Μήνυμα στις 31/3/2014 στις 17:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχουν αντιστρέψει οι ρόλοι ή εγώ καταλαβαίνω λάθος;Πριν λίγα χρόνια,αυτό το έλεγαν μόνο οι γυναίκες"δεν είμαι έτοιμη ακόμα".. Όρμα,δεν παθαίνεις τίποτα ;) Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες
Μήνυμα στις 20/3/2014 στις 21:01 @Sex
Την προσευχή σου.. Καλά ρε φίλε,τα προφυλακτικά γιατί υπάρχουν; Ανεύθυνοι,έχουμε γίνει όλοι..Για αυτό είναι σε αυτή την κατάσταση η χώρα,με όλους τους ανεύθυνους.. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι,να αναλάβεις τις ευθύνες σου.. Πήγαινε στο θέμα: διπλη σχεση
Μήνυμα στις 17/3/2014 στις 15:31 @Θ. Κλημεντίνη
Alter Bridge-In loving memory Μπες στο youtube και άκου πως το τραγουδάει ο Nikolas Metaxas(2ος νικητής x-factor 2009,σπουδάζει Αμερική) Είναι πολύ ωραίο τραγούδι ακριβώς για το θέμα που θέλεις. Επίσης πολύ ωραίο είναι το Watch over you-Alter Bridge,έχει κάνει διασκευή ο Nikolas Metaxas... Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδι για την πρωην μου.
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 22:01 @Θ. Κλημεντίνη
Βλακείες λέει,αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο,λογικά την επόμενη ώρα θα είσαι banned ;) Οπότε μην προσπαθήσεις.. Υπομονή και εγώ τα ίδια,1η λυκείου ακόμα τίποτα.. Είχα πολλές ευκαιρίες να κάνω κάτι,αλλά δεν ήθελα,επειδή είμαι στους τύπους που μετράνε τα αισθήματα και όχι η φάση της στιγμής.. Απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να μην έχεις άγχος όταν γνωρίζεις κάποιον/α και σου τραβάει το ενδιαφέρον.. Πήγαινε στο θέμα: σχεσεις
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 22:47 @Flame
Καλησπέρα! Από 1 λάθος του σχολείου πέρασα το όριο των αδικαιολόγητων.. Είχα 49 και ήταν μερικές που είχαν ξεχάσει να τις περάσουν και τις πέρασαν τώρα μετά από 1 μήνα(τις απουσίες τις έκανα 14/2,ήταν άδεια και στο βιβλίο των απουσιών(όχι το απουσιολόγιο) δεν φαινόντουσαν αυτές οι απουσίες..) Τέλος πάντων,πήγα 55, και είχα φάει 1 αποβολή και σήμερα ο διευθυντής και η υπεύθυνη της τάξης μου είπαν πως αυτές οι απουσίες της αποβολής θα μου τις βγάλουν στο τέλος,αν συμπεριφέρομαι καλά και συνεχίσω κανονικά τα μαθήματα(είμαι μαθητής του 17,συμπεριφορά καλή) Γίνεται αυτό που λέει ο διευθυντής μου;(είμαι α'λυκείου σε γενικό) Μπορώ να κάνω κάτι για αυτές τις απουσίες που πέρασαν μετά από τόσο καιρό αν δεν μου τις βγάλουν στο τέλος τις απουσίες της αποβολής; Πήγαινε στο θέμα: Πέρασα το όριο των αδικαιολόγητων
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 17:10 @Θ. Κλημεντίνη
Αν δεν ρωτήσεις δεν θα μάθεις! Δεν είναι τίποτα φιλαράκο...Μην αγχόνεσαι..Αλλά και εσύ έτσι στο άκυρο της το είπες; Πάνε ρώτα την στα ίσια..Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.. Πήγαινε στο θέμα: αγαπάω μια κοπέλα
Μήνυμα στις 9/3/2014 στις 16:30 @Ftou.gr admin
Χαχαχαχαχαχαχα ε όχι,δεν υπάρχεις! Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγή ονόματος χρήστη
Μήνυμα στις 5/3/2014 στις 21:19 @Μηχανήματα
Φυσικά το καινούριο μοντέλο..Πάντως,διαφέρουν ελάχιστα πράγματα.. Αν έχει τα χρήματα να το πάρεις, πάρτο.. Αλλά και το s3 είναι τέλειο κινητό.Αξίζουν και τα 2.. Πήγαινε στο θέμα: Αγορα smartphone
Μήνυμα στις 4/3/2014 στις 21:58 @Διάφορα
Καλησπέρα,έχω δοκιμάσει χίλιους τρόπους, για το πως θα γίνει ωραίο το μαλλί.. Η μόνη λύση είναι η ισιοτική αν έχεις σγουρά μαλλιά,ενώ αν έχεις ίσια, πιστολάκι,αν πάλι δεν σηκώνονται πάλι ισιοτική..(Τα ίσια μαλλιά,αν είναι πάνω από 4-5 εκατοστά,δύσκολα σηκώνονται με πιστολάκι..) Λοιπόν ισιοτική,τα σηκώνεις τα μαλλιά(προσεκτικά όμως μην τα κάψεις), μετά παίρνεις λακ,ή πηλό μαλλιών και δίνεις το σχήμα που θέλεις.. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΙΟΤΙΚΗ ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!Μην αρχίζεις από την ρίζα και να κουρεύεσαι κάθε 3-4 εβδομάδες,για να φεύγουν τα καμμένα.. Πήγαινε στο θέμα: Styling στα μαλλια |