Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 22:30 @Διάφορα
Με συνχωρεις αλλα νομιζω το εχεις παρει τελειως στραβα.Εγω προσωπικα και νομιζω πως και οι περισσοτερη αντρες ανεξαρτηατα την υλικια οπου δεν θεωρω οτι παιζει ρολο ειμαστε εικανοι να ερωτευτουμε. Οταν λοιπον ερωτευομαστε καποια σηγουρα θα περασει απο το μυαλο μας και η στιγμη που θα φτασουμε και στο σεξ εαν καταφερουμε και κανουμε σχεση μαζι της.Θελω να πω οτι σεξ οταν ειμαστε ερρωτευμενοι με καποια κοπελα δεν το κανουμε μονο για την δικη μας ευχαριστιση ουτε για να εξακριβωσουμε κατι.Δεν ειμαστε δα και ληγουρια.Εφοσον ειμαστε ερωτευμενει με μια κοπελα και υπαρχει πραγματικη αγαπη και ερωτας μεταξι μας δεν θα ειχαμε στο μυαλο μας το ποτε θα ριξουμε την κοπελα στο κρεβατι αυτο θα ηταν το τελευταιο αλλα το τι μπορουμε απο την πλευραμας να κανουμε για να ειναι οσο πιο ευχαριστη και μακροχρονια αυτη η σχεση (δεν λεω το σεξ λεω αλλα πραγματα οπως ωραιες στιγμες που θα μπορεσουμε να περασουμε μαζι με την κοπελα. Συμφωνω με τον VeTeRaNoS και εμεις οι αντρες ανθρωποι δεν ειμαστε? Πήγαινε στο θέμα: αντικοσ ερωτασ..!!
Μήνυμα στις 24/5/2010 στις 22:10 @Sex
Oχι δεν λεω σε καμια περριπτωση αν την αφησεις εγω απλα επαψα να την γουσταρω δεν μου αρεσαν πια τιποτα απο τι εκανε.Την αγαπουσα αλλα οταν μου λεει δεν ξερω κτλ τι θα κανω θα το σκεφτω σε αγαπω ωμος αλλα παραλληλα την νιαζει και τι θα πουν τα μωρα που κανει παρεα και τις ζηλιαρες φιλεςς δηλωνει ανορημοτητα.Και το δικιολογο ειναι μονο δεκατεσσαρον χρονον ειναι.Ετσι και εγω εκανα την ζωη μου ψακτηκα για αρπακτες παραλληλα ενω τα ειχα μαζι της και καποια στιγμη απομακρυνθηκα.Τεσπα εσυ εφοσον την γουσταρεις,αγαπας και οχι απλα την εχεις καψουρεφτει.Ψαξου για αρπακτες παραλληλα αυτα τα 2 χρονια που θελει αυτη για να ωριμασει και περνα καλα.Αμα σου διμιουργηθουν τυψεις απλα ξεκοψε η ανεξου την με ολλο το ρισκο.Εγω ενιωθα τυψεις και για αυτο το λογο ξεκοψα.Δεν θα αντεχα σε καμια περριπτωση. Το καλυτερο για μενα ειναι παρραληλες αρπακτες και γιατι οχι παρραληλη σχεση. Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 18:54 @Sex
Εγω αυτο ακριβως εκανα εψαξα και βρηκα ισα ισα για ικανοποιηση.Απλα δεν στο ειπα μην τσαντιστεις δεν ηξερα τι ακριβως σκεφτοσαι να κανεις.. Εγω την αγαπουσα αλλα δεν αντεχα σχεση μονο με φιλακια και παρεα με τις φιλες της.Μεταξι μας με ξενερωναν και οι παρεες τις πολυ καπως δεν ξερω ακριβως ισω επιδη υπηρχε και ενας γκεει αναμεσα τους και μου την εσπαγε.Η τυψεις και ολλα τα αλλα με εκαναν να την παρατησω απομακρινοντας με απο αυτην. Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 18:49 @Sex
