Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 23:48 @Διάφορα
Να εχουμε χησει κατι παραξενο?ΧΑΧΑΧΑΧ.Ζησει ενοεις ετσι?Ναι με ενα συγκεκριμενο κοματι του Cat Stevenς (Wild world)δεν ειναι θεατρικο εργο με μουσικη ειναι ενα απλο κοματι αλλα οταν το ακουω εχω ενα εσθημα σαν να ταξιδευω,να ειμε σε αλλου,να βρισκομαι παντου στο χορο γιατι μου ξυπναει κατιπου ισως να εχω ζησει αλλα να μην ξερω τι ακριβως.Αχχχχχ .Εδω ειναι το τραγουδι το οποιο λεω.
Πήγαινε στο θέμα: Τεχνη-συναισθημα
Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 17:49 @Διασκέδαση
Μην γινεσαι κακια τωρα .Ενταξι πρεπει να εισε κουκλα με βαση τα λεγομενα σου και τον εκανες τον ανθρωπο να αναψει αλλα ενταξι μεχρι εκει.Καλογερος ειναι πιος ξερει τι κανουν αλλα απλα παυει πια να σε απασχολει.Χαχαχα...
Πήγαινε στο θέμα: Στο τρένο με τον καλόγερο
Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 00:09 @Sex
Να σου πω για να τελειωνεις κιολας.Κατσε και σκεψου τον.Πως τον κοβεις τι χαρακτηρας ειναι ειναι ενοω προστηχος η πιο κλειστος και ντροπαλος. Αμα τον βλεπεις ντροπαλο και κλειστο μην το κανεις αμα τον βλεπεις απελευθερομενο (εξω καρδια με λιγα λογια)προτεινε του το δεν θα χασεις τιποτα. Πήγαινε στο θέμα: πορνο...
Μήνυμα στις 15/6/2010 στις 12:56 @Sex
Eμενα παντος θα με εφτιαχνε αγρια αμα ιδιος αμα το ζητουσε η ιδια. Δεν ξερω για πλειωνοτητες και μειωνοτητες και δεν με ενδιαφερει. Πήγαινε στο θέμα: πορνο...
Μήνυμα στις 15/6/2010 στις 10:40 @Sex
Εμενα θα μου αρεσαι.Αλλα καλο θα ηταν να το συνεχισεται μετα.Με αυτην την κινηση εγω καταλαβαινω οτι αμα καπια φερει ταινια ζηταει κατι παραπανω πιο μετα.
Πήγαινε στο θέμα: πορνο...
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:53 @Sex
Δεν νομιζω μαλλον επιδη ησουν παρθενα.Τωρα λογικα θα εισε ενταξι. Δυο τροποι μονο υαπρχουν για το αν θα χασεις εμα.Αν δεν σχιστηκε εντελος ο παρθενικος σου υμενας και απλα φθαρθηκε και τωρα να εχει επουλωθει (πραγμα που το θεωρο αδυνατον καθος εχασες πολυ εμα). Δευτερον μονο αν το εμμα την πρωτη φορα οφιλοταν σε κατι αλλο παθολογικο και οχι στον υμενα.99,9 % δεν θα βγαλεις.Καλο ειναι ομως να συμβουλεφτεις γιατρο για αυτο που θα σε βοηθηση πραγματικα.Και περιμενε να ακουσεις γνωμες κοριτσιων του forum που σηγουρα θα ξερουν κατι παραπανω απο ενα αγορι. ![]() ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:48 @Sex
Eγω σαν αγορι δεν ενιωσα ποτε οτι αλλαξε κατι μετα την σεξουαλικη επαφη σχετικα με το πεος μου.Μονο μου διμιουργηθηκε τρελη επιθυμια να το θελω συνεχια.Ενοω οτι ειμαστε τελειως διαφορετικοι απο τις γυναικες σε αυτο το θεμα.
Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησεις
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:10 @Sex
1.Λοιπον αμα εχει χαμηλο αριθμο σπερματοωαριων του σηκωνεται απλα δεν μπορει αν κανει παιδια.Αμα εχει αλλο προβλημα οχι.Ενοω εξαρταται τι προβλημα εχει. 2.Φιμωση ναι. 3.Αμα δεν χυθει οχι.Αλλα ειναι απυθανο να μην χυθει απο την στιγμη της διησδησης χωρςι προφυλακτικο. 4.Πιθανον για καπιο λογο εχει ερεθιστη η ουρηθρα.Καλο ειναι να πας σε γιατρο να σηγουρεφτεις. Πήγαινε στο θέμα: Eρωτησεις
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 22:05 @Διασκέδαση
Και εσυ γιατι τον τυρανουσες τον ανθρωπο.Εισε απαραδεκτη. Χχ0χα0χα0αχ0 τον τυπο εδω εμεις δεν κρατιομαστε αμα βρεθουμε σε τετοια κατασταση.Ποσο μαλλον αυτος που εχει ορκιστει δηθεν αγαμια.αχο0χα0χα0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σε σινδιασμο με τον τιτλο αλλο ακταλαβα,μεχρι να καταλαβω την ιστορια. Ο τιτλος φενεται σαν πολλα υποσχομενος χαχαχα(αμα με πιανεις). Πήγαινε στο θέμα: Στο τρένο με τον καλόγερο
Μήνυμα στις 14/6/2010 στις 14:40 @Sex
Δοκοιμασε να μπεις με κλειστο πετσακι και θα δεις οτι ανοιγει κατα την διαρκεια πως να στο πω.Και αμα βαλεις καποτα με κλειστο το πετσακι οταν θα αρχιζεις να μπενομγαινεις στην κοπελα (καταλαβες τι ενοω)στο πρωτο σου εξω θα μηνει μεσα η καποτα.
Πήγαινε στο θέμα: apories |