Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 00:22 @Sex
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και το μεγαλυτερο αλλα δεν ειναι και το μικροτερο.Ειναι αναμεσα στο μεσο ορο 9-16 των ενηλικων.Το 13αρη ειναι μια χαρα και νιωθει μια κοπελα.Μην νομιζεις οτι ολλες οι κοπελες θελουν απο 17 και πανω για να ικανοποιηθουν.Συμφωνω με τον Βετερανο οτι μεχρι τα 22 μεγαλωνει και σηγουρα θα σου φτασει 15(παντα το λιγοτερο)που ειναι μια χαρα μεγεθος.Το μεγεθος μετραει αλλα οχι πολυ, πρεπει να εχεις τεχνικη και να ψιχολογεις την καθε κοπελα σχετικα με το τι θελει αν της κανεις. Πήγαινε στο θέμα: 8ema
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 00:17 @Sex
Η μολυνση η σου μεγαλωνουν η εχεις να τραβηξεις πολυ καιρο μαλακ.. η ο τροπος οπου το βαζεις στα εσωρουχα σου τα πιεζει.Καλο ειναι να πας στο γιατρο να δεις αν ειναι μολυνση η κατι παρομιο και μετα αλλεννχεις τα δευτερευοντα που ειπα...
Πήγαινε στο θέμα: μια ερωτιση
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 00:15 @Ftou.gr admin
Γραψε ενα θεμα στην κατηγορια που σε ενδιαφερει.Και θα σου απαντησω τα ελενχω ολλα δεν μου ξεφευγει τιποτα.xD.Εξαλου οχι μονο εγω πολλα απο τα μελη εδω στο φτου γνωριζουν πολλα.Και ολοι μεταχαρας να σε βοηθησουμε και αν σου πουμε οτι ξερουμε. ![]() Πήγαινε στο θέμα: help
Μήνυμα στις 29/6/2010 στις 12:04 @Ftou.gr admin
Δεν λεω κατι συγκεκριμενο αλλα στο τελος Admin μετα απο ολλα αυτα θα υπαρχουν και μελη που θα σε παρακαλαν αν τους σκασεις ενα μπαν και θα ειναι ευγνομωνοι.χεχεχε.Τοσα και τοσα που εγιναν σε αυτο το μυνημα ολλα να τα περιμενεις. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Γιατί μου σβήσατε το μήνυμα
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 23:48 @Sex
Κοιτα ειμε αγορι αλλα μπορω με σηγουρια να σου απαντησω σε κατι απο τα δυο ερωτηματα που καταλαβα οτι σε καινε.Λοιπον γιαναμπει στην μπροστινη σου τριπα δεν ξερω αν οτνος πρεπει να εισε χαλαρη η οχι.Σηγουρα αμα θα ειναι υγρο δεν θα πονας πολυ παντος σε περριπτωση backdoor πρεπει να ειναι αποφασισμενει και καθολου σφιγμενη.Ζητατου να σε ερεθισει με διαφορα κολπα και να σε χαλαρωσει την ωρα που θα το κανετε απο την πισω πλευρα και επιδη πιστευω πως με προφυλακτικο θα μπει μην χρησιμοπιεισετε λιπαντικο γιατι θα σπασει.Προτυμοτερο ειναι το σαλιο σε αυτν την περριπτωση αμα δεν συχενεται μπορει να σε γλυψει και απο πισω αλιως θα το βαλει με το δακτυλο.Το βασικο παντος ειναι να εισε χαλαρη γιατι η περιοχη σφιγκει και ειναι δυσκολη η διησδηση και επιπονη. ![]() Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 28/6/2010 στις 15:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ενα σκετο οχι!Μην ανυσυχεις.Πήγαινε στο θέμα: Τελείωσα μέσα της...Απορία
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 23:33 @Sex
Ρε τι ελτε δεν ειναι απαρετητο να κοπει.Εμενα περα απο οτι εχει λιγο ερεθιστει δεν εχει κοπει ποτε.Τεσπα δεν ξερω αμα κοπει αμα το αφηνεις ετσι η πας και ακνεις περριτομη παντος γερασημε το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να πας να το διξεις σε γιατρο να σου επι αμα εχεις φιμωση σε μικρο σταδιο η δεν εχεις τιποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Ρηξη χαλινου η αλλιως κοπηκε το πετσακι
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 20:10 @Μηχανήματα
Μπορεις σε παρακαλω να μουσ τειλεις ακριβως τι να κανω στο Bet at home bonus.Και επισης θελω να μου επις εφοσον δεν κατανταω κουραστικος αν υπαρχει περιπτωση αν χασω τα λευτα με καποιο accident ας πουμε. Θελω να βαλλω 50 ευρο.Αλλα δεν θελλω να χασω ευρω καθολου. Πήγαινε στο θέμα: PaySafe to Paypa είναι εφικτο?
