Μήνυμα στις 9/1/2008 στις 15:17 @Διάφορα
όντως,το να πηγαίνεις με τα νερά μιας κοπέλας είναι κουραστικό κ εκνευριστικό,το ίδιο όμως συμβαινει κ με τα αγόρια,κ αυτό το ξέρω από προσωπική εμπειρία... Δάφνη,εγώ δε συμφωνώ περί ενθουσιασμού,γιατί κ εκεί την πατάμε άσχημα.καλύτερα να βλέπουμε τα πράγματα επίγεια όταν μας αρέσει κάποιος,παρά να ανεβαίνουμε στον 7ο ουρανό κάθε φορά που βλέπουμε να μας χαμογελάει ή που μας πιάνει την κουβέντα το άτομο που μας ενδιαφέρει. όσο για το ερώτημά σου th3o,νομίζω ότι αν το άτομο που μας ενδιαφέρει μας πατήσει εκείνο το μαγικό κουμπάκι κ έχουμε κ εκείνο το ρημάδι το ένστικτο,όπως ξανάπα,πως κάτι θα γίνει,δοκιμάζουμε,απλά προσέχουμε πριν σιγουρευτούμε να μη φάμε τα μούτρα μας,γιατί ορισμένες φορές καταλαβαίνουμε πολύ αργά κάποια πράγματα που θα πρεπε να χαμε ψιλιαστεί πιο νωρίς.εμένα προσωπικά δε μ'αρέσεινα έχουν τα ηνία τα κορίτσια,γιατί κ αυτό βαρετό είναι... το πιο σημαντικό είναι να μην αφήνουμε ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες κ πιστεύω ότι ισχύει το ''καλύτερα να μετανιώνουμε για πράγματα που κάναμε(γιατί δε θα τα ξανακάνουμε),παρα για κάτι που δεν έχουμε κάνει'',αν κ το κάλύτερο θα ήταν να μη μετανιώναμε για τίποτα,κάτι το οποίο όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Πήγαινε στο θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?
Μήνυμα στις 8/1/2008 στις 20:07 @Διάφορα
+φωνω μαζί σου DaLeaDer... επίσης συμφωνώ κ με όσα είπε η Δάφνη περί απογοητεύσεως. η μαγεία κ αυτό που δένει μια σχέση είναι το αμοιβαίο ενδιαφέρον του ενος για τον άλλον.το θέμα είναι ότι όταν σ αρέσει κάποιος,δεν πρέπει να τον παιδεύεις για να δεις αν είναι ο κατάλληλος,γιατί είναι πραγματικά πολύ κουραστικό,βαρετό κ χάνεται κ η ουσία της σχέσης,αν δημιουργηθεί μετα.το ωραίο στη σχέση είναι να εξερευνάς καινούρια πράγματα για τον άλλον.άλλωστε αν τα χουν κάνει όλα δύο άτομα πριν τη σχέση,τι θα κάνουν στη σχέση...???κ τέλος,τι το έχουμε το ένστικτο?πρέπει να λειτουργεί λίγο κ αυτό,αλλά βέβαια με μέτρο,κ να μην το αφήσουμε να κυριαρχήσει..! Πήγαινε στο θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 19:54 @Διάφορα
απλά επανόρθωσε!!μίλα της,ζήτα συγνώμη κ αν όντως σε θέλει θα είστε μαζί πάλι με μια καινούρια αρχή.επίσης μπορείς να ψάξεις τι φταίει κ γίνεται χάλια η σχέση σας,να το συζητήσετε μεταξύ σας κ να λύσετε το πρόβλημα σας.
Πήγαινε στο θέμα: help!
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 14:39 @Διάφορα
th3o συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!'οπως τα λες είναι!το θέμα είναι ότι κ να γίνεται να παραμένει το ενδιαφέρον..!
Πήγαινε στο θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 00:27 @Διάφορα
*φαντασία σου ήθελα να γράψω στο 1ο ποίημα.... σορι,καταλάθος... Πήγαινε στο θέμα: Ποιος θα μου γράψει ένα ποίημα???
Μήνυμα στις 7/1/2008 στις 00:26 @Διάφορα
ποίηση είναι να γράφεις το κελαήδισμα των πουλιών, το άρωμα των λουλουδιών, τις κραυγές των παιδιών καθώς παίζουν. ποίηση είναι η αγάπη του να προβληματίζεσαι κ να φτιάχνεις τραγούδια με τη φανταία σου... κ αλλο ένα που μου ρθε στο μυαλο: ποίηση είναι το βλέμμα του ποιητή, ένα ύφασμα που ποτέ δε ξεθωριάζει, ο καθρέφτης της ψυχής που ο καθένας βγάζει... Πήγαινε στο θέμα: Ποιος θα μου γράψει ένα ποίημα???
Μήνυμα στις 6/1/2008 στις 23:36 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα,αυτο δεν ισχύει μόνο για τις κοπελες,υπαρχουν άτομα κ απ τις δύο πλευρές που θέλουν ή χρειάζονται αυτα τα ''προκαταρτικα'',επειδή είτε είναι ανασφαλής κ πιστεύουν ότι αυτα θα δείξουν αν είναι σιγουρος ο άλλος να μπει στη σχέση,είτε για να ψήσουν το ψάρι στα χείλη του ενδιαφερόμενου,κάτι που στο τέλος εκτός από κουραστικό είναι κ επώδυνο...anyway,εγώ πιστεύω ότι κ απ το 1ο ραντεβού αν πραγματικά πιστεύεις ότι θες να σαι μαζί μ αυτή που σ'ενδιαφέρει,αν της μιλήσεις με καρδιά ανοιχτή κ ειναι ειλικρινέστατα όσα λες κ βέβαια της αρέσεις κι εσύ είναι επόμενο το ''ναι'',παρά το ''όχι'',εκτος κ αν υπάρχουν πια τόσες αμφιβολίες για τη δημιουργία μιας σχέσης...εξαρτάται απ τον τύπο του κάθε ανθρώπου... Πήγαινε στο θέμα: Γιατί είναι τόσο δύσκολο? ?
Μήνυμα στις 6/1/2008 στις 23:21 @Κλάψιμο
scorpions queen plain white t's nightwish pink floyd red hot chilli peppers system of a down e.t.c Πήγαινε στο θέμα: _*Ta Be5t |m|eTal && rOck BanDs
Μήνυμα στις 25/12/2007 στις 18:57 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:kati tetoia pername me tetoious antres k kollame...prwta ap ola prepei na ksereis oti dn aksizei autos o anthrwpos..ap oti fainetai thelei apla na einai o gois pou rixnei tis ginaikes k meta de me ksereis de se kserw.mi tou dwseis alli simasia,de xreiazetai na pligwnesai gia enan tetoio anthrwpo.kserw oti einai diskolo afou ton theleis toso,alla prospathise na ksekolliseis entelws apo auton...Πήγαινε στο θέμα: dn ksero t na kano nelp me
Μήνυμα στις 18/12/2007 στις 14:13 @Κλάψιμο
etsi mpravo!aisiodoksia na iparxei...!!! kala xristougenna!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Καλά Χριστούγεννα σ Όλους !!! |