Μήνυμα στις 29/10/2011 στις 07:50 @Μηχανήματα
50αρι το θες? Εγω εχω το κυμκο agility city και απλα το ανεβαζω κηβικα (80) και θα ειναι σκυλη οπως λες... τωρα εσενα οποιο σαρεσει θα παρεις θα σου προτινα αυτο που εχω το kymco agility city και λιμουζινα οταν ανεβενεις :Π
Πήγαινε στο θέμα: Σκουτερ !!
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 17:39 @Θ. Κλημεντίνη
Οπα εχουμε συαντηθη ρε παιδια χαλαρωστε αλλα πρην τα φτιαξουμε τωρα που τα εχουμε εγω κομπλαρω και δεν ξερω ποση υπομονη θα κανει ακομα... Ευχαριστω γα την βοηθεια !!
Πήγαινε στο θέμα: Ντρεπομαι
Μήνυμα στις 28/10/2011 στις 15:55 @Θ. Κλημεντίνη
τα εχω με μια κοπελα αρκετο κερο μα ντρεπομαι να συναντιθω μαζι της και οσο σκεφτομαι πως να την φιλισω ακομα ποιο πολλη σημερα κλεισαμε ραντεβου πειτε τι να κανω? πως να της μιλαω? πως να την φιλισω? θελω πολλη αλλα ντρεπομαι..
Πήγαινε στο θέμα: Ντρεπομαι
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 10:05 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον αμα δεν αναγνωρισεις το παιδι η μητερα εχει δικαιομα να σου παρει εως και τα σοβρακα αμα σε παει δικαστιριο φυσικα αμα δεν παρουσιαστεις ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ κατσει ασχημα (Στο λεω επειδι εχει τυχη με μια φιλη της αδερφης μου που ο ανεσθητος την παρατησε με μορο και τωρα πληρωνει αβασταχτα λεφτα) οσο για το κρατος ειμαι υπερ σε αυτο που κανει γιατι πολλη απλα δινει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν γινετε ο αλλος να αφηνει εγγυο και να παραταει ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ποια ειναι αυτη? Αμα εχεις δολοφονικες τασεις σου σινιστω να επισκεφτεις εναν ψυχιατρο (Δεν κανω πλακα εχεις σοβαρο προβλημα) Επισης περιεργο μου φενετε να μη σου αρεσουν τα μορα αφου εχουν πλακα... Πήγαινε στο θέμα: Mπαμπας ...με το ζορι ;;;;;
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 21:23 @Sex
"Με λενε" ο Θεος πολλα εχει πει και δεν τα εχουμε τυρισει!!! Αλλα μην βαζουμε τον θεο στην συζιτισει γιατι θα καταντησουμε ναμαστε υποκριτες... η να φαμε κανα μπαν... επισης εφοσον πιστευεις σεβασου τον αλλον που δεν πιστευει γιατι αυτος ειναι της λογικης "Δεν με σεβετε δεν σε σεβομαι" και θα σε βρισει! Παιδια νομιζω αυτη η ιστορια ειναι παραμυθει γιατι και καπου αλλου το εχω ξαναδιαβασει αυτο. Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 21:11 @Sex
Κιτα γνωμη μου παντα κακο ισως για την κοινονια δεν ειναι... Ισως για καποιους ναναι για καποιους να μην ειναι τωρα εσυ θα κανεις αυτο που σαρεσει!!! Τωρα αμα θες τοσο να τραβιξεις σε καποιον δυσκολο καποιος φιλος σου να σου πει Ναι θα πρεπει να βρεις καποιον γκει π.χ αυτα απο εμενα!
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδικός αυνανισμός
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 12:35 @Sex
Κιτα υππαρχουν πολλες περιπτωσεις οπως η δικια σου αν και δεν εχω κανει ακομα σεξ θα σου πω την γνωμη μου απλα η κοπελα σου την βρισκει ΕΤΣΙ πως να στο πω την φτιαχνει να σε χτυπαει ενω της κανεις ερωτα επισης νομιζω σε πολλες γυναικιες της αρεσουν να της γλυφουμε τα ποδια της αναβει..
Πήγαινε στο θέμα: της αρέσει να με χτυπάει και να της γλύφω
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 12:33 @Sex
Το μεγεθος ποτε δν πεζει ρολο αμα σας αγαπαει η κοπελα σας τοτε δεν θα την πειραζει εκτως και αν πεσετε σε κανα πουταν*κι που θελει ο αλλος να την εχει 30 εκατωστα (Που λεει ο λογος) εξαλου μετραει η τεχνικη και οχι το μεγεθος.
Πήγαινε στο θέμα: Έχω σωστό μέγεθος?
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 08:29 @Κλάψιμο
Οπως λεει και ο τιτλος παιδια τον τελεφτεω κερο αντιμετοπιζω ψυχολογικα ενοω σκεψεις αλοκοτες και μη λογικες που με βασανιζουν τι να κανω για να μην της σκεφτομαι? και απο που προερχονται? να τονισω οτι ειμαι 16 και ειμαι στην εφηβεια μηπως αυτο μετραει...
Πήγαινε στο θέμα: Ψυχολογικα
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 08:25 @Διάφορα
Εννοειτε πως δεν κοντενει αντιθετα ψιλονει!!! Το μονο που κοντενει ειναι να κανεις βαρακια ενω εισαι ορθιος αλλα αμα πας στο γυμναστηρειο και εκτελεις την διατροφη που σου δινουν τοτε δεν εχεις προβλημα! Α και δεν κοντενει ακριβως απλα μενεις στασημος με τα βαρακια ενωω...
Πήγαινε στο θέμα: Μονόζυγο(κονταίνει;) |