Μήνυμα στις 30/7/2010 στις 10:48 @Sex
εχουμε μια πολυ καλι σχεση και βρισκομαστε σχεδον μερα παρα μερα, γιατι δουλευει και ο αυτος και εγω και δεν προλαβαινουμε να βρεθουμε καθε μερα... μιλαμε καθε βραδυ στο τηλεφωνο, αλλα ακομα δεν του εχω αποκαλυψει οτι 8ελω να κανουμε ερωτα θελω να του κανω εκπληξη στα γενεθλια του που ειναι 14 αυγουστου... πιστευω να αντε3ω ![]() ![]() Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερο
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 16:26 @Sex
οχι δεν εχουν φτασει μεχρι εκει ακομα.... και αυτο για τισ φιλες πιστεψε με το ξερω καλυτερα απο τον καθενα νομιζω.... η ζηλια μπορει να κανει πολλα πραγματα... δεν εμπιστευομαι κανεναν πλεον, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.... σας ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια και περιμενω και αλλες αποψεις πανω στο 8εμα... ![]() Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερο
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 13:04 @Διασκέδαση
το ¨παραφυσικη δραστηριοτητα¨ ειναι το πιο γελιο θριλερ που εχω δει πραγματικα... Πήγαινε στο θέμα: ενα θριλερ για να χεστω πανω μου
Μήνυμα στις 29/7/2010 στις 12:23 @Sex
ειμαι ετοιμη να ολοκληρωσω μαζι του και ειμαι σιγουρη... ξερετε οταν ειμαι μαζι του ειμαι σε εναν διαφορετικο κοσμο ποτε δεν με πιεσε για κατι ουτε αναφερει ποτε το θεμα... δεν ειναι ενα ανωριμο 17χρονο που σε πιεζει να κανεισ κατι και αν κανεισ κατι μαζι του με τιν πρωτη ευκαιρια 8α το μαθουν ολοι οι φιλοι του... οταν ειμαι μαζι του νοιωθω ασφαλεια... εγω ειμαι 17 και αυτος 27 τον ξερω πολυ καιρο γιατι ειμασταν και φιλοι και τα σπιτια μασ ειναι κοντα... ετσι ξερω οτι ειχε αρκετεσ σχεσεισ στο παρελθον, αλλα ο λογοσ που δεν κρατισαν ειναι γιατι δεν εβρισκε καποια κοπελα να μπορει να μιλισει κι ολας... με καποιεσ απο τις πρωην του ειναι φιλοσ δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτο καποιεσ τισ ξερω και εγω καλα...αυτο που με σταματαει ειναι οτι μπορει να το καταλαβει η μαμα μου και δεν θελω καθολου...
Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερο
Μήνυμα στις 28/7/2010 στις 12:23 @Sex
λοιπόν παιδιά είμαι 17 χρονών έχω κάνει αρκετές σχέσεις μέχρι τώρα αλλά ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει, γιατί δεν ένοιωθα έτοιμη.. Πάντα οι σχέσεις που είχα ήταν με παιδιά 3 χρόνια μεγαλύτερα μου, για τον λόγο ότι με παιδιά της ηλικίας μου δεν μπορούσα να συνεννοηθώ... Έτυχε να κάνω φάση με έναν ο οποίος ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος μου και όπως είναι φυσικό μου ζήτησε να ολοκληρώσουμε, εγώ όμως αρνήθηκα, είναι ένας κύριος όμως, γιατί σεβάστηκε την επιλογή μου και δεν με πίεσε για τπτ μείναμε μόνο στα προκαταρκτικά.... το θέμα είναι ότι με αυτόν τον άνθρωπο νοιώθω πολύ άνετα όταν είμαι μαζί του... από την μέρα που κάναμε φάση δεν έχει σταματήσει να με στέλνει μνμτα και να με παίρνει τηλ.... εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να κάνω έρωτα μαζί του, αλλά αυτό που με σταματάει είναι ότι φοβάμαι μήπως το καταλάβει η μαμά μου και δεν θέλω, γιατί δεν έχουμε και πολύ καλή σχέση....
Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερο |