Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένας χρόνος σπουδές Τεχνητής Νοημοσύνης αρκεί για να πιστέψει κανείς στο Θεό.
Τετάρτη, 23 Απριλίου

Να περασω την Ελληνικη γλωσσα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63626 από Doctoras στις 12 Ιουλίου 2010, 2:36μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Λοιπον παιδια δεν με ενδιαφερει να μου πειτα αν τα windows 7 ειναι καλα η οχι τα εβαλα μονο για εφε περρισοτερο γιατι με τρελενουν και οχι απλα μου αρεσουν...Τεσπα στο θεμα τωρα.
Οπως ανεφερα πριν αγορασα τα windows 7 ultimate απο το εξωτερικο που ειχα παει.Και ως φυσιολογικο εχουν αγγλικη γλωσσα.Πιο ειναι το προβλημα τωρα.Παρολο που γινεται να αλλαξω την γλωσσα του συστηματος και να την κανω ελληνικη δεν θελω γιατι μενεβριαζει οτι (τα program files) τα λεει (Αρχεια εφαρμωγων)ειμε λιγο περιεργος (πολυ βασικα).
Ενω δουλευουν τα ελληνικα στο πληκτρολογιο οταν παω να γραψω κατι στο notepad καθως τα αποθικευει μετα τα βγαζει με ερωτηματικα.Τα αναγνωριζει ως αγνωστα συμβολα.Η οταν κατεβαζω μουσικη με ελληνικα γραμματα παλι ερωτηματικα στο ονομα.Τι προτεινετε να κανω για να αναγνωριζει την εληνικη γλωσσα?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #63631 από Pelvic_Thrust στις 12 Ιουλίου 2010, 4:25μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009

Αποδεκτή απάντηση

Δεν εχεις τις Ελληνικες γραμματοσειρες.

Ψαξε στο google για Greek Fonts και αφου τα κατεβασεις (και τα αποσιμπιεσεις εαν χρειαστει) τα βαζεις σ'αυτον τον προορισμο:

C:\Windows\Fonts
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63636 από Doctoras στις 12 Ιουλίου 2010, 5:02μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Oχι δεν καταλαβες το εχω κανει αυτο αλλα δεν δουλεψε συγκεκριμενα κατεβασα Greek arial.Τεσπα το ελυσα το προβλημα.Περασα την ελληνικη γλωσσα μεσο του media center και αφου την εγκαταστησα.Εβαλα παλι αγγλικη (US).Το πηγα μεσο Λαμίας αλλα δουλεψε οταν ξαναεβαλα αγγλικα και τα σωζει.Ευχαριστω παντος...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login

23ΧΡΟΝΙΑ