Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 21:37 @Flame
Aμα νιωθεις οτι μπορει να σε επιρεασει αρνητικα ξεκοψε ,αυτο φοβουνται και οι γονείς σου.Αν και παλι νομιζεις οτι θα τα καταφέρεις και οτι δεν σε επιρεαζει σε τιποτα τοτε πιος ο λογος να την χαλασεις?
Πήγαινε στο θέμα: Είναι 14 ετών...και ειναι μαζι πολύ λίγο!
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 21:28 @Κλάψιμο
Ναι άστα. Πήγαινε στο θέμα: Λιώνεις στο εξοχικό;
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 21:26 @Διάφορα
Γιατί το Xena η σειρά στην τηλεώραση διαβάζεται η μάλλον ακούγιεται Ζίνα?Χαζή απορία.Κρίμα το lower αλλά το έχω απορία.Εύχαριστώ μόνο όσους απαντήσουν σε αυτήν την χαζή ερώτηση!;-) Πήγαινε στο θέμα: Χena/Ζίνα
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 21:11 @Κλάψιμο
Ελιώνα στο ξωχικό....Και κοιμώμου.Αλλά παν αυτά τώρα τελεφταία φορά που πηγα ετσι ήμουν δεκα χρονών.Τώρα μεγάλωσα και πάω αν θέλω διακοπές στο χωριό.Αλλα και να ήθελα η η γιαγιά πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή οπότε αποφεύγω να πάω διακοπές μαζί της.Δυστιχως η ωρα και οι μερες δεν περναν αλλα καλο ειναι να εκμεταλεβεσαι την φυση και να πηγαινεις για εξερεβνηση.Εμενα ειναι σε μια ημι-ορινη περιοχη της εβιας και εχω προσβαση σε θαλασα και σε βουνο.
Πήγαινε στο θέμα: Λιώνεις στο εξοχικό;
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 21:06 @Flame
Aποποινικοποιηση στο χασίς και οχι σε ολλα τα ναρκωντικα.Και αν θυμαμε καλα αμα αποδυκνιεις οτι εισε χρηστης καποιας αλλα ουσιας αφου βρεθεις με μικρη ποσοτητα πανω σου θα εισε νομιμος.Αυτο το θεωρω σωστο και πολυ καλα κανουν.Για διαφορους λογους.Και ναι το ανεφεραν στις ειδησης και το ακουσα εγω.Οι λογοι ειναι οι εξης κατα τον λιγοτερο συμαντικο μεχρι τον πιο συμαντικο: 1)Θα μπορουν μερικες γιαγιαδες να εχουν τα πρασινα γλαστρακια ελευθερα χωρις να τους τα κοβουν και να απορουν γιατι ηταν τοσο κακο το δωρο του εγκονου τους? 2)Θα αυξηθει ο τουρισμος (κατι που εχουμε αναγκη). 3)Δεν θα τραβαν ταλαιπωρια ατομα που τα εχουν αναγκη αν πιαστουν διοτι απλα ειναι αρρωστα-χρηστες οχι εμποροι. 4)Θα μειωθει η εγκληματικοτιτα διοτι θα ειναι πιο ευκολο να τα βρεις στα γνωστα coffee shop. 5)Oι χρηστες θα ξερουν τι παιρνουν ενοω να μην πευτουν θηματα εκμεταλευσης απο τα βαπορακια με κυνδινο να τα τυναξουμε με ενα νοθευμενο τσιγαρ....κι.Επιδη θα προτιμας να πηγαίνεις στα coffee shop που θα φτειακτουν παρα να μπλεκει με τους ακατανομαστους. Πήγαινε στο θέμα: Αποποινικοποίηση ναρκωτικών
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 17:07 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Θα περάσεις....Πήγαινε στο θέμα: λυκειο
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 23:29 @Sex
leuglyme εισε σε σχεση τωρα?Απλα ρωτάω και αν θες απάντησε μου με ένα ναι η ένα οχι τιποτα παραπάνω.
