Μήνυμα στις 18/2/2010 στις 23:44 @Διάφορα
Λοιπον το σχεδιο θα ειναι ενα ασυμετρικο σχεδιο που να αγγαλιαζει λιγο τα πλευρα αυτο (ενοουσα πριν)Να ξεκοιναει απο πισω απο την πλατη εκει που αρχιζουν τα πλευρα.Να περναει πανω απο τα πλευρα και να σταματαει μεχρι λιγο πριν τον αφαλο Οχι πολυχρομο γιατι δεν μου αρεσουν.Σχεδιο εχω αρκετα στο μυαλο μου αλλα θελω αν ειμε προσεκτικος στην επηλογη. Oσο για αυτο που ειπες για την μεγκαν φοξ συμφωνω ειναι πολυ ωραιο και πηγαινει κιολας.Γενικα τα τα τατοο απο τι εχω ακταλαβει πανε σε διακριτικα και εξυπνα σημεια.Και στα πλευρα ειναι οτι πρεπει. ![]() Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 18/2/2010 στις 23:04 @Διάφορα
Σε περδεψα?Χαχαχα Λοιπον για να καταλαβω ειναι λεξη?Με γραματα? Αμα ειναι λεξη παει μονο σε καποιο μερος της πλατης. Να σε ρωτησω κατι ασχετο.Σκευτομαι σε κανα δυο χρονακια να κανω ενα σχεδιο να περνει λιγο απο την πλατη και να τελειωνει χαμηλα κατω στους κοιλυακους σαν ιδεα πως θα ηταν?Ενωω να περναει κατω απο το στηθος λιγο και να σταματαει στην κοιλια αλλα πλαγια.Θα ηταν ωραιο για ενα αγορι? Με συνχωρεις που ξεφυγα λιγο. Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 18/2/2010 στις 22:10 @Διάφορα
Στο πισω μερος κατω απο τον αφχενα (προσ την πλατη)..Κατι μιρκο οχι πολυχρομο και να εχει κατι που να δειλωνει την προσωπικοτητα.
Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 17/2/2010 στις 15:15 @Διασκέδαση
Ox ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Οικονομία στο καζανάκι
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 21:15 @Sex
Συμφωνω αλλα οτι και να κανεις το πεος θα φενεται.Εκτως αμα θες να προχωρας σκυπτος.Αυτο το εχω παρατηρησει και εγω και απο κοπελες οχι μονο μεγαλες αλλα και μικρες.Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κοιτουν.Θα μου πειτε να δουν το μεγεθος Δεκτο αλλα αφου οταν ερχεται η στιγμη να το δουν και στο ORIGINAL SIZE τρεμουν και το παιζουν δηθεν δεν ειμε ετοιμη προς τι τοσο παρατηρητιρητικοτητα??? Εσυ απλα καμαρωνε.Αλλα μην επιδικνυεσαι κιολας απλα να εισε φυσιολογικος. Πήγαινε στο θέμα: Πως να φενεται?
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 21:08 @Διασκέδαση
Σε εσενα φιλε μου η ΕΗΔΑΠ μπορει να ερχεται λιγο αλλα αμα κανεις συορα και τρειωρα μπανιο να δεις πως ερχεται ο λογαριασμος της ΕΗΔΑΠ παραφουσκωμενος.Χαχαχα Πήγαινε στο θέμα: Οικονομία στο καζανάκι
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 14:25 @Διασκέδαση
Μια καλη λυση ειναι να βαλεις 2+3 τουβλα μεσα.Γνωστο απο τους περισοτερους και ετσι κανεις οικονομια και χαλας λιγοτερο νερο. Εμεις αυτο κανουμε. Πήγαινε στο θέμα: Οικονομία στο καζανάκι
Μήνυμα στις 16/2/2010 στις 00:03 @Διάφορα
Aμα δεν κανω λαθος αμα καταργηθει τα 3 ετοι λυκειου δεν γινονται 4? Αμα οντως ειναι ετσι οπως νομιζω ενοητε πως δεν θελω να καταργηθει. Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές |