Μήνυμα στις 18/1/2010 στις 01:17 @Μηχανήματα
Λοιπον οπως ειιχα αναφερθει πριν λιγο καιρο ευτιαξα ενα server σε ενα παιχνιδι.Το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω η κλεινω το pc μου το ip του server(oxi το γενικο του router κτλ) αλλαζει. Δεν ξερω γιατι.Επικοινωνισα με το isp μου και με εστειλαν στο ακταστημα να κανω ετηση και μου ειπαν οτι αυτο δεν γινεται γιατι η αιτερια εχει σταθερο ip.Και οτι αυτο μπορω να το κανω μεσο αυτου εδω που θα δειτε παρακατω. Το οποιο μαλλον δενε χει καμια σχεσει σχετικα με το πως θα κανω το ip toy server μου σταθερω. Αρκετα σας ζαλισα και με συνχωρειτε το μονο που θελω ειναι αν μου πειτε αμα ξερεται πως μπορω να κανω σταθερο το ιp to οποιο συνδεονται οι αλλοι.Για να γνω πιο κατανοητος γραψτε στο google what is my ip adress πατηστε το πρωτο και αυτην την διευθηνση που θα σας βγαλει αυτη θελ να την σταθεροποιησω.Help plz. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα παλι με το ip!Ηelp plz.
Μήνυμα στις 17/1/2010 στις 19:21 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν πειραζεις αλλα μην το ξανακανεις.Στα ισσα να εξηγησε.
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να της τα ζητήσω
Μήνυμα στις 17/1/2010 στις 01:05 @Sex
Κοιτα ο μεσος ορος ειναι δυο κουταλιες του γλυκου.Νομιζω οτι απο κει και κατω το σπερμα εξουδετερωνεται ακαι δεν απαρκει για να τεκνοποιησει. (ασχετο για να μην τρομαξουν αλοι που ισως το δουν σε υλικια απο 12-18 ειναι φυσιολογικο αμα ειναι μικρη η ποσοτητα.Γιατι απο αυτην την υλικια και μετα το πεος αρχηζει να παραγει καλο σπερμα και γενικα να λειτουργει σαν πεος ενως αντρα.)οχι οτι τωρα δεν λειτουργει σαν αντρα απλα ενισχειει τις λειτουργιες του. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 23:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Nα σου πω οταν εμινε μεσα το προφυλακτικο ηταν μαζεμενο ετσι?Το προφυλακτικο αμα θυμασε ειχε βγει εξω το σπερμα ενωω ειχε βγει εξω απο το δακτυλιδακι?Αν οχι και ηταν συσορεβμενο στον πατο δεν εχεις να φοβασε τιποτα γιατι υπαρχουν ελαχιστες πιθανοτητες να εχεις μινει. Αν ας υποθεσουμε οτι ξεφυγε λιγο εχω διαβασει οτι γιανα μινει η γυναικα εγγυος θα πρεπει να υπαρχει μεγαλη ποσοτητα μεσα της απο σπερμα.Διοτι τα υγρα του κολπου ειναι οξινα και το σπερμα βασικο και με την σεξουαλικη επαφη αφο ενωθουν αυτα τα δυο (υγρα του αντρα,γυναικας) εξουδετερωνονται και γινετε ουδετερο το επριβαλλον και για τα σπερματοζωαρια ειναι πιο οικειο και ετσι μπορουν να αρχισουν το περιπετιωδες ταξιδι τους προς το ωαριο.Για αυτο καποιος με μικρη ποσοτητα σπερματος θεωρητε στηρος.Νομιζω πως και να περασε θα ηταν πολυ λιγο .Οποτε πιστευω πως δεν εχεις μινει αλλα δεν στο εξασφαιζω ουτε στο εγγυομαι.Περιμενε και θα δεις. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 16:42 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε εναα θασου πω ξεχνα το τι θα γινει μετα ζητησετης το . Απο κει και περα δεν θα χασεις τιποτα ουτερεζιλι θα γινεις ουτε και θα συμβει ακτι κακο ισσα ισσα θα σε περασουν οτι εχεις κοτσια και δεν κολωνεις πουθενα. Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να της τα ζητήσω
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 16:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Οχι ανχος!!!Το εχω παθει πολλες φορες.Ακομα και να νιωθεις οτι εισε ετοιμος και ολλα θα πανε καλα ξαφνικα ενω μπαινεις σου γινεται μαλακια και μικρενει.Και μετα αντε να σηκωθει.Ειδικα αμα δεν εχει υπομονη ακι η γκομενα.Χαλαρωσε και δοκοιμαστε μετα απολιγο.Ντυσου πιαστε λιγο συζητησει και αρχηστε παλι.Ειναι νομιζω φυσιολογικο απο τι ξερω καιδεν φτεει το προφιλακτικο. Πήγαινε στο θέμα: .???
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 16:26 @Sex
Τι γινεται.Ειναι μεγαλο ερωτημα αλλα ειναι και πολυ απλο. Κατευθειαν στην θαλλασαααααααααα.Και προσοχη μην πεσεις αθελασου πανω σε καμια αφου μπεις.Το ενοω.ΛΟΛ χαχαχα Τιποτα απλα θα εχεις μια πετσετα 8α κατσεις και θα την βαλεις πανω σου. Στην ναξο εχει μια τετια παραλια και εχω παει πριν λιγα χρονια!!!Ασχετο Πήγαινε στο θέμα: Υπερ-Στυση
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 16:23 @Μηχανήματα
Μαλακια (με συνχωρεις γαι την λεξη). Οι paysafecards ειναι οντος πολυ καλες και χρησημες για ανονιμες ακομα ακι ασφαλες συναλαγες στο ιnternet.Το θεμα ειναι οτι το acount στην rapishare δεν αξιζει γιατι δεν ειναι τοσο καλο οσο φενεται.Το εβαλα προσφατα λιγει σε λιγο και προτημω να ακτεβαζω απο τορρεντ παρα απο κει. Μην το βαλεις ακουμε αλιως θα καταλαβεις.Να τα χαλασεις καπου που αξιζει.Οχι για πεταμα. Πήγαινε στο θέμα: PaysafeCard
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 01:27 @Sex
Σας ευχαριστω και τους δυο.Θα το ψαξω!Performer μαλιστα.ty john ωραιος.Παω να δω. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!!
Μήνυμα στις 16/1/2010 στις 00:06 @Sex
What για λεγε γιατι δεν εχω ιδεα!Και τι ακριβως κανουν. Τα durex εχουν?Και πως ειναι το κοτι με αυτο.Πολλε ερωτησεις αλλα παρακαλω help me. Πήγαινε στο θέμα: Κολπα για αντοχη!!! |