Και εγω αλλα ειδικα αυτες τις μερες αλλα ηταν αναγκη να ανοιξεις ολοκρηρο θεμα για να πεις αυτο?Ειδικα για να βαλεις αυτο μονο ---> ![]() Πήγαινε στο θέμα: poco0 poli vrm
Μήνυμα στις 22/5/2010 στις 23:54 @Sex
Και εγω πριν λιγους μηνες ειχε παιχτει ακριβως το ιδιο.16 εγω 14 αυτη τα ειχαμε γυρο 2 και κατι μηνες.Δεν την το ζηταγα ποτε αλλα ειδα εκει που φασωνομασταν οτι ηθελε κατι παραπανω αλλα σταματαγε οταν πλησιαζα εκει δεν με αφηνε να της κανω τιποτα.Τεσπα τεσπα επελεξα να τα χαλασω μαζι της γιατι ειδα οτι δεν αξιζε βαρεθικα να περιμενω ποτε θα της ερθη ειχα αρχισει αν την βαριεμε και λιγο.Προς θεου δεν σουλεω να τα χαλασεις με την κοπελα.Τα εχεται εναμιζη χρονο αυτο σημενει οτι πραγματικα αγαπιεστε και σου δινω ενα μυνημα εσιοδοξιας οτι αμα ειστε μαζι για κανα 2-3 μηνες το πολυ σηγουρα θα σου δωθει.Το οτι μια ειναι κρυο και μια ζεστη (μια θελει μια δεν θελει)σημενει οτι το σκεφτεται απλα φοβαται λογο υλικιας.Λεγε ναι εσυ και θα ετοιμαστει.Συνυθος αυτες συζηταν με φιλες τις και η μια τρομαζι την αλλη λεγοντας μεταξι τους ολο βλακειες.Εσυ φροντησε να την καθισιχαζεις και προπαντον καντην να νιωθει κατανοησει απο εσενα εφοσον εχεις πολλα υπερ να γινει ακτι προς το μερος σου. Καλη τυχη. Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 22/5/2010 στις 19:41 @Διάφορα
http://www.photofunia.com/ Nομιζω ειναι αρκετα καλο. Πήγαινε στο θέμα: to kalitero online photoeditor
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 23:24 @Sex
Φισιολογικο μεγεθος δεν υπαρχει.Βαζεις τον χαρακα στην βασει του πεους οταν ειναι σε πληρη στυση και και μετρας. Για το παχος χρισιμοπιοις μεζουρα και το μετρασ περιμετρικα απο την βαση.Απο 9-16 ειναι ο μεσσος ορος ενως ενηλικα οχι εφηβου σε μακρος.Σε παχος δεν ξερω. Πήγαινε στο θέμα: μονο οι ειδικοι στο θεμα
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 20:49 @Sex
Οταν ειναι πεσμενο.Να δαγκωνει ελαφρος το κεφαλι και να το γλυφει καπως σαν αν το κοπαναει με την γλωσσα.Μετα οταν καυλωσει και γινει τουμπανο.Να αρχισει το λαρυγκοτσιμπουκο.Παραλληλα να με κοιταοι στα ματια.
Πήγαινε στο θέμα: texnikes gia pipa
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 17:34 @Sex
Ναι απλα δεν σου ειναι σε πληρη στυση.Για ενα πανω η ενα κατω δεν τιθετε θεμα.Δεν ισχυει αυτο με το εσορουχο παντος στα σηγουρα γιατι τοτε εχω θα ειχα φτασει μολις τα 5 εκατσοστα σε πληρη στυση.
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 17:32 @Sex
Οχι γιατι το προφυλακτικο για να μπει το πεος πρεπει αν εχει το πετσακι τεντομενο κατω κατω.Το προφυλακτικο κοαλει πανω στο πεος και γινεται σαν ενα με το πεος σου.Αν δεν ειανι ακτω το πετσακι πενει αερας μεσα και υπαρχει περριπτωσει να μεινει μεσα.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!!help |