Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 11:36 @Sex
Να με αφησουν εγκυο αποκλυεται.Καποια γυναικα ναι.χαχαχ Στο θεμα μας. Λενε οτι ισχυει.Εγω λεω οχι γιατι ενα λογο ο οποιος ισχυει ακτω απο καπιες συνθυκες. Λοιπον εφοσον η γυναικα ειναι υγρη καλα.Το υγρο ειναι οξινο εχει δυλαδι πεχα κατω του 7... Το σπερμα ειναι βασικο πεχα μεγαλυτερο του 7 ... Και οταν ερθουν σε επαφη το σπερμα αμα ειναι σε μικρη ποσοτητα (οπως του προσπερματικου υγρου)εξουδετερωνετε με αποτελεσμα να ειναι αδυναμο. Υπαρχει περριπτωση αν μεινει εγκυος αν η γυναικα δεν ειναι υγρη και εσει βγαζεις προσπερματικα υγρα και μπεις μεσα της εκηνη την ωρα που δεν μπαινεις συνιθως...Αυτο δεν συμαινει ομως οτι ειναι και σγουρο. Παντα κρατας μια πισινη και λειτουργεις με προσοχη.Η γιναικα με αλλα λογια εχει περρισοτερες πυθανοτητες να μηνει εγκυος απο το κανονικο σπερμα παρα απο το προσπερματικο.Το προσπερματικο λειτουργει για να λυπενει την ουριθρα ετσι ωστε να βγει πιο ευκολα το μετεπειτα σπερμα. Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό
Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 10:42 @Κλάψιμο
O γκαφα που εκανα...ΧΑΧχαχ σκυλος ειπα.ΧΑΧΑ ...
Πήγαινε στο θέμα: Πρόσωπα που έχουμε χάσει
Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 10:39 @Sex
Ξαδερφες μου 16+16+18 +22 χρονων .Την γυναικα του θειου μου 30κατι ...Και εγω το αναρωτιεμε.Αυτο αν ειναι αρρωστο και κατελληξα πως δεν ειναι και καλο βεβαια αλλα ουτε και αρρωστο και κακο. Ξερω πως αμα μου δινωταν η ευκερια να κανω κατι με αυτες δεν προκειτε να προχωραγα σε καμια περριπτωση απλα ετυχε εκηνη την στιγμη να ειχα καυ,,ες γιατι τις ειδα σε πονηρες ποζες η απλα μια φαντασιωση που περασε απο το μυαλο. Το τονιζω ομως οτι δεν θα εκανα τιποτα αν μου δινοταν η ευκερια.Τουλαχιστον ετσι νομιζω και ετσι θα ναι εσεις τι νομιζετε?(οσοι το σκευτονται αυτο και τους εχει συμβει). Φυσιολογικο πρεπει αν ειναι αφου συμβαινει σε τοσα ατομα ... Πήγαινε στο θέμα: Πονηρές σκέψεις...
Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 00:45 @Sex
Αμα ειναι αρκετα υγρη δεν εχει προβλημα.Και νομιζω πως και αυτες θα νιωθουν διαφορα και θα τους αρεσει πιο πολυ αλιως δεν θα ηθελαν χωρις.Δεν θα το σκευτοντουσαν βασικα.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό
Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 00:40 @Διάφορα
Oχι σε ολους ετσι ειναι.Ο αριστερος ειναι λιγο πιο κατω απο το δεξι. Εγω δεν εχω κανει ακομα γιατι μου λεει οτι ειναι σε πολυ μικρο σταδιο και δεν επιρεαζει τιποτα.Αλλα εγω θα το παρακολουθο.Εχω παει σε δυο γιατρους τα τελεφτεα 3 χρονια σχεδον στον ενα μετα απο 2 χρονια και ηταν ακριβως οπως ηταν και στο πρωτο υπεριχο.Το ιδιο.Και ετσι ελπιζω να μεινει. Πήγαινε στο θέμα: κιρσοκήλη
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 15:31 @Sex
