Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 21:09 @Διάφορα
Kαπου στην πλατη σαν την μεγκαν που ειχες πει πριν πολυ καιρο ειναι πολυ ωραιο σημειο για κοπελα ... ![]() Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 00:50 @Sex
Λοιπον ειναι κατι υγρα που βγαινουν οταν το πεος ερχεται σε στυση. Αυτα λιπενουν την ουριθρα για να μπορει να βγει το σπερμα ανετα. Υπαρχει κινδυνος εγκυμωσυνης σε μικρο βαθμο αλλα υπαρχει γιατι μαζι με αυτο το υγρο βγαινει και ποσοτητα σπερματος. Πήγαινε στο θέμα: προσπερματικα υγρα
Μήνυμα στις 6/4/2010 στις 00:15 @Διάφορα
Eνα θα σου πω επιδη δεν ξερω σε βλεπω καπως αναποφασιστη. Οτι θα κανεις θα πρεπει να συμενει κατι για σενα γιατι 1000% καποια στιγμη θα το μετανιωσεις και θα ειναι αργα μετα.Για αυτο και εγω εχω αρχισει καπως να το σκευτομαι σοβαρα.Δοκοιμασε μια χενα για αρχη οπως θα κανω και εγω και μετα βλεπεις που ακριβω θα ειναι το καλυτερο για σενα σημειο. Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 5/4/2010 στις 00:22 @Sex
Σε στυση.
Πήγαινε στο θέμα: Νέος στο φόρουμ - ορισμένες ερωτήσεις
Μήνυμα στις 4/4/2010 στις 11:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:1.Aπο 9-15 ειναι φυσιολογικο.2.Το εχω και εγω και εχω παει σε γιατρο δεν εναι ακριβως στο ιδιο σημειο με εσενα αλλα ειναι ιδια με αυτο που περιεγραψες.Ειναι υπερτροφηκοι αδενες αποτι μου ειπε.Κατι με την φλεβα και το εμμα ειναι. Δεν ειναι ανυσηχιτικο ουτε σε επιρεαζει σε τιποτα και μπορει να φυγουν αργοτερα.Αλλα πηγαινε σε γιατρο να εισε σηγουρος. 3.Καθολου υπερβολικο εγω 2-3 ακομα και 4+ την ημερα.(Αυτο ειναι υπερβολικο) 4.Δεν μπορεις να ξερεις απο το χερι ειναι διαφορετικα. 5.Υλικρηνα δεν ξερω και θελω να ακουσω και εγω κατι σχετικα με την αποτριχωση εκει. Πήγαινε στο θέμα: Νέος στο φόρουμ - ορισμένες ερωτήσεις
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 23:23 @Sex
Εμενα με τρελενουν οχι απλα μου αρεσουν.Δυο γυναικες αχχχ, ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 23:21 @Sex
Σου σηκωθηκε καθολου εκεινη την ωρα?Ενω την κοιτουσες η την ωρα που ειχατε καπιου ειδους επαφη?Αμα ναι μαλλον θα ειναι προσπερματικα υγρα. Συμβαινει.Ενα μου κανεις εντυπωσει οταν λες ειδες οτι ειχες εξπερματωσει ενοεις κανονικα η απλα λιγο . Πήγαινε στο θέμα: Ραντεβου
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 23:18 @Sex
Tιποτα το ιδαιτερο.Την ωρα που φασωνεστε να πιεζεις η με το χερι σου η με το ποδι σου (γονατο) το μου..ι της.Αλλα να φενεται οτι και καλα το κανεις τυχαια.Ενοω να φροντισεις την ωρα που φασωνεστε να ειστε σε κανα καναπε η καπου ανετα και να ειστε ξαπλα συνεπως να ειναι στριμωκτα και την ακουμπας συνεχια στην περιοχη.Επισης να της ψιθιριζεις (ποσο πολυ σου αρεσει)και γενικα γλυκα λογακια στα αυτια της.Και νομιζω πως θα ερεθιστει αρκετα χωρις προκατακτικα και τα σχετικα του μετα χωρις τα ρουχα. Πήγαινε στο θέμα: πως ερεθιζω την κοπελα
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 22:51 @Sex
loraki απλα ζητατου να σου κανει αρκετη ωρα προκατακτικα να παιξει μαζι σου κανα 10 λεπτο.Και οταν ερεθιστεις αρκετα ζητησετου να ισελθει. Και νομιζω πως θα ειστε μια χαρα. Πήγαινε στο θέμα: Ανδρικός οργασμός
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 12:58 @Διάφορα
Seorge μπορεις να τα ανεβασεις δωραιαν στο megaupload νωμιζω ειναι ειναι ανονυμο δεν ζηταει στοιχεια.Φτειαχνεις ενα account και κανεις upload οτι θες.Ψακτω πρωτα για καλο και για κακο ομως μηπως φενονται στοιχεια που δεν θες.Απλα ειναι μια καλη λυση.
Πήγαινε στο θέμα: Παρτιτουρες |