Πήγαινε στο θέμα: πως βλεπετε τα αγορια ??
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 20:44 @Κλάψιμο
Γραψε οσο καλλυτερα μπορεις κατσε ριξε ενα διαβασμα μην πας τελειως απροετοιμαστος και θα σε περασουν.Πρωτη λυκείου είσε.Αλλα καλο ειναι να συνηθησεις να διαβαζεις για να μην μενεις και γιατι θα σου χρειαστεις στις αλλες δυο δυσκολες ταξεις οπου εκει δεν σηκώνουν πολλα πολλα.Κανονικα πρεπει να βγαλεις μεσο ορο 9,5 για να περασεις με τον βαθμο που θα γραψεις την δευτερη φορα αλλα συνηθως βοηθανε πρωτη λυκειου.
Πήγαινε στο θέμα: λυκειο
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 12:41 @Διάφορα
Ου συναιχια και αρκετες φορες και μεσιμερια πριν και αφου κοιμηθω! Δεν ξερω αν οντος παιζι κατι παραψυχολογικο κτλ.Αλλα η επιστιμονικη εξυγησει ειναι οτι στην ουσια ακομα ονειρευσαι.Απλα εχεις της εσθησεις του χωρου.Επιδη οταν κοιμομαστε και ονειρευομαστε ο εγκεφαλος εκρινει ενα συστατιο που μας παραλιει για να μην κουνιομαστε και χτυπησουμε σε κανα τοιχο.Οταν ξυπναμε και ειμαστε υπο την επιρια αυτου συμαβαινει οτι συμβαινει.Εγω δεχομαι και την παραψυχολογικη και την επιστιμονικη εξηγηση. Πήγαινε στο θέμα: τα παντα για την μορα
Μήνυμα στις 3/8/2011 στις 12:29 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Βιβλιοπολειο κυριως.Μετα μπορεις να πας στα τζαμπο μην το γελας έχουν και εκεί πολλά ώραια χαρτια για αυτη την δουλεια.Μπορεις να αγοράσεις μικρα κουτάκια με καποιο καλοκαιρινο θεμα απεξω.Να τα διακοσμισεις με αμμο στον πατο βαλε καναν αστερια κτλ μαζι και να τυλιξεις την προσκληση σαν χαρτη θησαβρου μεσα στο κουτι.Και εξωτερικα τυλιξετα με μια κορδελα σαν δωρο.Αυτη την ιδεα την καναμε στην βαπτιση του βαπτισιμιου μου περσυ το καλοκαιρι!Και το αποτελεσμα ηταν πραγματικα καλο και οικονομικο.Αυτα που αγόρασαμε εαν σε ενδιαφερει είναι -μικρα κουτιά σε σχήμα ορθογωνίου απο τα τζαμπο με μπλε καλοκαιρινο θεμα διοτι ήταν αγορι. -χοντρη αμμο που είχαμε μαζεψει απο καποιες διακοπες.Αν δεν έχεις αγοραζεις σακουλακια που εχουν τριμενες πετρες παλι απο τα τζαμπο. -Μικρα διακοσμιτικα σοσιβια και αστεριες ωστε να χωρουν στο εσωτερικο του κουτιου.(σε σακουλες πολουνται στα τζαμπο). -Μπλε κορδελα. -Κολλα αδιαφανη για να κολισουμε την άμμο στον πατο του κουτιου. -Σιλικόνη για τα διακοσμιτικα εξω και μεσα στο κουτι. Δεν πρεπει να κόστισαν πάνω απο 50 ευρο ισα ισα κανα 35αρι υπολογιζω. Οστοσο μπορεις να βαλεις την φαντασια σου να δουλεψει για το τι περιπου θα φτειαξεις.Να δεις τι εχεις στο σπιτι σου.Και τι χρειαζεσαι ακομα για να το φτειαξεις ετσι ωστε να σου βγει οσο τον δυνατον πιο ωραιο και οικονομικο. Πήγαινε στο θέμα: Προσκλητήρια & Βάφτιση |