Μήνυμα στις 20/6/2010 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
Kαλα ντε και συ μην καθεσαι και σκας βρες ενα αγορι και κανε την ζωη σου και οταν θυμηθη να ασχοληθει τον σκεφτεσαι και εσυ.Ενα θα σου πω οσο και ωραιο να ειναι ενα αγορι δεν αξιζει να χαραμιζεσαι κανε την ζωη σου και οταν δεις σημαδια θετικα απο το μερος του αμα θες συνεχιζεις και το παλεβεις αλιως τον γραφεις οπως κατα καποιο τροπο εκανε και αυτος.Μην παραξενεβεσαι που στο λεω αυτο γιατι ειμε αγορι απλα τα ιδια πιστεβω εχω και γω προς τις γυναικες.Γιατι σηγουρα καπου στον κοσμο αυτο θα υπαρχει κατι καλητερο και δεν ειναι απαρετητα μακρια η δυσκολο να το βρεις και θα ειναι πιο του τυπου σου. Πήγαινε στο θέμα: πως να το χειριστω?
Μήνυμα στις 20/6/2010 στις 19:40 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι βεβαια μην εισε τρελη ακι εββαια δεν θα το κανεις add στο fb. Απλα και ωραια θα του στειλεις ενα μυνημα μεσο αυτου τονιζω χωρις να τον κανεις αdd και πες του οτι τεριαζεται εχετε κοινα και οτι θα ηθελες να ξαβγεις μαζι του.Τωρα το αν θελει θα το διαπιστωσης αν αυτος σε κανει add.Μην το κανεις εσυ γιατι θα σε περαση για λιγουρα.Κοιτα σου μιλισα λιγο σκληρα και sory αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Πήγαινε στο θέμα: πως να το χειριστω?
Μήνυμα στις 19/6/2010 στις 15:17 @Διασκέδαση
Fake ειναι παιδια υπαρχει ολοιδιο βιντεο με τον ιδιο τυπο στο cady camera της ρωσιας που κανει το ιδιο κοιτακτε.http://www.youtube.com/watch?v=4kaWnFB-FiM&feature=related
Πήγαινε στο θέμα: Αληθεια η Ψεμα?
Μήνυμα στις 18/6/2010 στις 15:05 @Διασκέδαση
Tο οτι ειναι στην Ρωσια και υπαρχουν μαφιοζΟΙ.Γιατι μαφιοζος ηταν.Νονος,Godfather....
Μήνυμα στις 18/6/2010 στις 14:25 @Sex
Και εγω ειμε υπερ.Σηγουρα προτυμω τα φυσικα αλλα δεν θα με χαλαγαν καθολου κια τα σηλικονατα.!!!Εγω νομιζω πως αμα το εχεις αποφασισει και εφοσον βρεις σοστω και καλο γιατρο να την κανεις.Οσο για αυτο που ειπες για τα δυο βυζακια μονο εγω δεν θα ειχα προβλημα αμα την γουσταρα.Αυτο θα το κανεις αμα το κανεις για σενα.Γιατι το γυναικειο στηθος ειναι ιδια περιπτωση με το αντρικο πεος αντιστηχα.Ενοοτντας οτι οτι κομπλεξ εχετε εσεις για το στοιθος εχουμε και εμεις για το πεος. Αλλα ολοι λενε πως δεν μετραει. Πήγαινε στο θέμα: στηθος με σιλικονη
Μήνυμα στις 18/6/2010 στις 14:19 @Διασκέδαση
Λαθος απλα ηταν πρωι ακι περδευτικα.Ζητω συγνωμη.Που το ξερεται οτι ειναι αληθεια ομως?Η οχι?
Μήνυμα στις 18/6/2010 στις 13:31 @Διασκέδαση
Δειτε ρε παιδια και πειτε μου ειναι οντος αληθινο?Αμα καποιος ξερει κατι παραπανω ας πει.http://www.youtube.com/watch?v=ibO4LCSbiP8&feature=related
Μήνυμα στις 18/6/2010 στις 13:30 @Διάφορα
Αστο καλυτερα!!! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 15 χρονια
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 17:22 @Διάφορα
Ok!Nαι ειναισυγκινιτικο αλλα τι ακριβως του ειχαν κανει?Δεν καταλαβα . Ισπανικα ητνα αυτα η κατι τετιο που εγραφε. Πήγαινε στο θέμα: δείτε το βίντεο!!!
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 14:19 @Διάφορα
Ο τελευταιος λευκος πυθικος δεν πεθανε πριν 4-5 χρονια?
Πήγαινε στο θέμα: δείτε το βίντεο!!! |