Kαλα βασικα αμα σου πω οτι φοροντας προφυλακτικο νιωθεις οχι λιγο μεγαλουτσικη διαφορα αλλα πολυ θα με πιστεψεις?Αλλη εσθηση με και αλλη χωρις.Εγω προσωπικα δεν νιωθω τιποτα με προφυλακτικο και το φοραω αν δεν ειναι σηγουρη η κοπελα αμα θα μεινει εγκυος η δεν την ξερω και κολισω τιποτα.Χωρις αυτο εσθανεσαι πιο εντονα τον κολπο(συσπασει,κινησεις) και η εσθηση γενικα διαφερει.Αξιζει αν το δοκοιμασεις αλλα μονο αν εισε σηγουρος οχι μονο για εγγυμωσυνη αλλα και για την ασφαλιασου.Αφροδισια νοσηματα κτλ.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό
Μήνυμα στις 9/7/2010 στις 10:59 @Διάφορα
Σωστος.Ενα θα σου πω που ισως σε καθυσυχασει μολις πας 16 και περασουν 15 μερες.Μπορεις να βγαλεις διπλομα για παπακι.Οσο και να προσπαθω να τους πισο δεν θελουν με τιποτα.Το κακο με μενα πιο ειναι ομως.Μπλεκεται και ο νονος μου που εχασε τον αδερφο του απο μηχανακι και μου λεει αμα σε δω θα στο καψω με πολυ σοβαρο υφος οχι για να με τρομαξει.Αμα καταφερω και πισο τον πατερα μου εγω η γνωμη τον αλλον ειναι περιτη.Eσυ απο τι καταλαβα πρεπει την μητερα σου να πισεις.Οποτε πες τις αυτο για τα 16.Και το διπλομα για μηχανακι.Πες της και καλα οτι ειναι μικρη μηχανη δεν παει γρηγορα και την θες για να μετακινησε ευκολοτερα.Γιατι αμα τις πεις επιδη εχουν οι φιλοι μου παει το μυαλο της σε πραγματα οτι το θες επιδη το χουν οι φιλοι σου και κοντρες σουζες και τετια και για αυτο φρικαρει.Προσπαθησε αυτο εγω δεν μπορω να τους πισω με τιποτα.Αυτο που με καθισιχαζει ειναι οτι οταν ο αδερφος μου εκλεισε τα 18 πηρε και τωρα δεν ασχολουνται. Τι να σου πω ρε φιλε μου δεν ξερω τι κουβαλαει το μυαλο του καθενος και τι χρειαζεται για να τον κανεις να δει τα πραγματα με αλλη οπτικη γωνια παντος καλη τυχη.... Α και σηγουρα αυτα που σου λεν οι αλλοι οτι μπορει να χτυπισεις δεν στο λενε για κακο.Αποτην στιγμη που θα παρεις μηχανακι πρεπει να χονεψεις οτι οσο και προσεκτικος να εισε καπια στιγμη θα πεσεις. Ετσι γινεται παντα ειναι η πλοιοψιφια.Το θεμα ειναι πως θα πεσεις . Αυτα τα λογια τα ειπε ο πατερας μου .Και εγω δεν ξερω αν συμφωνω η οχι.Ειμε περδεμενος τελειως. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 22:24 @Κλάψιμο
Μαλβίνα ποια ειναι αυτη?Φιλη,κοπελα,κατοικιδιο?Σορυ που ρωταω και αν σε φερνω σε δυσκολη θεση.Αμα θες μην απαντησεις.Ουτε καν μην μπεις το κοπο να γραψεις.Απλα ειμε λιγο περιεργος.Σκυλος μηπως? Πήγαινε στο θέμα: Πρόσωπα που έχουμε χάσει
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 22:21 @Διάφορα
Nα σου πω δεν μπορει οι φιλοι σου να μην σε αφηνουν να το καβαλας που και που?Εγω κανω υπομωνη να κλεισω τα 18 και θα παρω θελουν δεν θελουν.
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια μηχανακι
Μήνυμα στις 8/7/2010 στις 15:09 @Κλάψιμο
Ναι την γιαγια μου 3 χρονια πριν.Και μαλιστα με κινιγαν ακομα τυψεις γιατι την πειραζα παραπολυ αλλα ηξερα οτι δεν μου κραταγε κακια .Και ακομα μου εχει μεινει το τελευτεο της βλεμμα πριν φυγει για το νοσοκομειο οπου και πεθανε. Πήγαινε στο θέμα: Πρόσωπα που έχουμε χάσει |