Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 17:52 @Διασκέδαση
ξερετε ταινιες οπως το goal ?
Πήγαινε στο θέμα: ταινιες οπως το goal
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 19:57 @Κλάψιμο
λοιπον φιλε θα εισαι ειλικρηνης και οπως μιλας στους φιλους σου ετσι θα μιλας και σε αυτες εκτος να βριζεις ενοειτε :P , μετα δεν χρειαζετε να κομπλαρεις να εισαι χαλαρος , αν σαρεσει καμια να της μιλισεις γρηγορα και οχι φιλιες και μετα στο ψητο , οτι θες να κανεις καντο γρηγορα και να φας χηλοπιτα σιγα δεν εγινε και τιποτα , α οποια κοπελα σαρεσει να πας και να της μιλισης χωρις να ρωτισεις καμια φιλη της η κανεναν φιλο για αυτην , και δες για καμια κοπελα να τεριαζετε σε χαρακτηρες δηλαδη να εχετε τι να λετε οταν βγαινετε , αυτα απο εμενα :)
Πήγαινε στο θέμα: Χμμμμ
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 19:51 @Θ. Κλημεντίνη
αν σε ρωτηση μαλλον δεν θα ενδιαφερετε αλλα εσυ πχ θα της πεις πως θα θελεις να βγειτε γιατι θελεις να της πεις κατι , και αν σε ρωτηση θα της πεις τι γιατι ειναι κακο που θελω να βγουμε ? δεν πιστευω να σου πει γιατι αν δεν θελει θα σου πει εμ δεν ξερω εχω κανονισει η τιποτα τετοιο
Πήγαινε στο θέμα: επομενο βημα?
Μήνυμα στις 22/9/2012 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
ναι να της το πεις και να της πεις γενικα γρηγορα πως αισθάνεσαι για αυτην γιατι μετα θα σε βλεπει ως φιλο και δεν θα εχεις ελπιδες , να της πεις να βγειτε
Πήγαινε στο θέμα: επομενο βημα?
Μήνυμα στις 13/9/2012 στις 20:39 @Sex
ναι εγω τα ξυριζω αλλα ειμαι και ποδοσφαιριστης ...
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα ποδιων
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 03:35 @Sex
και γτ δεν ρωτας κανεναν φιλο σου ?
Πήγαινε στο θέμα: Ιστοσελιδες και ξαδερφος
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 02:55 @Διάφορα
αν δεν εχεις δωσει διευθυνση που παει σε αυτο στο σχολειο δεν σε δεχονται αν εχεις δωσει σε δεχονται
Πήγαινε στο θέμα: Μεταγραφη
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 19:09 @Διάφορα
δηλαδη μπαινεις απο πανελλήνιες?
Πήγαινε στο θέμα: προπονητης
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 17:20 @Διάφορα
πως μπορω να γινω προπονητης ποδοσφαιρου ?
Πήγαινε στο θέμα: προπονητης |