη να μην θέλει να σε βλέπει..Όποιος και εσύ έχεις το δικό σου γούστο για τα κορίτσια...Τώρα πρέπει να σου απαντήσει ένα κορίτσι για να σου πουν τι κοιτάνε συνήθως,αλλά πιστεύω στην αρχή της γνωριμίας θα κοιτάξουν,το ντύσιμο,τα μαλλιά,μάτια,αν είσαι ωραίος και αρκετά το σώμα σου(αν είσαι γυμνασμένος τόσο το καλύτερο)..!
Πήγαινε στο θέμα: Τι κοιτάτε σε ενα αγόρι πρώτα?
Μήνυμα στις 22/8/2013 στις 14:06 @Θ. Κλημεντίνη
Friends with benefits είναι μια καλή λύση!Έχει πολλές σκηνές με αυτό που ζητάς..;) Καλή σου τύχη! Πήγαινε στο θέμα: αισθηματικη ταινια με απωτερο σκοπο |