Μήνυμα στις 6/11/2011 στις 13:42 @Κλάψιμο
Εχω ενα μηχανακη και το προβλημα μου ειναι τα σκυλια τα οποια φοβαμαι στον δρομο με εχουν κηνηγηση 3 φορες και ομολογω οτι φοβηθηκα αρκετα (ειμαι νεος οδηγος) τι να κανω? Υππαρχει τροπος να τα ηρεμησω να μη με δαγκωσουν η οταν τα βλεπω πως να συμπεριφερομαι για να μην τα προσελκυο γιατι την τελεφτεα φορα που μου ορμιξε εκανα γρηγορες κινισεις μηπως αυτο του τραβηξε την προσοχη. καποιος που να ξερει πως να τα αποφευγω ενωω να τα ηρεμω η να μην τα προσελκυο?
Πήγαινε στο θέμα: Σκυλια
Μήνυμα στις 6/11/2011 στις 09:53 @Διάφορα
Κιτα το κατεβασαν το μισθο και στους παπαδες και οταν λεω αυτο ενωω οτι περνουν 800 ευρω και εκεινη αλλα οχι μονο σε αυτους σε ολους τους δημοσιους υπαλληλους αρα ναι ισως να μην αξιζει θεολογικη σχολη (εκτως αν εισαι πολη πιστος και θες να ακολουθησεις πολη αυτην την κατευθυνση) Τωρα αμα πας για καθηγητης θρησκευτικων παλη δεν νομιζω να βρεις δουλια γιατι στο δημοσιο τομεα πλεων ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ κανεναν ολες οι θεσεις εχουν καταληφθει... Πήγαινε στο θέμα: Θεολογικη σχολη
Μήνυμα στις 5/11/2011 στις 23:04 @Sex
Οπως αναφερθηκε αυτο ειναι αποψη του καθενος ισως καποιος να σκεφτετε "Οι σχεσεις πληγονουν ασε να παντρευτω" δυστιχως καποτε ισως να υππηρχε αυτο αλλα σημερα καμια γυναικα δεν θα κατσει εφορου ζωης μαζι σου θα σε κερατοσει αρα και τα 2 πληγονουν τωρα αμα το παμε θρησκευτικα τοτε ναι περιμενε να παντρευτεις αλλα μη ξεχνας δεν εισαι για τιποτα υποχρεομενος.
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 17:30 @Flame
Μολις τωρα διαβασα ενα αρθρο για το θεμα μας και λεει τα εξης "Σαφώς και υπάρχει γονιδιακή σχέση, εκτός αν οι νεοέλληνες έπεσαν από το διάστημα. Αν διαβάζεις αγγλικά και καταλαβαίνεις λίγα από γενετική ψάξε τη γενετική σχέση Σικελών με Έλληνες και από εκεί θα καταλάβεις. Η σχετική μελέτη έδειξε ότι ο γενετικός διαχωρισμός έγινε πριν από περίπου 25 αιώνες, πράγμα που συμφωνεί με την ιστορία. Αφού λοιπόν οι Σικελοί έμειναν εκτός της (υποτιθέμενης) μίξης με σλαβο-τουρκικά γονίδια και έχουν σχέση με τους σύγχρονους έλληνες άρα ... " και επιστημονες που εκαναν ερευνα τωρα το ειδα αυτο δειχνει οτι το 80% της γης εχει μεγαλη σχεση με τους αρχαιους ελληνες και μιλαω για ολοι την γη. Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 17:05 @Flame
θελω να σου διξω οτι μπορει στην γερμανια να ζουνε "γερμανοι" αλλα μπορει ναχουν καταγωνται απο ελληνες και αν τοπιασες ΠΑΝΤΟΥ υππαρχουν ελληνες και επισης θελω να σου διξω οτι δεν λεω τιποτα απο το μιαλο μου λεω πραγματα που ξερω και εχω αποδειξεις οτι ειναι αληθεια ;) Θαθελα ναξερα εσυ τι καταγωγη πιστευεις οτι εχεις? Δεν πιστευεις οτι εισαι ελληνας? μηπως πιστευεις οτι εισαι ρωμαιος η σλαβος η ποιος ξερει τι? "να σου υπενθημησω οτι οι μεγαλητεροι εχθροι της ελλαδας ειναι αυτοι που πιστευουν οτι οι νεοελληνες δεν εχουν σχεση με τους αρχαιους και ειναι μια κλικα της παγκοσμιας ταξης που μας εχουν περαση στο μιαλο να πιστεβουμε οτι δεν εχουμε σχεση με τους αρχαιους ενω ειναι ενα μεγαλο ψεμα" Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 15:08 @Flame
