Μήνυμα στις 4/8/2014 στις 01:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου μιλήσω από προσωπική πείρα. Όπως έχω καταλάβει από τον εαυτό μου, αλλά και από άλλους γύρω μου, εμείς οι άντρες είμαστε λίγο "αργόστροφοι". Δηλαδή, ακόμα και αν θέλουμε σοβαρά μια κοπέλα, θα διστάσουμε και δεν θα ειπκαστε σίγουροι αν θέλει και αυτή. Τα κορίτσια αντίθετα καταλαβαίνουν αμέσως εάν τις θελει κάποιος. Εμείς απλα θέλουμε να μας το δείξει πιο πολύ η κοπέλα. Έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι πλέον και δεν υπάρχει ο άντρας-κυνηγός. Γι αυτο θα σου πρότεινα να κάνεις κάτι να του δείξει ότι ενδιαφέρεσαι. Είμαστε γενικά λίγο διαστακτικοι. Αυτά.Πήγαινε στο θέμα: Αντρική Γνωμη
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 16:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εγώ φοράω κολλητά μποξεράκια πιο συχνά σαν και εσένα. Και όχι η ανάπτυξη του πέους και των όρχεων δεν επηρεάζεται από αυτό καθόλου. Αλλα γενικά θα ήταν καλύτερο να φοράς μποξεράκια για περισσότερη "ελευθερία" ώστε να μην ζεσταίνονται οι όρχεις. Όπως είπε και η κοπέλα από πάνω τα πολυ κολλητά εσώρουχα και παντελόνια υπερθερμαίνουν τους όρχεις και δεν μπορούν αυτοί να παράγουν υγιές σπέρμα.Πήγαινε στο θέμα: Μποξερακια
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 19:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Συμφωνώ με τον πίθηκο. Δεν το έχω κάνει, αλλά θα το έκανα άνετα σε παραλία γυμνιστών. Η αίσθηση έχω ακούσει είναι υπέροχη.Πήγαινε στο θέμα: Έχετε κάνει μπάνιο στη θάλασσα γυμνοί;
Μήνυμα στις 30/7/2014 στις 19:03 @Sex
Calvin Klein, τα καλυτερα με διαφορά!
Πήγαινε στο θέμα: σλιπακι η μποξερακι
Μήνυμα στις 22/7/2014 στις 19:45 @Sex
Ρε φίλε μην ανησυχείς καθόλου. Δεν έχει καθόλου σημασία το μέγεθος. Επιπλέον δεν παίζει ρόλο το πόσο είναι χαλαρό, αλλά σε στύση. Και εσύ είσαι 13+ σε στύση, παραπάνω από το φυσιολογικό για έναν ενήλικα άντρα. Ακόμα είσαι 17 και το πέος μπορεί να μεγαλώνει μέχρι και τα 22. Οπότε άνετα παίρνεις 3 εκατοστά ακόμα. Αλλα και ακόμα και να μην πάρεις καθόλου δεν έχει σημασία. Οι γυναίκες ικανοποιούνται και με 13 εκατοστά. Πραγματικά σκέψου να ήταν παθολογική περίπτωση (κάτω από 8 εκατοστα σε στύση). Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Αποδεκτή αν σε κάλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: τσουτσουνακι
Μήνυμα στις 21/7/2014 στις 23:48 @Sex
Μποξεράκια γιατί είναι πιο άνετα και έχουν περισσότερο χώρο. Αν και φοράω και κάποιες φορές σλιπάκια.
Πήγαινε στο θέμα: σλιπακι η μποξερακι
Μήνυμα στις 10/7/2014 στις 18:44 @Sex
Άκου τι θα κανεις. Οταν είστε μαζί εσύ θα βάλεις το χέρι σου πανω από το τζιν και θα τον χαϊδεύεις. Ετσι θα τον καυλώσεις πολύ. Μετά θα γονατίσεις και θα κατεβασεις το παντελονι του. Χάιδεψε τον και πανω απο το εσώρουχο για να τον τρελάνεις πιο πολυ. Μετά κατέβασε το εσώρουχο του και άρχισε να παίζεις το πέος του. Είναι σημαντικό να μην τον πιάνεις πολυ σφιχτά και πονάει. Να του χαϊδεύεις το κεφαλάκι γιατί είναι ευαίσθητο σημείο. Θα του αρεσει πολυ επίσης να του χαϊδεύεις τα αρχίδια. Αν είσαι διατεθημένη μπορείς και να του γλύφεις το κεφαλάκι μέχρι να χύσει. Θα νιώθει υπέροχα.
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειααααααααα
Μήνυμα στις 10/7/2014 στις 18:39 @Sex
Όταν ήμουν 13 την είχα 15-16, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσύ την έχεις μικρή. Ο καθένας μεγαλώνει με διαφορετικούς ρυθμούς. Μια χαρα εισαι, μην ανησυχείς.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πέους στα 13
Μήνυμα στις 9/7/2014 στις 17:01 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια!
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα
Μήνυμα στις 8/7/2014 στις 14:05 @Διάφορα
Γειά σας μέλη του φτου. Αν και είμαι φανατικός αντικαπνιστής, έκανα το Σάββατο το πρώτο μου τσιγάρο και σήμερα το δεύτερο. Ημουν πάντα αυτός που τον ενοχλούσε ο καπνός και ενώ όλοι οι φίλοι μου κάπνιζαν τους κοροιδευα. Δεν ξέρω γιατί όμως, αλλά τις τελευταίες μέρες βρήκα στο κάπνισμα τον εαυτό μου. Ίσως φταίει το διάβασμα για τις Πανελλήνιες και όλη αυτή η πίεση και το άγχος. Γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το τσιγάρο αλλά θα ήθελα να κάνω μία στο τόσο. Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να καπνίζω σπάνια ή να το κόψε εντελώς; Θα μπορέσω να το ελέγχω; Ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Κάπνισμα |