Μήνυμα στις 4/3/2014 στις 21:53 @Κλάψιμο
Είδη έδωσες την σωστή απάντηση στον εαυτό σου!"αλλα δεν θελω να ειμαι η πουτανα που μπενει αναμεσα αλλα ουτε να κατσω να κλαιγομαι!" Είναι προφανές,το αγοράκι είναι ανώριμο,δεν αξίζει..Πιστεύω,όλα αυτά τα κάνει για την φήμη,του δήθεν "γαμιά" και πως μπορεί να τις έχει όλες.. Δεν αξίζει να προσπαθείς για κάποιον που,είναι τόσο ξεροκέφαλος..Και στην τελική,πιστεύω πως έχει ψεύτικα αισθήματα..Δηλαδή,θέλει να "φασωθεί" 2-3 φορές με κάποια και τέλος.. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις την ζωή σου,τόσα αγόρια υπάρχουν γύρω σου,δεν νομίζω να μην σου αρέσει έστω και 1 αγόρι! Το πιο σωστό,είναι να προχωρήσεις και αφήνει το παλικάρι να σοβαρευτεί και να ωριμάσει! Αν επιμένεις τόσο πολύ και σου αρέσει κάνε υπομονή,μέχρι να χωρίσει και ξεκαθάρισε του πως έχουν τα πράγματα. Για εμένα το πιο σωστό είναι η πρώτη συμβουλή.. Πήγαινε στο θέμα: 3ος σε σχεση
Μήνυμα στις 3/3/2014 στις 17:25 @Sex
Δηλαδή τώρα σοβαρά,γράφεις θέμα για έναν φίλο σου? ![]() Τι φοβάσαι,έτσι και αλλιώς κανείς δεν ξέρει ότι είσαι εσύ.. ![]() Αν είναι όντως για φίλο σου,εντάξει τι να πω :P Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια παρακαλω
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
Έτσι μπράβο!Είσαι 16 χρονών...Υπάρχουν τόσα κορίτσια,στην ηλικία σου..Μην κολλάς σε 1..Άλλο αν υπάρχει σχέση..Αλλά τώρα,ότι γίνει έγινε..κάθε φορά παίρνεις 1 μάθημα :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω ενα κοριτσι,
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:22 @Sex
Μην φοβάσαι για τίποτα φίλε! Ο κόλπος της γυναίκας είναι γύρω στα 8 εκ. σε μήκος..Και με πέος 10 εκ μπορείς να ικανοποιήσεις γυναίκα..Εξάλλου μετράει πολύ και το πάχος και από πάχος είσαι μια χαρά!Οπότε μη φοβάσαι τίποτα!ΌΡΜΑ! Πήγαινε στο θέμα: Ανασφαλεια με το μεγεθος μου..βοηθεια..
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:08 @Διάφορα
Συμβουλέψου έναν ορθοπεδικό..Υπάρχουν ασκήσεις που διορθώνονται τα ραιβά γόνατα..Τώρα δεν ξέρω αν θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα..Αλλά καλύτερα να πας,σε έναν ειδικό..!
Πήγαινε στο θέμα: Ραιβα γονατα
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:04 @Sex
Από το άγχος θα είναι,αφού δεν τελείωσε,μέσα στον κόλπο,ή από έξω,δεν πιστεύω να έχει γίνει κάτι.. Προσέχετε ρε εσείς!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ! Αν φοβάσαι τόσο πολύ,πάνε πάρε ένα τεστ,αλλά όχι από το φαρμακείο της γειτονιάς..Πάνε σε κάποιο φαρμακείο,που θα είσαι σίγουρη ότι δεν θα μαθευτεί παραέξω.. Πήγαινε στο θέμα: Επείγων φοβάμε ότι ειμαι εγκυος
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε!Το ότι σε κοιτάει,μερικές φορές,δεν σημαίνει και πως έχει αισθήματα για εσένα..Πιστεύω πως δεν γίνεται να έχεις αισθήματα για κάποιον/α που δεν γνωρίζεις καν..Για να σε κοιτάει,σημαίνει ότι της αρέσεις..Αλλά μην είσαι και τόσο σίγουρος,μπορεί εκείνη την στιγμή,να κοιτάει τυχαία προς εσένα..Αλλά εμείς παίρνουμε το θετικό.. Λοιπόν,μπορείς να αρχίσεις να της μιλάς από κοντά,παράδειγμα,αν καμιά φορά δείχνει σαν να ψάχνει κάτι ή κάποιον/α,ρώτα της"Ψάχνεις κάποιον,μήπως μπορώ να σε βοηθήσω;"..Επίσης,αν καμιά φορά,έχει πάνω της κάνα βιβλίο,ρώτα την για το αντίστοιχο μάθημα,ότι να'ναι,να της μιλήσεις θέλεις! Άλλος ένας τρόπος είναι από το facebook,ρώτα για ότι να'ναι θέμα,αν δεν απαντάει μονολεκτικά συνέχισε το,ρώτα της για τον εαυτό της,ρώτα την για τον αδερφό της,την ξαδέρφη της..Ότι να'ναι,αρκεί να μιλάτε..Σιγά σιγά,θα αρχίσετε να μιλάτε και από κοντά μετά! Εγώ προσωπικά,θεωρώ,πως από κοντά αν αρχίσεις να της μιλάς,θα αρχίσεις αυτόματα και από το facebook..Ενώ αν αρχίσεις από το facebook,το βλέπω δύσκολα από κοντά να μιλάτε.. Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Πως να πλησιασω ενα κοριτσι,
Μήνυμα στις 26/2/2014 στις 21:44 @Διάφορα
Εντάξει,τι να κάνω,ένα λάθος της στιγμής ήταν..Την χρειαζόμουν επειγόντως την ομπρέλα και δεν είμαι κλέφτης,ούτε γύφτος..Το ότι μας κλέβει τόσο καιρό το δημόσιο,δεν λέτε τίποτα,και για 4-5 ευρώ με κρίνετε έτσι..Έτσι και αλλιώς από τα ρέστα,που τους αφήνω όταν πηγαίνω τα 5 λεπτά,10 λεπτά πάνε πιο πολλά σιγά.. Βεβαίως έχετε δίκιο,αλλά όπως είπα την χρειαζόμουν επειγόντως..:/ Πήγαινε στο θέμα: Λούφαρα ομπρέλα από κατάστημα!SOS
Μήνυμα στις 26/2/2014 στις 14:36 @Διάφορα
Σκέφτηκα να πάω να δώσω τα λεφτά,αλλά δεν ξέρω τι να πω..Και αν βρω κάτι να πω,θα πάω να τα δώσω Πήγαινε στο θέμα: Λούφαρα ομπρέλα από κατάστημα!SOS
Μήνυμα στις 25/2/2014 στις 22:35 @Διάφορα
Ευχαριστώ για την απάντηση σου!Τι πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν?Μπορούν να καλέσουν ακόμα και αστυνομία?Επίσης,η μαμά μου πάει πολλές φορές σε αυτό το κατάστημα,μπορεί να την χρεώσουν τίποτα?
Πήγαινε στο θέμα: Λούφαρα ομπρέλα από κατάστημα!SOS |