Η Ανια αν θες να μαθεις δηλωνει οτι ξεχναει πραγματα οχι οτι λεει ιστοριες απο το μιαλο του επισης δεν εχει ανια ;) απαντας στα μισα αποσα εχω πει... και ξαναλεω για αλλη μια φορα μετα τον μ.αλεξανδρο ηρθαν οι ρωμαιοι και μας πηραν και ενωθηκαν μαζι μας αρα υππαρχει περιπτωση μερικη ελληνες σημερα να εχουν καταγωγη ρωμαιων... Εγω ομως ξερω οτι εχω καταγωγη ελληνων και κατι ξερω που το λεω!!! Εδω μας πουλαν οτι ο κολομβος ανακαλυψε την αμερικη κιομος αποδηχθηκε οτι οι μηκηναικη την ανακαληψαν και μαλιστα εχουν κτισει εκει περα αλλα που να το παρει κανεις χαμπαρι. οριστε η αποδειξης εδω βρισκομαστε στο κυκλοποιο φρουριο στην αμερικη φωτογραφια Και εδω βρισκομαστε στην μηκηνες φωτογραφια και τα 2 χτυσματα εχουν ελληνικες περιγραφες πανω μιαζουν παντως ετσι? Κιομος εχει αποδειχθει και απο επιστημονες οτι ζουσαν αρχαιοι ελληνες στην αμερικη μεχρι και σημερα υππαρχουν αυτες οι πολεις των αρχαιων ελληνων. Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 14:32 @Flame
Ναι και ολος ο παλιος ελληνικος λαος ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΜΑΤΙΑ ολοι μα ολοι ομως? πως γινετε αυτο ρε παιδι μου ουτε θαυμα θεου να γινοτανε... Ασε μας μορε εσυ γιατι εισαι απολυτος τωρα? που ξερω οτι οντως αυτος με τα γαλανα ειναι απο την αποχη του μ.αλεξανδρου? ασε μας μορε... Εισαι πλανεμενος και απολυτος οπως λες και εμενα... Επισης οι αρχαιοι δεν ειχαν τοσο μεγαλη τεχνη στα αγαλματα οποτε παλη δεν ξερουμε αν ειναι βασιμη η εμφανιση τους και αμα ενα αγαλμα του μ.αλεξανδρου ηταν με γαλανα ματια και ετσι δεν συμαινει οτι ολος ο λαος του ηταν ιδιος!!! Επισης επιστιμονικα και ιατρικα δεν γινετε τοσους αιωνες να διατηρητε το ματι το γαλανο η το ξανθο μαλι φιλε μου! Επισης απο τι μια μας λες οτι ο ελληνικος λαος εχει αναμηχθει με πολλους αλλους λαους και απο την αλλη τωρα γινετε αυτο π λες εσυ οτι υππαρχουν απογονοι του μ.αλεξανδρου!!! Κιτα φιλε μου οπως και ναχει εμεις ειμαστε ελληνες και συνεχιζουμε το εργο των αρχαιων δεν μπορεις να ξερεις εσυ ποιο πολλα απο καποιους που εχουν ζησει περισοτερα απο σενα! Τωρα θυμηθηκα και κατι αλλο επειδι εχω επισκεφτει πολλα μουσια και εχω δει πολλα αγαλματα ηρωων να σου υπενθημησω οτι σχεδον ολα τα αγαλματα ειχανε το ιδιο χρωμα... και στα αγαλματα ειχε καραφλους ειχε με κατσαρα μαλια ειχε με απλο κοντο μαλι ειχε διαφορα πραγματα τι παει να πει αυτο? Επισης μπορει καποιος να γενιθηκε και απλα να εβαψε τα μαλια του ξανθα και να εβαλε φακους επαφης (για την σημερινη εποχη μιλαω) που το ξερω αυτο? οποιος εχει ξανθο μαλι δηλωνετε απογονος του μ.αλεξανδρου? Επισης εχω γνωριση πολλους ελληνες με κατσαρο μαλι και ας μην ξεχναμε οτι οι τουρκοι βιαζαν γυναικιες οταν μας πολιορκισαν και οι περισοτερι ελληνες σημερα ναχουν το γονιδιο τους νανε μισι ελληνες μισι τουρκοι. ΠΟλλα πεζονται αλλα επειδι κανεις μας δεν ζουσε την εποχη εκεινη για να ξερει πως ηταν ο μ.αλεξανδρος διαβαζουμε ιστορια οπου εγραψαν αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι και επι τουρκοκρατιας ;) Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 08:05 @Sex
Κιτα ο παρθενικος υμενας μπορει να μην σπασει με την πρωτη οποτε και απο την δευτερη μπορει να ξαναβγαλει λιγο εμα... Βεβαια δεν ειναι σε ολλες της κοπελες ιδιο αυτο. Ελπιζω να σε καλυψα.