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 16:58 @Διάφορα
Kαλα οκ δηλαδη θεωρεις πως αγορια υλικιας 15-18 ειναι ανωρημα ε? Μαλλον δεν τα ξερεις καλα.Σαφως και υπαρχουν πολοι ανωρημοι στα 15-16 αλλα αυτο δεν σημενει πως ενα 20αρης δεν ειναι.Επισης πως μπορεις να λες οτι τα κοριτσια οριμαζουν πιο γρηγορα αυτο ειναι εγωιστικο και το λες επιδη το λενε ολοι.Σε πληροφωρω πως αυτη η κινηση δηλαδη να θες σχεση με καποιον τον οποιο ουτε καν τον ξερεις και να το υπερασπιζεσαι ακομα και εδω αυτο σηγουρα δεν ειναι οριμο εκ μερος μια "οριμης" γυναικας.Ελεος 16 χρονων εισε .Δεν σου μιλαει τωρα και ο ποιο οριμος απο τα αγορια γιατι σαφως το λεω οτι κανω πραγματα που μπορει να με χαρακτηρησουν ανωρημο αλλα ειναι της υλικιας.Οπως και ανωρημο αμα το παρεις ετσι ειναι ενας 20 χρονως ο οποιος δεν ασχολειτε με τον μελον του και δεν μπορει να κανει σεξ με μια συνομιλικη και παει σε ενα και 5-6-7-8 χρονια μικροτερο του να κανει τις φαντασιοσης του και να νιωση το απολιτο αρσενικο.Δεν ειναι ετσι ομως αμ δεν ειναι ετσι.Εγω δεν ειναι ουτε πρωτη ουτε δευτερη φορα που μιλαω για τετιο θεμα καθως εχω συζητισει με πολλες φιλες μου για αυτο και καμια μα καμια ειπαν εχω δικιο δεν εκανε το σωστο. Και ολλες ειπαν την ιστορια με την οριμοτητα και λιγες παραδεκτηκαν οτι τους αρεσει οτι εχει μηχανακι και αλλα πολλα (πια ειναι αυτα δεν ξερω) το μονο σηγουρο ειναι τοι αθ πληγωθεις καπια στιγμη υπογεγραμμενο.Οπως λεω παντα οτι και να πουν σε μια κοπελα απο το site εδω η και στην ζωη που βρισκετε σε αναλογο δηλαμα απο τα ενα αυτη θα μπουν και απο το αλλο θα βγουν.Δηλαδη αυτη την στιγμη δεν βλεπεται και θα κανετε το δικο σας και ειστε ικανες να φτασεται ακομα και στα ακρα και αν υποκιψεται στην πρωταση του για να μην τον χασεται.Ακομα και να κανεται κατι εσεις οι δυο θα σε πιεσει με τον τροπο που θα πονας για να του δωθεις.Ενα παραδεγμα ειναι να σου πει οτι εισε μεγαλη κοπελα αλλα αυτος δεν μπορει αν συνεχισει ετσι και οτι πρεπει να σε αφησει γιατι δηθεν βασανιζετε.Ενω παραληλα θα εχει παει και με αλλες του δρομου.Τεσπα δεν σου επιτιθομαι αλλα εξωργιζομαι με τετια γιατι τα εχω ζησει και τα ζω.Το μονο που θα σου πω επιδη εσει θα ακνεις αυτο που θες (βαζω το χερι μου στην φωτια) ειναι να προσεχεις και να εισε πονυρη.Να μην κανεις κατι χωρις να τον θες και μην τον πιστεψεις αν στο πεξει θλιμενος οταν κανετε την σχεση γιατι ειναι 5 χρονια μεγαλυτερο σου και πιο εξυπνος και θα σε μαθει πολυυ γρηγορα.Θα βρει τον τροπο να σε κανει να υποκιψεις. Πήγαινε στο θέμα: Λετε να του αρεσω???
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
Κατσε κατσε αφου δεν εχετε καν βρεθει πως σου αρεσει.Και αλλη γνωριμια μεσο Fb,Msnη οτι αλλο μπορει αν ειναι αυτο?Δεν εισε μονο εσει αλλα το τελευτεο καιρο ολλο ακι περρισοτερες κοπελες διαλεγουν αυτο τον τροπο. Μου εξηγεις γιατι αγορια πιο κοντα στην υλικια σου δεν σου αρεσουν? Αλλο να βρεις μεσο αυτον τον μηχανον ατομα απλα για φιλια και να μιλας και αλλο να αναζητησεις τον ερωτα της ζωη σου.Αυτο που σου λεω τωρα το εχω πει και σε δικες μου φιλες που κανουν το ιδιο ακριβως αλλα δεν λενε αν καταλαβουν και δεν με απασχολει.Εγω σε προηδοποιησα και σου λεω επισεις οτι υπαρχουν ακι κυνδινοι που εισε ικανοι αν τους σκευτεις εσυ αποφασιζεις και κρινεις,κανεις ,πρατεις.Οτι θες την αποψη μου ειπα. Πήγαινε στο θέμα: με θελει μονο για.. σεξ? |