Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 17:58 @Sex
1)Αναλογα η το παει τελειως κατω και τον παιζει.Η τον παιζει με το πετσακι.Τι να σου εξηγησω οτι καταλαβες. 2)Οχι κραταει ντουρο κανα 2λεπτο αλλα δεν το ευχαριστιομαστε γιατι εχουμε τελειωσει.(για εσας σηνεχιζουμε)εστω αυτο το διλεπτο. Πήγαινε στο θέμα: Δυο απορίες
Μήνυμα στις 14/4/2010 στις 17:55 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε συ μαλακια τραβαω κανονικα.Και νε δεν θα με πιστεψεται εχω κανα 4-5 μερες μπορει και 6 να τραβηξω για να δω τι θα γινει.
Πήγαινε στο θέμα: Eιπαμε ναι. Αλλα οχι και ετσι!
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 23:04 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι τοειδα και εγω και φροντιζω να γραψω οσα πιο πολλα μπορω χαχαχα.Φρικαρα χα0χα0αχ.Λες δεν κουραζομαι.Αρχισα να μην νιωθω τα ποδια μου που λεει ο λογος απο το κουνημα (καταλαβες τι ενοω). Πήγαινε στο θέμα: Eιπαμε ναι. Αλλα οχι και ετσι!
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 23:00 @Διάφορα
Θα σου βαλει ξυλοκαινει ρε συ πριν και δεν θα νιωσεις παραπολυ τον πονο χαλαρωσε.Ναι στα πλευρα ειναι πολυ ωραιο σημειο και αμα η γυναικα εχει ωραιο σωμα(στυσιμο)θα τραβαει την προσοχη και θα την κανει να ξεχωριζει...Βelieve me αξιζει τον πονο. Πήγαινε στο θέμα: ταττου για κοριτσια
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Λες ε?Να μην ειναι για χωρταση ![]() Τιποτα αλλο ρε παιδια? Πήγαινε στο θέμα: Eιπαμε ναι. Αλλα οχι και ετσι!
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 17:20 @Θ. Κλημεντίνη
Βοηθηστε λιγο ρε παιδια.
Πήγαινε στο θέμα: Eιπαμε ναι. Αλλα οχι και ετσι!
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 17:16 @Sex
Ειναι παρθενα για αυτο και φοβατε(λογικο). Παντος σε αγαπαει και με αυτο που σου κανει δειλωνει οτι δεν θελει να σε χασει θελει να σε κρατησει.Βολεψου εσυ τωρα με οτι σου κανει και λογικα θα αρχιζει να σου ανοιγεται σιγα σιγα και θα γινει αυτο που επιθυμεις. Εγω τα εχω με μια μικροτερη αλλα δεν μου κανει τιποτα τετοιο εχει παει αρκετες φορες να γινει κατι μεταξιμας αλλα σταματαγε και με ξενερωνε τωρα την εχω βαρεθει και πηγαινω με αλλες χωρις να το ξερει σηγουρα καποια στιγμη θα της πω να τα χαλασουμε.Λοιπον εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να δωσεις χρονο γιατι σε εσενα φενεται οτι υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να γινει κατι ενω με εμενα τιποτα γιαυτο σου ειπα την ιστορια μου. Πήγαινε στο θέμα: μαζι
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 17:02 @Sex
Oχι ρε φιλε δεν υπαρχει προβλημα.Ενταξι ειναι μερικες που εχουν μικρο κολπο και πονανε.Θα συναντισεις στην ζωη σου πολλες κοπελες αλλες που θα το ευχαριστιουνται και αλλες που θα θελουν να τους το κανεις με προσοχη γιατι θα πονανε.Εσυ απλα μαθε να αναγνωριζεις το ποτε θα πρεπει να το χρεισημοποιεις οπως θες και ποτε με προσοχη , αναγνωριζοντας ξεχωριστα καθε γυναικα απο χαρακτηρα μεχρι και ιδιετερωτητες του σωματος της...Ελπιζω να σε βοηθησα. Πήγαινε στο θέμα: πεοσ
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 14:12 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον παιδια.Τις τελευταιες μερες εκανα πολυ σεξ.Το προβλημα ειναι οτι ολλες τις φορες μαζι με τα προκατακτικα που εκανα και μου εκανε δεν τελειωνα.Εφτασα σε σημειο να γα..ω παραπολυ ωρα να εχουν τελειωσει ολλες τις φορες οι κοπελες αλλα εγω τιποτα.Οταν λεω πολυ ωρα ενοω κανα μισαωρο και ![]() αλλα νομιζω πως χρειαζομουν παραπανω χρονο.Τι νομιζετε ρε παιδια οτι αλλαξε η αληθεια ειναι οτι προσπαθουσα να βρω τεχνικες να αντεχω πιο πολυ (να ελενχω την στυση)αλλα τωρα μου ειναι πολυ δυσκολο να τελειωσω και χρειαζομε πολυ χρονο.Ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: Eιπαμε ναι. Αλλα οχι και ετσι! |