Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 14:19 @Sex
Φετος εκανα 2 φορες.Δεν ειναι τιποτα πας σε ενα λιγο σκωτεινο δοματιο. Ξαπλωνεις γιαλιγο και μετα εισε καθιστος.Σου βαζει ενα ζελε βλε σαν αντισιπτικο και εμτα σου περναει μια μαλα,,κια με ενα μπαλακι αποκατο σαν και αυτο που κανουν στις εγγυους (περυχογραφιμα).Δεν ειναι τιποτα κα διαρκει 5 με 10 λεπτα το πολυ.Κατι ασχετο.Ρωτα και τον γιατρο για οτι δηποτε αποριες εχεις για το πεος σου αφοβα.Εμενα με βοηθησε πολυ. Πήγαινε στο θέμα: όρχις απορία
Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 14:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα ξκαρυδια φιλε.Και μπολικο γαιουρτι στο πρΩΙΝΟ.Ομως δεν φτεει αυτο.αΦτεει το ανχος σου ακθε φορα μηνσ ου ξανα συμβει.Το εχω παθει ακι εγω.Απλα ξεχασε τα προηγουμενα και κανε κανονικα την δουλεια σου. Πήγαινε στο θέμα: Αντοχή
Μήνυμα στις 26/1/2010 στις 09:31 @Sex
Δεν ξερω νομιζω πως απο 2,5 και πανω καλα ειναι.Γιατι εχω ακουσει οτι το προφυκλακτικο απο 2,5 και πανω βπαινει.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθο-απορια
Μήνυμα στις 26/1/2010 στις 09:30 @Διάφορα
Bγαλε ολλα τα ρουχα αμεσως βαλε την απλωστρα στην ντουζιερα η στην μπανιεα και απλωσετα και μεχρι αβριο θα εινια καλα.Αλιως αμα αναβετε καλοριφερ βαλε την απλωστρα κοντα εκει και αμα εχουν μονο υγρασια οπως λες σε 2-3 ωρες θα ειναι οκ.Αμ η υγρασια φενεται καθαρησε την με ενα πανι και μετα παρε το γυναικειο πιστολακι και στεγνωσε την.Υπαρχει και κατι ειδικο σαν σκονη η μπαλακια που ειναι για αυτην την δουλεια.Για να τραβαν την υγρασια. Πήγαινε στο θέμα: καταστροφη!!
Μήνυμα στις 26/1/2010 στις 00:18 @Sex
Ναι αλλα ειπες οτι ακουμπησες για λιγο και μετα συνεχισατε.Μηπως αυτο το λιγο ηταν αρκετο για να κολισεις κατι? Ενταξι δεν κολισες και τιποτα λογικα οπως ειπε και ο webmaster με αληφη θα φεβγει.Βασικα πληντο με λιγοσαπουνι περιμενε 2 μερες και αμα επιμινει πηγαινε σε δερματολογο δεν χανεις και τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: kokkin spurakia
Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 23:55 @Sex
Aσε μην απαντησεις οταν ειδα τις φωτογραφιες καταλαβα.Δεν κανεις πλακα ![]() Πήγαινε στο θέμα: kokkin spurakia
Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 23:49 @Sex
Ωραιος για την πληροφορηση αν ξερουμε δηλαδη.Αυτο εμ το τεζαρισμα σοβαρολογεις?Η πλακιτσα? Πήγαινε στο θέμα: kokkin spurakia
Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 23:42 @Sex
Μπα εγω πιστευω οτι ειναι δυο ακτηγοριες.Καποιες που απλα το κανουν επιδη το γουσταρουν(μαγγια τους).Και καποιες που αφου δουν το αγορι οτι τους κανει στοματικο το θεωρουν υποχρεωση και οτι ετσι ειναι. Και δεν διαφωνω ειναι απολυτα φυσιολογικο.Αλιμονο.Συνηθος οτι δινεις περνεις.Και εγω παντα δινω.Με οσες εχω παει οι 3 απο αυτες αφου εγω εκανα στοματικο μου εκαναν και εκεινες και το εχω παρει καπως ετσι. Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΠΕΣ.. |