Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 23:21 @Διάφορα
Λοιπον κοιτα πως νομιζω οτι λειτουργει. Καθε δελτιο που παιζεται εχει καπια νουμερα τα οποια περνανε στο κεντρο ελενχου το οποιο βγαζει πια νουμερα θα κερδισουν.Ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε παντα να δινει τα νουμερα οπου δεν εχουν παιχτει απο πολους.Μεσα σε 20 νουμερα υπαρχουν 1000000000000000 πυθανοι συνδιασμοι και αυτο επιλεγει εναν ωστε να μην δινει πολλα λευτα. Ο μονος τροπος να κερδισεις ειναι να το ριξεις τα τελευτεα 10 δευτερολεπτα πριν βγει η κληρωση.Για να μην προλαβει να βρει τον συνδιασμο. Πήγαινε στο θέμα: κινο.......
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 21:57 @Διάφορα
Ποιηταραδες μου εσεις!!!xD.
Πήγαινε στο θέμα: Εαν ειμασταν ολοι πλουσιοι..
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 17:21 @Διασκέδαση
Το πατερ ημων του Counter Strike. Counter strike ημων το εν των παιχνιδιων, Aγιασθητω το ονομα του. Γεννηθητο απο την valve, Γεμισθητο το γεμιστηρα σου,ως εν ολων των pro. Τους low και τους Midle διαλησε των επιούσιον δος skill υστερον. Και αρχισε τα χεντιδια με το καλαζνικοφ εκ αυτων, ως και ημεις κανουμε oι pro. Και μη αποφυγεις καθε εχθρο, αλλα ριξτου αυτου και στα @@@ με το Deagle αν χρειαστει. Αμην. Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 17:02 @Μηχανήματα
Oχι δεν καταλαβες το εχω κανει αυτο αλλα δεν δουλεψε συγκεκριμενα κατεβασα Greek arial.Τεσπα το ελυσα το προβλημα.Περασα την ελληνικη γλωσσα μεσο του media center και αφου την εγκαταστησα.Εβαλα παλι αγγλικη (US).Το πηγα μεσο Λαμίας αλλα δουλεψε οταν ξαναεβαλα αγγλικα και τα σωζει.Ευχαριστω παντος...
Πήγαινε στο θέμα: Να περασω την Ελληνικη γλωσσα...
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 14:36 @Μηχανήματα
Λοιπον παιδια δεν με ενδιαφερει να μου πειτα αν τα windows 7 ειναι καλα η οχι τα εβαλα μονο για εφε περρισοτερο γιατι με τρελενουν και οχι απλα μου αρεσουν...Τεσπα στο θεμα τωρα. Οπως ανεφερα πριν αγορασα τα windows 7 ultimate απο το εξωτερικο που ειχα παει.Και ως φυσιολογικο εχουν αγγλικη γλωσσα.Πιο ειναι το προβλημα τωρα.Παρολο που γινεται να αλλαξω την γλωσσα του συστηματος και να την κανω ελληνικη δεν θελω γιατι μενεβριαζει οτι (τα program files) τα λεει (Αρχεια εφαρμωγων)ειμε λιγο περιεργος (πολυ βασικα). Ενω δουλευουν τα ελληνικα στο πληκτρολογιο οταν παω να γραψω κατι στο notepad καθως τα αποθικευει μετα τα βγαζει με ερωτηματικα.Τα αναγνωριζει ως αγνωστα συμβολα.Η οταν κατεβαζω μουσικη με ελληνικα γραμματα παλι ερωτηματικα στο ονομα.Τι προτεινετε να κανω για να αναγνωριζει την εληνικη γλωσσα? Ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: Να περασω την Ελληνικη γλωσσα...
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 14:26 @Διάφορα
Η υπερβολικη καλοσυνη.Να λεει ναι σε ολλα οτι και να πω.Να ζηλευει οταν δεν υπαρχει λογος(δεν λεω λιγη ζηλια ,φυσιολογικη)ενοω με εκρηξης που βγαινουν οταν γινεται ο χωρισμος σαν δικεολογια...
Πήγαινε στο θέμα: ti sas enoxlei perissotero ston/hn
Μήνυμα στις 12/7/2010 στις 14:22 @Sex
Οχι ρε ηρεμησε αμα δηλαδη για να συμβει αυτο θα πρεπει αν τραβας επι καθημερινης βασαιως οσο δεν παει μαλακια.Ακομα και 5 φορες το max σου λεω να τραβας παραγει αρκετη τεστοστερονη.Και σου ξαναλεω οτι δεν ειναι απαρετητο οι τριχες και η φωνη να εξαρτουντε μονο απο τεστοστερωνη.Οι γυναικες που δεν εχουν πως βγαζουν και σε μερρικες χοντρενει η φωνη?Ειναι θεμα αναπτυξης περιμενε λιγο (οσο χρειαστει)μην βιαζεσαι να φανης αντρας ζηστο τωρα που εισε παιδια ακομα.
Πήγαινε στο θέμα: Τροπος?
Μήνυμα στις 11/7/2010 στις 15:48 @Διασκέδαση
Tην αλλη φορα!!!xD
Πήγαινε στο θέμα: Αστείοι/τρελοί νόμοι.
Μήνυμα στις 11/7/2010 στις 11:35 @Διασκέδαση
Ειναι τοσο πολοι που θα επρεπε να το γραψεις σε αρθρο. Αυτοι ισχυουν οντος?Οι περρισοτεροι γιατι αυτο με τους σκοτσεζους και το οπλο δεν τον χοραει ο νους μου....Αμα ειναι να παω να σκοτωσω γιατι εχω αποθημενα....xD Πήγαινε στο θέμα: Αστείοι/τρελοί νόμοι.
Μήνυμα στις 10/7/2010 στις 13:03 @Sex
Παιρνει η κοπελα αντισυλιπτικα χαπια.Σε περριπτωση που δεν θελει γιατι ειναι σηγουρη οτι δεν θα μεινει επιδη δεν ειναι σε γονιμες μερες.Η ρισκαρεις και τη εμπιστευεσαι η βαζεις κρανος υποχρεωτικα.^^.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό |