Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 21:18 @Διασκέδαση
Ax τωρα που γιναμε τρεις καποιος ρε παιδια κατι για πολυ χεσημο υπαρχει?Κατι που ελαφρος μου κοινουν το ενδιαφερον ειναι τα κινεζικα θρηλερ.Οπως το the ring 0,1,2,3 japan version.Τα αμερικανικα ειναι μαπα.Και το the grudge 1,2,3 ειναι καλο.Αλλα ειναι λιγο παιδικα και αυτα. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 20:22 @Διασκέδαση
To ειδα προσφατα...χαχαχα.Πολυ παιδικο. ![]() Δεν ξερω για σενα bilakos7. Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 17:32 @Sex
Και εγω αυτο το μεση λυση προσπαθω να διατηρω.
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμενο ή οχι??? (Για γυναικες κυρίως)
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 17:31 @Διασκέδαση
Φιλε ψαχνω και εγω και ακομα δεν εχω δει ακτι που να με κανει αν χεστω. Δοκοιμαζω να τα δω και μονος στο σκοταδει και τιποτα.Πρεπει να ανυσιχω? Τοσο ανεσθητος ειμε πια.Πειτε ρε παιδια κανα καλο. Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 17:29 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Θα φτειαξω ομαδα στο Facebook και θα δουμε.![]() Αναλογα με τα μελη. Πήγαινε στο θέμα: earthlinks - δεν το πηστεύω..
Μήνυμα στις 1/2/2010 στις 21:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω ειμε αγορι.Εγω εχω ξυριστει και κοντρα αλλα εμενα μου αρεσει αν αφεινω ελαφρος λιγο τριχες.Ισσα ισα γιατι σε αλλες αρσουν με τριχιεςσε αλλες χωρις.Εγω προσπαθω να κρατω μια ενδιαμεση κατασταση για αυτο το λογο.Και απο τι βλεπω γουσταρουν. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμενο ή οχι??? (Για γυναικες κυρίως)
Μήνυμα στις 1/2/2010 στις 21:33 @Διάφορα
Kοιτα φιλη μου αυτο που λες ειναι υπερβολη γιατι το κρεας ειναι ακρος απαρετητο.Το να σκοτωνουν τα ζωα για να παραγουν κρεας ειναι κατι το φυσιολογικο.Αυτο που με εξωργησε ειναι ο τροπος που τους φερονται και το αντι να τα σκωτωσουν μπαμ και κατω προτοιμουν να τα βασανιζουν.Ας πουμε σε αυτο το κοματι με τις σφαγες για τροφη ειχα καπως χαλαρη στασει στο μονο που τρελενομαι ειναι η συμπεριφορα. Το αποκορυφωμα ομως που με μπριζοσε για τα καλα ειναι στο οτι γδερνουνε τα ζωα και τα παρατανε ζωντανα μεχρι να ξεψιχισουν για να φτειξουν γουνες για καριολες που τις φορανε και τα πειραματα που εκανα θετοντας τα σε πολυ πονο και βασανο. Με συνχωρειτε για το χαρακτηρισμο αλλα δεν αντεξα. Το ποιο βασικο που πρεπει να κανουμε εκτως απο να σκωτωσουμε ολους αυτους ειναι να παψουμε να αγοραζουμε γουνες και να κανουμε ενα μεγαλο αγωνα (αδυνατον αν δεν γινει ξεσηκομος) για τον τροπο συμπεριφορα και θανατωσεις των ζωων. Ακομαδεν μετανιωνω για την καταρα μου σε ολους αυτους .... Και το λεω με περιφανια. Πήγαινε στο θέμα: earthlinks - δεν το πηστεύω..
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 19:59 @Διάφορα
Δεω ειμε γενικα κακοπροερετο ατομο ουτε εκδηκητικο.Αλλα πραγματικα ευχομαι ολοι οι υποτιθεμενοι ανθρωποι που μονο ο ορισμος "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ" θα τους χαρακτηριζε τους ευχομαι πραγματικα μια μερα να τνιωσουν 1000φορες χειρωτερα τα βασανιστηρια και τον πονο που προκαλεσαν στα κακομυρα πλασματα.Παρολο που τα εβλεπαν οτι ειναι τελιως ανυμπορα και αδυναμα να κανουν το οτι δηποτε τα σκωτωναν με τον χειροτερο και πιο βασανιστικο τροπο. Τους δινω ολοψυχα την καταρα μου γιατι θα τους χρειαστει εκει που θα πανε οταν ερθει η ωρα να πληρωσουν για ολλα αυτα. Μπραβο σου bable3 πολυ καλο εκμερος σου να μας διξεις κατι το οποιο μας διχνει τα λαθη που κανουν καποιοι για να φροντησουμε να μην τα κανουμε οχι μονο εμεις αλλα και τα παιδια μας.Πρεπει να μαθουμε να αντιμετοπιζουμε τα ακομα και τα ζωα με λιγο σεβασμο. Πήγαινε στο θέμα: earthlinks - δεν το πηστεύω..
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 15:14 @Κλάψιμο
Ενα θα σου πω.Μην καθεσαι και σκας για το ποτε θα ερθει η ωρα,ακομα και το αν οι αλλη εχουν ενω εγω οχι.Δεν σε πειραν δα και τα χρονια. Ζησε κανονικα την ζωη σου και να εισε σηγουρη οτι οταν θα ερθει η ωρα να γινει κατι θα γινει. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Μοναξιά & Απελπισία |