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια κοπελας
Μήνυμα στις 3/11/2011 στις 07:45 @Flame
Πιστεβω καταρχας ποιο πολλη στον παππου μου ο οποιος οταν αυτος πολεμαγε εμεις ειμασταν αγεννητη αραγε κατι θα ξερει περισοτερο απολους μας! Επισης ρε σ με κοροιδευεις τωρα? ειναι δυνατον να ξερουμε την φατσα του μεγα αλεξανδρου? μηπως υππηρχε φωτογραφικη μηχανη? στον χαρδαβελα στιριζεσε η στην τηλεοραση? Οταν λεω εγω νεα ταξη πραγματων δεν με ακουτε ετσι σας εχουν τυφλωσει... Δεν υππαρχει φανατισμος σε εμενα υππαρχει απλη αληθεια και λογικη. βαρεθηκα να συνομιλω τωρα... ειμαστε απευθιας απογονοι των ελληνων και των αρχαιων ελληνων δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το χονεβεις... Αποτι φενετε και εσυ εισαι απολυτος στην γνωμη σου οχι μονο εγω και αποτι φενετε επισης η πικρη αληθεια ειναι οτι ο καθενας υποστιριζει το δικο του... Αμα το σκεφτω οι αρχαιοι ελληνες δεν τους ενιαζαν απο που καταγονται τους ενιαζε το μελλον και τι σπουδαιο θα κανουν και μη νομιζεις οτι οι σημερινοι ελληνες ειναι ενα τιποτα θα δεις που θα φτιαξουνε τα πραγματα και θα συνεχισουμε την ιστορια των ελληνων με ηρωικα πραγματα εξαλου αν θυμηθουμε οτι ξεφυγαμε απο 400 χρονια τουρκοκρατιας τοτε δεν ειναι δυσκολο να ξεφυγουμε απο προδοτες πολιτικους. Α και κατι αλλο να κιταξεις να ψαξεις καλητερα το θεμα γιατι εμεις οι σημερινη ελληνες καταγομαστε απο καπου συγουρα 100% ειμαστε απευθιας απογονοι των βυζαντινων αν πεις οχι ετιολογησεμου την απαντηση σου. Οσο για ολο το φτου.γρ που γελαει καρφι δεν μου κεγετε... Εγω φιλε μου ειμαι ξυπνιος και εχω ψαξει το θεμα πολη καλα και ειμαι τοσο συγουρος γιατι υππαρχουν απηρες αποδειξεις οτι ο παπανδρεου εχει ξαναγραψει την ιστορια και την εχει γραψει λαθος ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ειναι οσα λεει!... Οριστε και μια απο της αποδειξης (με το που βγηκε ο παπανδρεου προθυπουργος) photo Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών
Μήνυμα στις 2/11/2011 στις 21:09 @Flame
Καλα οτι πεις εμεις ξεφυτροσαμε απο το πουθενα δεν ειμαστε απογονοι τους! τραβα στο βικιπαιδεια να δεις τι εστι βυζαντιο που το βικιπαιδεια ειναι αμερικανικο (Αντικειμενικη αποψη) Οσο για τα αλλα δεν ειπα οτι υππηρχε η λεξη ελληνας ειπα οτι καταγομαστε απο αυτους η γενια μας οπως και η γενια μας καταγετε απο το βυζαντιο και μη πεις οχι!!! Επισης διαβαζεις οτι θες εσυ μου φενετε δεν διαβασες που ειπα για την παγκοσμια ταξη? Οτι εχουν αλλαξει την ιστορια απο παντου και οχι μονο την ελληνικη αλλα ολου του κοσμου και την εχουν κανει ετσι ωστε εκει που νομιζαμε οτι ειμαστε 5000 χρονια λαος να νομιζουμε οτι ειμαστε ενα τιποτα ενο δεν ισχυει! Και το εχουν κανει για να εχουν τον απολυτο ελενχο και να βασιζομαστε σε αυτους... Ψαξε το θεμα! Αν το προβλημα σου ειναι οτι συνδεθηκαμε με πολλους λαους δεν εχει σημασια αυτο... μετα την επανασταση των ελληνων συνεχισαμε μια ενδοξη ιστορια οπου τελιοσε το 2000. και σημερα καταστρεφουμε την ιστορια αντι να την τιμαμε καθε μερα... Εγω ξερω οτι καταγομαστε απο τους αρχαιους ελληνες τωρα τι ξερεις εσυ δεν με απασχολη εγω σκεφτομαι με λογικη και οχι με ενα σορο βλακιες που διαβαζω! Βρηκα αυτα εδω ελπιζω να σε καλυπτουν Κυκλαδικός πολιτισμός Μινωικός πολιτισμός Μυκηναϊκός πολιτισμός Γεωμετρική εποχή Αρχαϊκή εποχή Κλασική εποχή Ελληνιστική εποχή Ρωμαϊκή περίοδος Βυζαντινή περίοδος Οθωμανική περίοδος Νεότερη Ελλάδα Αμα σκεφτεις με λογικη τοση πολιτισμοι που ειχε η ελλαδα αμα δεν υππηρχε εστω 1 ισως εμεις να μην υππηρχαμε καν αυτο αποδικνιη οτι καταγομαστε απο αυτους! Πήγαινε στο θέμα: καταγωγή μινωιτών |