Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 21:18 @Διάφορα
Nα προχωρησει τοσο δεν νομιζω συγουρα θα περιμενουμε μεγαλες αλλαγες ομως.Θα υπαρχουν τρενα τα οποια θα ταξιδευουν με ταχυτητα 800-900 χιλιομετρα την ωρα σαν λεωφορια για να μετακινησε απο χωρα σε χωρα.Τα επιβατικα αεροπλανα θα καταργηθουν και θα υπαρχουν μονο πολλεμικα με απιστευτες ταχυτητες που μπορει να αγγιζουν και τα 7000-15000 χιλιομετρα την ωρα.Αμαξια που να μετακηνουντε με ηλεκτρομαγνητικη ενεργια απο το εδαφος.Τα σπιτια θα εχουν ολλα υψηλης ταχητητας ιντερνετ και υπερυπολογιστες.Θα υπαρχουν σωληνες οπου θα μπαινουν με συνδρομη καφε,μπυρας,αναψυκτηκον.Κατι σαν βρισες αλλα με ποτα.Παντου συστηματα παρακολουθηση.Αποροφητες ηχου στα σπιτια για την φασαρια.Καθως και εκει που θα υπαρχουν τα τρενα γιατι θα κανουν πολυ θορυβο.Τα σπιτια πυθανον να ειναι ομοιομορφα και να ερχονται ετοιμα κατοπην παραγκελιας.Καθε σπιτι θα εχει ενα δωρεαν μηχανιμα απο την κυβερνηση οπου θα το πληρωνη σαν την ερτ οπου θα μπορει να κανει τις καθημερινες αγορες.Πχ πατατες ,αγκουρια ,ψωμι ψαρια. Ενα συστημα οπου θα μεταφερει τον ανθρωπο σε δημοσια κτηρια η σε στασης τον υπερτρενον σαν καψουλα.Και τηλεφωνω θα ειναι δωραιαν. Καπως ετσι νομιζω.Α και η τηλεωραση θα ειναι μεσο ιντερνετ.Ακομα και μερικες απο τις λειτουργιες του σπιτιου.Περα απο την κανωνικη αστυνομια νομιζω πως η αστηνομια ηλεκτρονικου εγγληματος θα αναβαθμηστη και θα γινει πολυ καλη για να βρισκει τους hacker οι οποιοι θα μπορουν να επιρεαζουν λειτουργιες σπιτιων,δρομων κτλ μεσο του ιντερνετ.Και σε καπια site θα θελει αδια και πιστοπιηση στοιχειον για να εχεις προσβαση.Καθενας θα εχει δυνατοτητα να φτιαξη ιστοσελιδα με unlimited upload αλλα θα πρεπει να βγαλει αδεια αμα θελει να την κανει κατι οπου θα βγαζει λευτα.Αλλα θα ελενχονται επι 24ορου βασεως απο μια κετρικη για μην τυχον παρανομιες.Η εγγλυματικοτητα θα εχει μειωθει και με το παραμικρο θα πιανονται ολοι γιατι θα εχει συστημα παρακολουθησης παγκοσμειο με υπεριθρες ,που διαπερναν καθε υλικο.Στα αμαξια θα υπαρχη καπου ειδους τροχιας οπυ θα μπαινουν για να μην υπαρχουν πολλα ατυχηματα επισης. Συγνωμη για την πολυλογια... Πήγαινε στο θέμα: Ο κοσμος σε 1 αιωνα...
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 20:59 @Κλάψιμο
Δεν ζητησα συζητηση. ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 13:44 @Κλάψιμο
Σκληρο.....Μα αμα αλλαζες δεν θα ερχοσουν και στον κοσμο... ![]() Gmou3 Επιδη θα ηθελα να ζησω μαι ζωη οπως τοτε .Χωρις αυτοκινητα , ελευθερια και απλοτητα .Συλογικη δουλεια για τις αναγκες του σπιτιου. Θα ζουσα και χουντα(πρωσοπικος μου λογος μην με ρωτησετε).Ταξιδια με ατμοπλοιο μηνων.... με τρενο που καει καρβουνο.Κλασικες κοπελες.Να περπατησω στον παλιο πειραια. ![]() Σηγουρα θα μου λυψει το ζεστο μπανιο και η εχρωμη τηλεωραση το ιντερνετ αλλα ποιος τα γαμ... μποστα σε τοσα αλλα ωραια που θα ζησω. Αμα πεθανω... λεμε τωρα ακι υπαρξη επιλογη σε πια χρονια αν ζησω εκει θα διαλεγα.Ftou ftou ftou ftou κουφια η ωρα... Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 13:40 @Sex
Κοιτα θα πρεπει στα σηγουρα ο φιλος ο οποιος θα της προτινης να της αρεσει λιγο.Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ακουγεται λιγο περιεργο και δεν ξερω πως θα ειναι αμα αρνηθει την προταση σου.Καλο θα ειναι πρωτα να την μαθεις τι ενδιαφερωντα εχει και μετα.Ειναι μικρη ειναι η αληθεια αλλα δεν ξερω εγω προσοπικα το θεωρο αδυνατον αλλα αμα δεν σε πολυενδιαφερει ψακτο.Παντα με την γνωση οτι μπορει να τα χαλασεται μετα απο αυτην την πρωταση. Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 13:24 @Διασκέδαση
Εγω και παλι πιστευω οτι αν οντος ηταν ετσι οπως λες απλα δεν θα εγραφες σε εμας τους "αθεους" που κοροιδεψαμε το συμβολο της πιστης. Απλα θα το προσπερναγες και αθ ελεγες απο μεσα σου τι ζωα υπαρχουν που δεν σσεβονται το συμβολο της πιστης τους.Σιγα ρε φιλε ενα αστειο ξεκινησε το παιδι και εγω το βρηκα ενδιαφερον και συνεχισα που ειναι τελειως αλαγμενο απο το κανωνικο πατερ ημων.....Ουτε καν καποιο απο τα θεια δεν σημετεχει μεσα σε αυτα που γραψαμε και αμα παρατηρησεις ειναι λαθος οι χρονοι που χρεισημοπιησαμε.Οσοι ξεφεβγουν απο το κανονικο πατερ ημων τουλαχιστον.Ειναι τοσα και τοσα που κανουν αλλοι οι οποιοι ειναι "αφιερομενοι" στην εκκλησια και τιμουν τις παραδοσης δηθεν.Και πισω απο αυτα παραβιαζουν απο τις 10 εντολες τις εννια ,,,που αυτο ειναι απο τα περρισοτερο ασημαντα γιια να ασκησει καποιος κριτηκη.Αποψη σου την σεβομαι.Και εγω δεν ειμε και ο ποιο πιστος ουτε ειμε καθε κυριακη στην εκκλησια αλλα πιστευω στην θρησκεια με την οποια μεγαλωσα. Ισως οι τιτλοι... Το πατερ ημωντου Counter Strike,Το πατερ ημων του Ftou κ.o.κ να μπορουν να θεωρηθουν ως προσβλητικο γιατι χρεισημοποιησαμε το πατερ ημων το οποιο ειναι ενα.Αλλα πες οτι εγινε ασυνεσθητα γιατι σε εγω ουτε καν το σκευτηκα.Μην υπερβαλουμε ομως.Σιγα την κοροιδια.... Πήγαινε στο θέμα: αστεια πατερ ημων
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 13:13 @Διάφορα
Εγω συχνα το παθαινω και δενε χω δει τιποτα.Απλα δεν με ενδιαφερει πλεον να μαθω.
Πήγαινε στο θέμα: τα παντα για την μορα
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 13:10 @Διάφορα
Ευτιαξες τον λογαριασμο απλα για μια απαντηση.Για αυτο αυτη η βιασινη και το τραβηγμα των λεξεων.Ενω θα μπορουσες απλα να γραψειςγυμναστικη, κοιλιακοι στην αναζητηση και θα εβρισκες αυτο που ζητας.Απο την εμρια μου μιας και εισε μονο 13 χρονον ειναι .Η καλη διατροφη οχι μλκ κτλ.Και στο σπιτι σου να αρχισεις να κανεις πουσαψ οσο αντεχεις.Δυναμωνουν και μεση ,ολους τους κοιλιακους ομους ,πλατες ,στηθος χωρις να κυνδινευει η ανπτυξη σου.Μολις πας 14-15 λιγα βαρακια για να ενισχυσεις τα μπρατσα.Βασικα θα γραυτης σε γυμναστηριο και θα σου πουν.Να δυναμωσεις και τα ποδια κτλ.Μεσο μηχανιμαατων πλεων.Τα πουσαψ ειναι βασικα ομως.Αμα εχεις το χρονο πας και για κανα τρεξιματακι ποδηλατο.Για να αυξησεις την αντοχη τρεξιμο διναμωση ποδιων-αντοχη ποδηλατο μοιρων-αντοχη. Πήγαινε στο θέμα: help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 23:07 @Sex
Aμα θες να πας θα πας γιατι το θες εσυ και οχι γαι αν λες οτι εχω ολοκληρωσει με το φοβο μην στην πουν οι αλοι.Εσυ δεν πρεπει αν ντρεπεσαι σιγα.Η γνωμη μου ειναι να τελειωσεις το στρατο και καθως θα βγεις στην κοινωνια των "μεγαλων"και θα βρεις καπου αν δουλεψεις οι δημοσιες σχεσης θα στο φερουν αυτο.Δεν ειναι δα και τιποτα.Τεσπα αμα θες να πας σε συμβουλευω να απς σε στουντιο ειναι 10 φορες καλυτερο απο κοινο σπιτακι με κοκκινο φωτακι αλλα τονιζω να πας μονο για εσενα και οχι για τους αλλους.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω . . . . ???
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 20:56 @Sex
Δεν θα το πει βεβαια αλλα αρκετη εδω εχουν πει οτι μερικες κοπελες το κανουν αυτο...Στα αγορια εκηνη την ωρα . Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι ν κανω..μια περιεργη αισθηση
Μήνυμα στις 14/7/2010 στις 20:49 @Sex
Εμενα μου λες δυσκολο?Δυστηχως πολυ.Εμενα αυτο με τις γρατζουνιες μου το εχει κανει κοπελα για αυτο σου το λεω και οχι επιδη το καναμε αλλα επαιζε με το χερι μου.Στην τετραημερη στην τριτη γυμανσιου.Απλα μιλησαμε δεν καναμε τιποτα και επαιζε με το χερι μου και την πλατημου και με εγδερνε στην κυριολεξαι αλλα μου αρεσε.Δεν εβγαλε εμμα αλλα ηταν κοκκινο ειδικα το χερι.Μου ειπε οτι ηταν γατα στην προηγουμενη ζωη .Βγαλε ακρη.Οσο για τα δαγκωμτα εγω παντα δαγκωνω κατω απο το λαιμοκαι ανατριχαιζουν.Απαλα ξερεις οχι κοματι χαχχαχα. Και δεν ντρεπομε να στο πω το εκανα μια φορα σε ενα studio που ειχα παει φετος πριν κανα μηνα σε μια καυλ... στην κυριολεξια και το εκανε και αυτη μετα.Και μου ειπε οτι της αρεσει παραπολυ αν το κανει αυτο αντρας.Φυσικα μαζευω λευτα να ξαναπαω τα αξιζει. Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος |